Siste evalueringer (10)

Sette opp baderomsplater på bad og sjekke nåværende tilstand på badet

Vel gjennomført legging av baderomsplater til en rimelig pris. Vi fikk også hjelp til montering av nye dusjdører og baderomsmøbler uten noe ekstra påkostninger. Håndverkeren vi var i kontakt med var veldig trivelig å forholde seg til også. Anbefales!

Victoria, Trondheim, 25. feb. 2021

Helsparkling og maling inne

Arbeidet ser bra ut. Kjapt utført. Lite støv.

Sturla, Trondheim, 1. juni 2019

Baderomsplater / isolasjon og himling

Jeg må også nevne (positiv) alle andre punkt også (kommunikasjon, pålitelighet og effektivitet, prisen, ryddighet og profesjonalitet i gjennomføring). Mihai Apostol tok kontakt, avtalte befaring samme dag, kom og så på badet. Jobben gikk ut på å isolere taket, dampsperre og montere takplater og lister, lage en lettvegg, montere baderomsplater (inkl. Et sted med vegghengt toalett). Og litt flislegging (fiksing av skade). Fikk tilsendt prisforslag samme kveld og valgte Apostol construction. Oppstart som avtalt og jobben gjennomført i løpet av en (lang) dag. Alt var ryddig etter at de dro (rester/overskuddsmaterial og søppel tatt med). Resultatet var som lovet på forhånd: quality work!

Stefan, Melhus, 15. mai 2019

Delvis sparkle og male 2 strøk kjøkkentak ca 30m2

Vi leide Apostol til å sparkle og male tak, legge lister og flislegge over kjøkkenbenk. Apostol var nøyaktige, effektive og pålitelige. Vi hadde en veldig god kommunikasjon, og de ryddet fint etter seg for hver dag de dro. Vi er nok veldig kravstore, blant annet med skjøt i listverk osv. Men Apostol levde opp til kravene våre. Vi kommer absolutt til å bruke dem igjen ved en senere anledning! God pris, høy kvalitet og pålitelige.

Charlotte, Trondheim, 6. mai 2019

Ferdigstille isolering og legge murpuss eller skifer på grunnmur

God kommunikasjon på engelsk. Kom med forslag til rimelige og gode løsninger og finishen var veldig bra på murpuss og hjørner. Vil absolutt vurdere å bruke Apostol Construction igjen til andre arbeider senere.

Lars, Saupstad, 29. april 2019

Ferdigstille oppussing i kjeller

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Møtte opp til avtalt tid og var effektive, ryddige og nøye. Resultatet ble bra og prisen var også grei. Vi avtalte fastpris på forhånd. God kommunikasjon. Vi kommer til å bruke dem igjen når vi skal pusse opp mer etterhvert.

Silje, Trondheim, 11. mars 2019

Kjøkkenmontering.

Meget bra.

Håvard, Trondheim, 26. nov. 2018

Nytt bad

Flinke folk som utførte jobben til avtalt pris og tid. Badet ble meget bra og godt dokumentert.

André, Trondheim, 5. april 2018

Lydisolert lettvegg med dør

Veldig bra jobb gjort! Servicevennlig, arbeidssomme og opptatt av å gjøre en god jobb. Kommunikasjon var god på enten norsk eller engelsk. Den eneste grunnen til at det blir fire og ikke fem stjerner, er at det gikk med litt ekstra tid til bytte av feilkjøpt dør (80 cm når det skulle vært 90), men jeg var selv med på kjøpet og må nok dele på ansvaret for dette).

Gismervik,sigmund, Trondheim, 31. mars 2018

Montering skyvedører

Kom på befaring og tok jobben der og da :))) Kjempebra! God pris og godt arbeid. De var nøye og sluttresultatet ble knall! Anbefaler uten tvil, og vil nok bruke dem igjen hvis jeg trenger noe gjort.

Elisabeth, Trondheim, 19. feb. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

MALVIK BYGGSERVICE AS

5 33 evalueringerBetalt Hommelvik

Bygg & Service Jan Kucharski

4.8 280 evalueringer Trondheim

Trondheim Stein AS

4.9 43 evalueringer Trondheim