Siste evalueringer (3)

Ny kledning

Meget fornøyd med hele prosessen. Dyktige håndtverkere. Kan anbefales. Kommer til å benytte dem neste gang vi har behov for snekkere :).

Richard, Sandefjord, 15. april 2020

Sandefjord,legge takstein på garasjetak (på eksisterende papp)

Hele prosessen, fra jeg la inn oppdraget på «mitt anbud» og frem til befaring etter utført arbeid, har vært veldig bra. Tilbudet var klart og tydelig beskrevet, inkluderte arbeidsomfang og materiell på takarbeidet. God kommunikasjon med leder både i forkant og underveis. En detaljert og korrekt ordrebekreftelse på arbeidet som skulle utføres ble avtalt. Håndverkerne og leder opplevdes som profesjonelle, effektive, pålitelige og hyggelige. Som oppdragsgiver hadde jeg derfor tillit til firmaet hele veien. NTS er onkurransedyktig på pris og utfører arbeid profesjonelt og av god kvalitet. Faktura på utført arbeid iht ordrebekreftelse. Det er med glede jeg kan anbefale firmaet til lignende arbeid.

Rajinder, Oslo, 12. aug. 2019

Haster - diverse utforing,tetting av innevegg m.m.

Kom alltid til avtalt tid og startet på prosjektet allerede dagen etter jeg aksepterte tilbudet. Ryddig løpende dialog pr SMS og telefon. Pent og profesjonelt utført arbeide. Kan varmt anbefales!

Lars, Sandefjord, 25. okt. 2018

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Per Abrahamsen A/S

4.8 75 evalueringer Sandefjord

Byggtjenester Roman Kubica

4.7 56 evalueringer Sandefjord

Vestfold Garasjeporter Øyvind Ottosen

4.9 26 evalueringer Sandefjord