Siste evalueringer (16)

Bytte av glass på et velux takvindu

Godt arbeid, god kommunikasjon og fleksibilitet!

Marita, Oslo, 18. des. 2018

Glassrekkverk innendørs rundt trapp

Jeg må virkelig si Proff Glass lever opp til sitt navn! Man merker at deres prioritert er fornøyde kunder. Det var rett og slett en fornøyelse å ha de her. Nøye på finish, høy kvalitet på både produkter og utførelse, god kommunikasjon og veldig dyktige på å gi tips og råd ifht oppussing generelt. Deres pris var også meget god ifht konkurrentene. Anbefales på det sterkeste!

Inge-Andre, Oslo, 29. aug. 2018

Bytte ut soveromsvindu

Strålende fornøyd med rask tilbakemelding, meget hyggelig service og upåklagelig resultat. God kommunikasjon med kunden, og leverer en veldig god pris. Vil definitivt bruke Proff Glass igjen ved neste anledning!

Ole, Oslo, 28. aug. 2018

Bytte av speil og opphenging av dette

Proff Glass er meget seriøse og har gjort en utmerket jobb til en hyggelig pris. Kan trygt anbefale Proff Glass til andre.

Per, Kolbotn, 7. juni 2018

Bytte glass i vindu

Effektivt, raskt og hjelpsomme. Veldig bra opplevelse! Anbefales på det varmeste:-).

Christian, Nesoddtangen, 24. mai 2018

Glassrekkverk

Jobben ble levert til avtalt tid og kvalitet. Vi opplevde folkene til å være profesjonelle og vennlige. De var gode på å holde oss informert om framdriften. Svarte raskt og tydelig på henvendelser. Flinke til å veilede oss fram til riktig produkt. Kan gjerne anbefale bedriften til andre og vurderer allerede å bruke dem til andre småjobber vi har.

Tove, Eiksmarka, 6. mai 2018

Skifte av glass i 3 vinduer

Er godt fornøyd med jobben Proff Glass gjorde hos oss - som var å skifte glass i 3 vinduer. De ga en god pris, hyggelige, kommuniserte godt, utførte arbeidet raskt, nøyaktig og effektivt. Bruker dem gjerne igjen til tilsvarende arbeid.

John, Langhus, 5. mai 2018

Bytte glass verandadør

Jobben ble gjort effektivt og raskt til en bra pris. Meget hyggelig og proff bedrift. Vi er meget godt fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefales videre!

Eirik, Oslo, 4. mai 2018

Bytte vindu

Svarte fort og kom med en konkurransedyktig pris. Kunne komme på befaring samme dag. Høflige og flinke folk som kom til avtalt tid og gjorde en god jobb til avtalt pris. Kan anbefales.

Håvard, Gjerdrum, 30. april 2018

Glassvegg til kjøkken

Vi fikk montert herdet glass over kjøkkenbenken. Proff glass tok veldig rask kontakt etter at vi la ut anbudet. God oppfølging og raske tilbakemeldinger og var best på pris. Resultatet ble kjempe bra og vi er glad vi valgte denne leverandøren.

Hayat, Oslo, 27. april 2018

Skifte stuevindu

Vi bestilte bytte av stort stuevindu, og Proff Glass gjorde en kjempejobb. Tilbudet var bra og de gjorde jobben svært effektivt. Selskapet responderte raskt på våre henvendelser og leverte vinduet raskt etter bestilling. Kan anbefale selskapet til alle som ønsker å bytte glass!

Henrik, Oslo, 23. april 2018

Herdet glass over kjøkkenbenken

Hurrah ! ! ! ! Nå er jobben gjort. Det er ikke så enkelt å montere en 3,7m lang glass plate over kjøkken benken. Jeg er så glad for at jeg valgte Proff Glass, de kan sakene sine. De er også flinke med nøyaktig måling for hull og tilbakemeldinger om når glasset har kommet fra fabrikken. Anbefaler de på det sterkeste. Hans Steller.

Hans, Oslo, 20. april 2018

Bytte vindu verandadør

Engasjerte Proff Glass til å bytte ut et vindu i en verandadør som var punktert. Svært godt fornøyd. De gjorde en god jobb, var punktlige og hadde konkurransedyktige priser.

Håkon, Jar, 17. april 2018

Glass kjøkken.

Seriøse, flinke og gir en god pris sammenliknet med mange andre aktører på markedet. God kommunikasjon hele veien. Strekker seg langt for å få jobben gjort innenfor tidsfrist. Anbefales på det sterkeste!

Maria, Oslo, 12. april 2018

Skifte av utvendig glassdør

Firmaet svarte raskt, leverte raskt og var svært behjelpelige med detaljer som var viktige for meg. Anbefales!

Thomas, Skiphelle, 3. april 2018

Glass over kjøkkenbenk

Flinke gutter som gjorde en utmerket jobb med å levere og montere glass over kjøkkenbenk. Tok raskt kontakt og kunne gi bra tilbud.

Christopher, Tomter, 8. mars 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Altiglass Oslo / Drammen Glassmesterverksted

4.7 295 evalueringerBetalt Oslo

GLASS-SERVICE SVENDSEN OG SØNN AS

4.7 34 evalueringerBetalt Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 559 evalueringer Oslo