Siste evalueringer (5)

Dekorlist / brannmurlist på vegg

Flott arbeid. Ble akkurat som jeg så for meg, og mere til. Meget fornøyd med resultatet. Imponert over fokus på ryddighet og orden underveis i arbeidet.

Julia, Oslo, 12. des. 2018

Montering sigdalkjøkken

Jobben ble utført raskt, men det er flere feil og mangler på monteringen. Sigdalkjøkkenet er ikke montert som på tegningene og den store, tunge bokhyllen var festet med litt lim og 3 stifter. Bokhyllen falt ned og skadet meg, kjøkkeninnredningen og knuste mye. Jeg har prøvd å kontakte Wood MGMT per telefon, e-post, SMS, Instagram, gjennom hun som sender fakturaer, men han har enten blokkert meg eller svarer ikke. Jeg er svært skuffet over jobben og måten han håndterer manglene/skadene på.

Vibeke, Oslo, 5. nov. 2018

Sette inn 2 innerdører og rette opp en ytterdør

Meget bra! Effektiv, nøye og trivelig!

Aina, Oslo, 17. sep. 2018

Kjøkkenmontering

Dyktig håndverker, gjorde endringer etter ønske, gjorde også møbelsnekkerarbeid. Utmerket resultat. Hardt arbeidende, jobbet lange dager når nødvendig og svært blid. Enkel å jobbe med. Canadier som har jobbet i NY high end i 10 år, så topp resultat.

Vibeke, Oslo, 12. mai 2018

Montere takforing på kjøkken

Jobben gikk ut på å fôre igjen mellom overskap og tak på kjøkken, og montere et ekstra overskap. Det var viktig for oss at jobben ble pent utført. Vi er veldig fornøyde med resultatet. Steffan gjorde i tillegg jobben raskt, og er veldig hyggelig og imøtekommende. Anbefales.

Ida, Oslo, 12. mars 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Urbana Fasade AS

4.7 233 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 158 evalueringer Oslo

Oslo Fasade AS

4.7 104 evalueringer Oslo