Siste evalueringer (22)

Ny platting og bygging av hagestue

Vi er strålende fornøyd med jobben Tømrer Bender har utført. Alt fra gode ideér og løsninger til materialvalg og gjennomføring er gjort med høy kvalitet og iver. Hos oss bygde han terrasse, levegg med utekjøkken, gjerde med portal og en stor og skikkelig solid hagestue. Tømrer Bender er effektiv, pålitelig, ryddig, og veldig lett å kommunisere med. Vi kan på det sterkeste anbefale han.

Håvard, Drammen, 12. april 2021

Snekker

Alt veldig bra!

Janne, Vettre, 17. mars 2021

Enkel rehabilitering av soverom,bytte av innvendige dører + diverse

Enkel å kommunisere med, utførte jobben på en god måte. Jevnt over meget fornøyd.

Per, Vettre, 23. feb. 2021

Utbedring av påbygg

Godt fornøyd med Bender, lett å prate med, holdt seg til avtalen, punktlig, ryddig.

Karl, Drammen, 25. okt. 2020

Skifte utvendig panel

Veldig fornøyd med arbeidet som bestod av skifte av panel på en høy gavl-vegg pluss skifte av vindskier og vannbord. Arbeidet gjennomført i henhold til avtale både på tid og kvalitet. Tømrer Bender benyttet førsteklasses materialer og alt er nøyaktig tilpasset inn mot tak og vinduskarm. Ryddig å kommunisere med. Jeg kan trygt anbefale Tømrer Bender til oppdrag som dette.

Magnar, Eiksmarka, 7. sep. 2020

Sette opp utebod 15 kvm

Svært fornøyd med uteboden - den ble satt opp raskt , med høy kvalitet og ikke minst god løsning av oppdraget. Pris også i henhold til avtale.

Verner, Sandvika, 15. mai 2020

Bod

Meget flott utført jobb ! Ryddig og til avtalt pris.

Yngve, Drammen, 4. april 2020

Bytte tre vinduer på bakkeplan

Enkelt og greit. Alt etter plan, og bra resultat.

Haavard, Haslum, 4. nov. 2019

66 kvadrat gulvlegging

Fint jobb, ferdig som avtalt.

Fayas, Drammen, 13. okt. 2019

Trapp

Har gjort jobben som avtalt. Og er godt fornøyd med sluttproduktet.

Per, Drammen, 6. okt. 2019

Bygge trappetrinn og blomsterkasse

Bra kvalitet på jobben, bra pris, bra kommunikasjon underveis, ryddig og pålitelig utført. Ærlig mann som gir tilbakemelding på hva som kan og ikke kan gjøres. Ingenting å utsette på hverken jobben eller gjennomføringen!

May, Jar, 29. sep. 2019

Bytte ut 2 vinduer

Veldig fornøyd med jobben utført av Tømrer Bender. Bra kvalitet, raskt, effektivt og tydelig kommunikasjon hele veien. Anbefales.

Alexander, Lysaker, 26. sep. 2019

55 kvadrat gulvlegging; 3 soverom + gang

Gjennomført som avtalt med god kvalitet.

Stian, Høvik, 13. mars 2019

Skifte ytterdør

Han kom raskt på befaring og kunne gjøre jobben uken etterpå. Arbeidet ble utført som avtalt og resultatet ble veldig fint. Kan anbefales!

Lise, Kolsås, 7. mars 2019

Kutte hull i benkeplate for platetopp

Enkelt oppgave og standard pris, be gjennomført som avtalt.

Tin, Drammen, 4. mars 2019

Ny veranda og terrasse

Jobben ble gjennomført som avtalt og godt innenfor tidsrammen. Tømrer Bender kommer med egne løsningsforslag, er veldig effektiv, hyggelig samt konkurransedyktig på pris. Han får min klare anbefaling!

Alexander, Rykkinn, 3. nov. 2018

Bytte av parkett.

Effektivt og bra utført.

Ann-Christin, Solbergelva, 31. okt. 2018

Rehab av kjellerstue 30m2

Tømrer Bender gjorde en utmerket jobb med riving og reetablering av min kjellerstue. Avfallet ble fraktet bort etter endt arbeidsdag, og kvaliteten på jobben var upåklagelig. Vi hadde god kommunikasjon hver dag, og han møtte alltid presis og alltid i godt humør. En glede å ha Tømrer Bender på oppdraget. Mvh Tarjei Høgetveit, Eiksmarka.

Tarjei, Eiksmarka, 2. okt. 2018

Skifte 2 utendørs plattinger

Kan anbefale Tømrer Bender. Han gjorde jobben raskt, grundig, effektivt, ryddig og holdt alle avtaler. Veldig god kvalitet på utført jobb!

Jørgen, Billingstad, 6. aug. 2018

Montering av vindu

Her er mannen du leter etter! Informerer godt og kommer med egne forslag til løsninger, forholder seg til avtalt tid og ikke minst pris. Prøv, så forstår du.

Ammar, Drammen, 1. juli 2018

Sette opp lettvegg og dør

Tømrer Bender er en svært hyggelig og omgjengelig person. Han utførte jobben raskt, effektivt og kom til avtalt tid. Vi var veldig fornøyd med kvaliteten og sluttresultatet på jobben han utførte. Jeg vil gi Tømrer Bender mine beste anbefalinger, og vil gjerne benytte han ved en evt senere anledning. Hilsen Kjersti Frantze.

Kjersti, Høvik, 14. juni 2018

Terrasse gulv renovering.

Dette var meget bra, nøyaktig og profesjonelt utført, til avtalt tid med beste kvalitet både på materialer og håndverk, kan bare anbefales. Ferdig i tide og ryddet bra opp etter jobben, kan bare anbefales! Hele prosessen fra besiktigelse, kommentarer, endringer på bestående konstruksjoner etc var bra utført. Dette var jeg fornøyd med.

Morten, Borgen, 13. juni 2018

Ta ut et vindu og sette inn en terrassedør i asker

Kan gi Elvin Bender vår beste anbefaling. Han kom raskt på befaring, vi fikk et fordelaktig tilbud samme dag. Vi ble enige om tidspunkt for jobben og han møtte presis. Han arbeidet effektivt og leverte et meget godt stykke arbeid. Han var nøye og ikke minst hyggelig. Vi har fått regning og den var iht. Avtalt pris. Vi han gi Elvin Bender vår beste anbefaling. Mvh. Frode Rensvold.

Frode, Asker, 9. mai 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

M-tek AS

4.7 69 evalueringer Drammen

Polsk Bygg og Oppussingstjenester AS

4.7 64 evalueringer Drammen

Seabek AS

5.0 40 evalueringer Drammen