TOTALFLYTTING OSLO AS

  • OVERSIKT
  • KONTAKT
  • EVALUERINGER
  • OM OSS
Klikk deg inn på de forskjellige fanene for å endre, legge til og fjerne innhold. Alt du ser på "Oversikt" hentes fra de andre fanene.
Send melding
Vis telefon
  • Lørenveien 48H, 0585 Oslo

TOTALFLYTTING OSLO AS

Totalflytting ønsker å være et pålitelig, personlig og trygt flyttebyrå. Vi jobber aktivt med å skape et bra og trivelig arbeidsklima der våre ansatte trives i jobben. Dette for at våre kunder skal få oppleve markedets beste kvalitet og serv... Les mer om TOTALFLYTTING OSLO AS

TOTALFLYTTING OSLO AS

Totalflytting ønsker å være et pålitelig, personlig og trygt flyttebyrå. Vi jobber aktivt med å skape et bra og trivelig arbeidsklima der våre ansatte trives i jobben. Dette for at våre kunder skal få oppleve markedets beste kvalitet og serv
Våre medarbeidere har relevant og lang erfaring fra transportbransjen både i inn- og utlandet. Som flyttebyrå er vi ikke størst, men det vil aldri være målet vårt heller. Men det å være best og være en hjelpende hånd når våre kunder trenger oss vil for alltid være høyt på prioriteringslisten vår.

Vi jobber mest med

  • Flyttebyrå / Flytting / Transport

Her jobber vi

  • AkershusOslo

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2018

i enhetsregistret
Roller
Styrets leder
Teuta Zekaj Sekiraqa
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2018-02-06
Bransje
49.420 Flyttetransport
Registrert i MVA-registeret
Nei
Sist oppdatert 14-03-2019 01:12:26
Se hele regnskapet til TOTALFLYTTING OSLO AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kontakt bedriften