Siste evalueringer (9)

Maling av kontorlokaler

Nå har vi flyttet inn i vårt nye lokale, og er kjempefornøyde med jobben Fru M har gjort! Det var vanskelig å velge hva vi er mest fornøyde med for vi er fornøyde både med kvaliteten, kommunikasjonen, påliteligheten, prisen, ryddigheten og profesjonaliteten. Med begrensede ressurser og med gjenbruk av møbler og pynt fra det gamle kontoret vårt syns vi at vi sammen med Fru M har fått et meget godt resultat! Vi hadde selv visjonen for hvordan det skulle se ut og hadde valgt fargepalett, men Fru M kom med forslag til små endringer som gjorde store utslag. Hele prosessen har vært gjennomført på en god og effektiv måte og vi kan gjerne anbefale Fru M! Jobben har bestått av: Sette opp en gipsvegg Male tak, vegger, trapp og ventilasjonsrør Bygge kaffestasjon Interiørråd Montering av møbler Diverse små utbedringer Tusen takk for samarbeidet!

Tonje, Oslo, 16. jan. 2020

Montere nytt kjøkken fra ikea,inkl rørlegger- og eletrikerarbeider og tilpassing av benkeplate

Ryddig firma som gjorde jobben som avtalt.

Eirin, Oslo, 3. nov. 2019

Oppussing enebolig gjerdrum

God pris. Semigodt arbeid.

Espen, Gjerdrum, 26. feb. 2019

Opppussing innvendig rekkehus

Fru M As har pusset vegger, malt, lagt gulv og tak i hele rekkehuset. De har gjort en strålende jobb, vært effektive og pålitelige, med god kvalitet på arbeidet og til en god pris.

Helene, Oslo, 15. nov. 2018

Fra bad til kjøkken

Dyktige fagfolk som overholder frister, kommer når de skal, finner praktiske løsninger, veldig behjelpelige og hyggelige!

Yvonne, Oslo, 8. nov. 2018

Oppussing,stue/kjøkken

Jeg valgte Fru M til oppussing av leiligheten da de tilbydde en god pris, var imøtekommende og kunne starte øyeblikkelig. Det valget har jeg ikke angret et sekund på. Kommunikasjonen underveis var enestående, håndtverkeren var effektiv og dyktig og Prosjektlederen Ionut strakk seg lagt for å oppnå ønsket resultat. Takk for at dere gjorde min drøm til en virkelighet. Fru M kan anbefales på det sterkeste!

Anne, Oslo, 16. aug. 2018

Helsparkle,male,lister

Fru M kom på befaring få timer etter at jobben ble lagt ut, og de skilte seg raskt ut i mengden av øvrige firmaer vi hadde kontakt med. Best på pris, kom med gode og økonomisk gunstige løsningsforslag, enkel og god kommunikasjon hele veien. Oppfølgingen underveis har vært helt enestående! Og vi er storfornøyde med resultatet! (Helsparkling av vegger, sparkling av tak, "oppussing" av samtlige tak- og gulvlister, maling av vegger og tak). Anbefales.

Ane, Oslo, 29. juni 2018

Bygging av terrasse + restaurere balkong

Følte meg trygg fra første befaring. Overholdt alle frister og gav god informasjon om prosessen underveis. Utførte jobben meget bra og på kort tid. Den positive opplevelsen gjør at vi helt sikkert kommer til å bruke Fru M også ved senere anledninger.

Bjørn, Jessheim, 22. juni 2018

Enkel oppussing av bad

Fru M AS gjorde en svært god jobb til en hyggelig pris. Arbeidet ble utført av hyggelige og veldig dyktige håndverkere. Fru M AS gjennomførte også hele prosjekt fra A-Å på kort tid. Stort pluss at de også gjør interiørdesign, dette var for vår del veldig greit og vi er kjempe fornøyde med resultatet. Anbefales på det sterkeste!

Hans, Oslo, 8. april 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

MG Bygg Partner AS

4.8 71 evalueringer Strømmen

Lukas Flink-bygg Lukasz Piotr Tarach

4.9 37 evalueringer Strømmen

Pro VVS Oslo AS

5.0 36 evalueringer Strømmen