Siste evalueringer (12)

Montering av epoq-kjøkken fra elkjøp (med click-system)

Veldig fornøyd med monteringen av mitt nye kjøkken. Montør Perfekt gjorde jobben på en svært nøye og ordentlig måte. Møtte til avtalt tid, og fullførte jobben på én dag, slik som avtalt. Veldig ryddige - støvsugde etter seg og sorterte og samlet søppelet. Anbefales!

Ida Elise Enget, 3. sep. 2020

Montere kjøkken

Montering av kjøkken. Gjorde en kjempejobb. Raske og effektive og nøye. Kom med gode råd og tips underveis og det var god kommunikasjon hele veien. Tipp topp :).

Frode Sveen, 30. mars 2020

Montering av e-poc kjøkken!

Montør Perfekt AS lever opp til sitt navn! Jobben ble utført helt perfekt! ! ! Jeg bestilte firmaet til å montere Epoq kjøkken. De kom til avtalt tid, ble ferdig til avtalt tid, utførte jobben uten noen anmerkning, gjorde litt ekstra, ryddet og støvsugde etter seg. God pris og veldig hyggelige folk! Anbefales på det varmeste!

Ali Afshar, 4. mars 2020

Montering av kvik-kjøkken

Monterte Kvik-kjøkken raskt og billig.

Daniel Hoftun, 11. feb. 2020

Montere skyvedørsgarderobe

Monterte opp skyvedørsgarderobe. God kommunikasjon, grei pris og godt utført arbeid. Hadde endel erfaring med lignende jobber.

Hans Christian Eriksen, 20. jan. 2020

Monitering av ikea kjøkken

Effektive håndverkere som yter god service. Svært ryddige og kan absolutt anbefales til andre.

Zaidoon Al, 14. jan. 2020

Pusse opp kjøkkenet

Flinke fålk, anbefaler på det sterkeste. De er effektive, ryddige, renslig og utfører jobben på best mulig måte innen avtalt tid. De har i tillegg kastet all gammel materiale etter riving av kjøkkenet og i tillegg tatt nedvask etter oppussingen var over uten noe kostnader, de er de absolutt beste håndverkerene vi har hatt på de 10. Årene vi har hatt oppussing og ikke minst sørvisinstilte menesker. Terningkast 6+++👍.

Antoaneta Danailova Gunhildrud, 13. jan. 2020

Panel på gavel vegg.

Bra utført, rask oppstart. Løste problemer underveis selv. Utførte arbeidet nesten til tide, litt for mye å gjøre før jul tenker jeg.

Morten Olsen, 20. des. 2019

Snekker arbeid kjøkken

Stilte opp på kort varsel, var fleksibel på tidspunkt og utførte jobben utmerket. Fikset også en annen småting uten ekstra betaling. Løken.

Christoffer Øie Løken, 17. des. 2019

Montering av kjøkken til en leilighet og en hybel på strømmen

Ryddig og profesjonell gjennomføring. Rimelig pris.

Abdolreza Esnaashari, 17. mai 2019

Städning i 180kvm villa

Mycket tevlig och duktig tjej med fördelaktiga priser!

Matilda Calner, 21. mars 2019

Modernisering av kjøkken

Kjempe flinke, holder avtalen, ryddig, effektiv, lette å kommunisere med, passe pris. Hentet varer, kastet søppel. Gjorde litt ekstra arbeid for meg:) Anbefaler på det sterkeste.

Arooj Asif, 14. feb. 2019
Vis flere evalueringer

Kart