Siste evalueringer (5)

Helgrilling av gris

Jeg engasjerte firmaet til mitt 50 års lag, og kunne ikke vært mer fornøyd. Fra første kontakt her på Mittanbud ble jeg bemøtt med proffesjonell trygghet og en hyggelig tone. Selskapet mitt bestod av 22 gjester. Menyen var helgrillet gris, med tilhørende hjemmelaget tilbehør, og dessert. Kokken Svend og partner møte opp dagen før og gjennomførte en siste befaring og tilrettelegging. Selve dagen for selskapet var de tidlig på plass, slik at alt var i rute når jeg og gjestene ankom. Mine gjester var meget imponert over maten som smakte fortreffelig, og skrøyt stort av kokken og partner. Prisen var meget rimelig. Jeg vil definitivt engasjere dette firmaet igjen ved neste selskapelighet.

Karin Tanja De Wilde, 10. jan. 2019

Julebord for osi volleyball på chateau neuf,fredag 7. desember.

Benyttet B&D til julebord for studenter med ca 80 gjester. God mat (julebuffet), kommunikasjonen før og etter har vært super, og B&D har vist stor fleksibilitet hele veien. Vi bestilte litt ekstra mat men opplevde likevel at det kunne vært litt mer kjøtt og saus. Det skal sies at ved bestilling av mat til 80 pers vil det alltid være usikkerhet knyttet til mengde, og vi kunne fort endt opp med mat til overs. Alt i alt en veldig positiv opplevelse!

Fredrik Sårheim, 5. nov. 2018

60 årsdag med mange urolige mager

60-årsdag med mange utfordringer i matveien; vegetarer og kjøttelskere, men også gjester med glutenallergi, skalldyrallergi, IBS, og diverse migrene-relaterte matpreferanser. Hvordan sikre at alle føler at de har hatt en god fest med god mat? B&D tok utfordringen på strak arm. Etter et langt, kompetent og hygelig samarbeid fikk vi en utrolig lekker tapas-inspirert buffet, servert med et stort smil. Gjestene skryter fortsatt av maten!

Terje Stordalen, 1. okt. 2018

40-års hagefest - trenger serveringspersonale

Kan anbefale The Butler & The Donkey på det varmeste! Vi brukte de til min 40-årsfeiring på St. Hansaften i år, der asiatisk streetfood sto på menyen. Servicenivå, servering og maten er i en klasse for seg, i tillegg til at de er utrolig hyggelige! Vi kommer garantert til å benytte oss av Svend og Betina igjen, med disse to kan absolutt ingenting gå galt – de er rett og slett ett funn!

Ellen Bergene-engen, 25. juni 2018

Kokk til privat lag.

Dette var en virkelig god opplevelse. De kom når de skulle og leverte helt perfekt i tillegg til at de er veldig hyggelige å profesjonelle. Vi har allerede snakket om arrangere nytt selskap med disse 2 herlige menneskene fra The butler & the donkey. Kan trygt anbefales til alle.

Oddgeir J. Brækka, 16. april 2018
Vis flere evalueringer

Kart