Siste evalueringer (41)

Bytting av varmtvannsbereder

Raskt og effektivt.

Eivind Hauglid, 15. des. 2019

Helrenovering av bad

Jeg fikk utført arbeid på bad i leilighet, og ble veldig fornøyd med resultatet. Kverme Rør AS kom med veldig gode forslag og innspill under befaring på løsninger som gjorde at vi fikk et mye bedre bad enn vi hadde sett for oss og ikke minst til en veldig bra og fornuftig pris. Kvaliteten på det utførte arbeidet var meget bra jobben ble utført kjapt og effektivt. Jeg kan virkelig anbefalt Kverme Rør AS til andre som vil fikse opp badet.

Erik Nordbø, 26. feb. 2019

Totalrenovering av baderom på 8,6 kvm

Kverme Rør utførte totalrenovering av baderom våren-18. Er godt fornøyd med arbeid som er blitt utført. Helge Kverme laget 3D skisse over nytt bad å strakk seg langt i å etterkomme mine ønsker. Dariusz som utførte det praktiske oppfattet jeg som kunnig, strukurert og nøyaktig. Kommunikasjon underveis gikk plettfritt. Kan godt tenke meg å bruke Kverme Rør igjen og/eller anbefale til andre.

Bjørn Gezelius, 5. jan. 2019

Takk Bjørn for hyggelig tilbakemelding. Vårt ønske er at alle, så langt det er opp til oss, skal være godt fornøyd. Det være seg før igangsettelse, under selve prossesen eller i fremtiden. Vi ønsker å levere i henhold til all god samvittighet

KVERME RØR AS 5. jan. 2019

Oppussing av baderom (ca 3 m2)

1. Kom ikke på avtalt tid 2. Rotete og støvete arbeid 3. Sparklet kun 1 av 4 vegger. Måtte påpeke resten. 4. Avtale om elektriker. Dette ble aldri utført. 5. Prisoverslag ble dyrere da innbyggingssisternen var glemt (! ) 6. Arbeidsdag 1 informerte Kverme Rør om at de kom til å fakturere + 15%. 7. "Svai" i veggen hvor det vegghengte toalettet er montert. Gir under tvil 2 stjerner.

Paul Rune Svelland, 27. des. 2018

Totalrenovering av bad

Oppdraget bestod av oppbygging av nytt bad, som inkluderte riving av eksisterende innredning, oppsett av nye vegger, isolering, rørlegging, fliselegging, elektrisk og montasje av baderomsinnredning. Arbeidet ble utført av erfarne folk som som var meget grundige og nøyaktige. I tillegg var de flinke til å ivareta kundens behov og kom med god rådgivning i prosessen ift endelig design av baderomsløsning. God fokus på ryddighet og avfalls sortering.

Helene Haram, 8. okt. 2018

Renovering av bad.

Prosjekt leder har her gjort en utmerket jobb med planlegging og løsninger. Badet er nydelig utført. Det fremkom en del feil på faktura som leder ordnet på en grei måte. Tidsfrister ble holdt og håndverkerene kom som avtalt. Gir mer en gjerne mine anbefalinger videre.

Torunn Bødtker, 12. mars 2017

Renovering av bad

Ble et flott bad levert av Kverme Rør. Ei glimrende løsning til avtalt tid og pris. Nå har vi benyttet badet et par måneder og er fortsatt godt fornøyd. Gode arbeidsfolk som strekker seg langt og er flinke til å se gode og praktiske løsninger. Litt utfordringer ifht varmekabler, men dette ble ordnet opp i. Alt i alt veldig godt fornøyd, og kan anbefale kverme rør videre.

Kjetil Andersen, 4. mai 2016

Helrenovering av baderom

Godt utført arbeid. Har ikke noe å utsette å denne leverandøren og vil kontakte ham igjen neste gang jeg trenger arbeidsfolk. Han er flink til å se for seg rommet og finne gode løsninger. Han er nøye på at kunden skal få det den vil, og strekker seg langt for å få det til. Før han startet arbeidet var han nøye med å lage en detaljert kontrakt med fastpris og signatur fra begge parter. Flere helligdager til tross, de holdt tidsskjema.

Siv Karin Helland, 29. mai 2015

Lekkasje i kjøkkenkran

Effektiv og god service.

André Berg, 27. april 2015

Flytte / skifte innvendig vannkrane

Fullt ut tilfredstillende---kom som avtalt og jobbet til oppdraget var fullført. Kommer gjerne igjen ved fremtidige behov.

Jan Sjøstrøm, 4. april 2015

Pusse opp bad

Jeg fikk badet eg ville ha til mitt budsjett av Kverme Rør AS. Jobben ble utført før avtalt tidsfrist, effektivt og ryddig arbeid. Flisene ble lagt veldig fint, spesielt rundt sluket med store fliser. Planlegging med stramt budsjett var ikke et problem for Helge Kverme. Han kom med forslag og hjalp å holde kostnadene nede. Fikk dokumentasjon på utført arbeid. Bruker de gjerne igjen.

Heidi Høyen, 25. feb. 2015

Rørlegger

Jeg fikk utført arbeid på 2 bad, og ble veldig fornøyd med resultatet. Kverme Rør AS gjorde jobben kjapt og effektivt og ikke minst til en veldig bra og fornuftig pris. Kvaliteten på det utførte arbeidet var førsteklasses. Mine forventninger ble i høy grad innfridd og jeg kan virkelig anbefalt Kverme Rør AS til andre som vil fikse opp badet.

Wenche Slåttedal, 12. feb. 2015

Skifte av varmtvannsbereder

Kjapt og bra arbeid.

Hilde Norheim, 23. jan. 2015

Installere utekran

God og rask jobb. Vurderte flere løsninger. God service.

Tormod Bjørkli, 20. nov. 2014

Skifte varmtvannstank

Veldig hyggelig og kjapp service.

Klaus Kjellevold, 1. nov. 2014

Rørlegger

Kom som avtalt og gjorde jobben som skulle gjøres. Anbefales!

June Stenlund, 28. okt. 2014

Legge om rør

Meget fornøyd med servicen. Arbeidet meget effektivt. Men noe ble gjort feil med røropplagget. Dette ble ordnet opp på dagen, prisen på arbeidet kom midt på treet i forhold til hva min-max beløp vi avtalte. Fikk avslag for tapt tid i forhold til å rette opp i feilen.

Fredrik Olsen, 20. okt. 2014

Nytt baderomsinventar

Veldig fornøyd med resultatet og den gode servicen! God kommunikasjon oss i mellom og rask utførelse. Anbefales!

Trude Sanden, 8. okt. 2014

Koble til 2 stk blandebatteri og montere dusjkabinett

Solid og kjapt arbeid. Ingen ting å utsette!

Christian Ravnås, 22. sep. 2014

Skifting og innkjøp av toalett.

Bra dialog, jobben gjennomført etter avtale. Noe høy pris.

Daniel Omdal, 15. sep. 2014

Lage sluk,flytte varmtvannsbereder,legge nye vannrør

Kom på befaring og fikk god service! Fikk en estimert pris på jobben og den ble utført bra. Meget fornøyd anbefales!

Kent Ørjan Wiig, 6. sep. 2014

Nye vannrør fra kjøkken gjennom murvegg til bereder i kjeller + tilkobling til hagekran.

Jobben ble utført og vi er godt fornøyde.

Bjørn Karlsson Pedersen, 31. aug. 2014

Flytte varmtvannstank

Kjapt levert! Fikk flyttet berederen og ordnet sånn at eg kan sette vaskemaskinen på plass når den kommer. Fikk også orden på kranen i badeservanten som hadde lavt trykk på kaldtvannet.

Heidi Eilerås, 13. aug. 2014

Renovering og utvidelse av bad

Vi skulle totalerenovere badet vårt og la ut jobbeskrivelsen på mittanbud.no. Kverme Rør gav et grundig og konkurransedyktig tilbud, og kom personlig hjem til oss for å presentere tilbudet og høre hva vi ønsket. Dette var en god start på prosessen. Valget falt til slutt på dem. Vi ønsket veldig gjerne badet klart til påske, noe som egentlig var vanskelig i forhold til normal leveringstid og andre pågående jobber, men også der var firmaet veldig løsningsorienterte og satte store krefter inn for at vi skulle få det slik vi ønsket. Badet ble ferdigstilt den dagen vi ønsket. Selve byggeprosessen slo meg som god og grundig. Vi fulgte daglig med på byggingen selv, og dialogen med arbeiderne gikk fint. Helge Kverme svarte alltid når vi lurte på noe, og fulgte opp. Økonomisk skrev vi en kontrakt som refererte til en detaljert jobbeskrivelse. Betalingene skjedde som avtalt, og totalprisen ble som avtalt i forkant av oppstarten. Alt i alt ble dette en god opplevelse. Vi har tatt badet i bruk nå, og vi er svært fornøyd med at resultatet ble så godt som vi ønsket.

Lars Storheim, 25. april 2014

Renovasjon av bad

Totalrenovering og utvidelse av bad. Fliser over alt, innebygd badekar m/ dusj, vegghengt WC, høyskap, servantskap og speiloverskap. Ny kurs ble lagt opp. Varmekabler i gulv, downlights i tak. Jobben ble utført på 3 uker. Flinke håndverkere som jobbet intensivt for å få alt ferdig før jul. Og det gikk! Vi sto fritt til å velge møblement selv (ulikt mange andre firma). Likeså fliser. Rimelige i pris sammenlignet med andre firma. Anbefales!

Gunhild Hammeraas, 30. jan. 2014

Totalrenovering - bad og kjøkken. totalenterprice ønskes.

Vi fikk vi det slik vi ville ha det, helt etter tegninger og ønsker. God pris. Uheldige omstendigheter trekker ned helhetsinntrykket, men det har Kverme nå ryddet opp i. Under renovering var det en del uforutsigbare utfordringer internt hos Kverme Rør, og grunnet en del "venstrehånds" arbeid måtte en del av arbeidet gjennomgås på ny(gjaldt også eksterne firmaer Kverme leide inn). Måtte selv ofte være til stede og "supervise" arbeiderne, hvor kommunikasjonen mellom parter tydeligvis manglet. Kverme tok personlig ansvar for dette og fikk rettet opp i alt dette på et profesjonelt vis.

Stein Erik Aulie, 18. nov. 2013

Rørlegger

Ja dette var kjappe karer, de ble ferdige med jobben under befaringen. Effektive! Ringer igjen om jeg har brukt for mer rørleggertjenester. Kristin Oseland.

Kristin Oseland, 6. sep. 2013

Murerarbeid bad 7kvm

Kverme rør la støpte gulv, la flis og alt rør arbeid hos meg. Veldig godt fornøyd med resultatet. Når de kom i gang med jobben var de veldig på hugget for å få badet ferdig fortest mulig. Fra riving av badet tok det 2 uker på hele jobben. Hos meg var det polske arbeidere, som har gjort en profesjonell jobb. Meget dyktige i fagfeltene sine.

Åsmund Idland, 25. juni 2013

Renovering av 3m2 bad i borettslag.

Veldig fornøyd med totalrenovering av bad utført av Kverme Rør. Ryddige og kjekke arbeidsfolk og jobben ble gjort til avtalt pris og tid. Anbefales!

Hanne Odberg Selset, 18. juni 2013

Oppussing av 2stk baderom

I would personnally like to thank Helge Kverme and his team . They completed 2 total bathroom renovations within the budget and on time. The craftmanship with the tiles, electrical and plumbing is very impressive. The team worked hard each day without any delays in a productive manner. I would definately recommend this firm to anyone I knew, as a matter of fact, I did earlier and they are doing a renovation for a friend of mine. Good job ! ! !

Frank Humphries, 5. juni 2013

Renovering av eldre bad

Tusen takk for nok et flott bad Helge Kverme! Fikk utført fullstendig bad/ vaskerom i grovkjeller for 2 år siden. Her ble gulv gravet ut, vegger ble bygget opp og vi fikk inn et vindu. Badet/vaskerommet klarte vi å utnytte veldig godt og mine husmordrømmer om spesialtilpasset brettebenk og utslagvask på den ene veggen fikk vi satt opp på en praktisk og fin måte og vi fikk et komplett bad med badekar m/ dusjdør, toalett og baderomsmøblel. Da jeg syntes at badet nede var så grundig og fint oppført til hver minste detalj valgte jeg igjen og benytte meg av Kverme Rør for renovering av bad i 2 etasje. Helge kom på befaring og jeg fortalte hvilke ønsker jeg hadde og vi diskuterte frem og tilbake hvilke muligheter badet hadde. Da dette badet er veldig lite og rart utformet i en trekantform brukte vi ganske lang tid på å komme frem til den beste løsningen for dette badet. Vi skrev til slutt en kontrakt med 3 mulige utfall på hvordan baderomsløsningen kunne bli. Dette fordi jeg aller helst ønsket toalettet i " feil" ende på badet og gulvet måtte rives opp slik at Helge kunne se hvilken vei bærekonstruksjon av gulv og diverse rør var lagt i gulvet før han kunne gi meg endelig svar på hva som var praktisk mulig for badet vårt. Bærekonstruksjonen i gulvet var ikke på min side, men som en tålmodig mann som gjerne vil lage det fineste badet som Helge er,så så han muligheter i denne situasjonen også. Han brukte god tid og fant ut at ved å skrue ut en kjøkkenhylle i etasjen under var det muligheter for å koble seg på røret der. Kjøkkenhyllen ble skrudd tilbake på plass etterpå og jeg fikk drømmeløsningen på et lite upraktisk bad i 2 etasje. Nok en gang nøye utført arbeid av flinke arbeidere ned til fingerspissene, her ble også veggen flyttet ut 20 cm og malt i samme farge som barnerommet. Dusj, baderomsmøblel og toalett. Nøye og flott utført flisearbeid! Anbefaler Kverme Rør på det varmeste! Hilsen Mona Galain.

Mona Galain, 10. mai 2013

Omgjøre soverom til bad

Kverme Rør lovte litt for mye i begynnelsen av oppdraget,men tok seg fint inn igjen å utførte en god jobb. Flinke folk i arbeid. Kan godt anbefale Kverme Rør til andre.

Hans Petter Helle, 16. des. 2012

Ny bereder,samt fjerne den gamle

Rask respons, uforpliktende evaluering, kjapt levert arbeid :-) Skiftet en varmtvannsbereder fra 1981. Kjempe fornøyd med arbeidet og service. :-) Benytter de gjerne igjen ved en annen anledning.

Stine Bjerga Nesland, 22. mars 2012

Oppussing bad

Hel renovering av bad. Jeg er meget fornøyd med jobben som ble gjort. Plater på veggene, fliser med varme kabler på gulv. Montering av servantskap, dusj vegger. Kan anbefales. Godt samarbeid. :-). Takk for nytt bad.

Liv Elise Fjermestad, 20. mars 2012

Oppussing av vaskerom

Jeg har kun positive tilbakemeldinger. Det ble tegnet opp forslag til hvordan det skulle se ut. Slik ble det, men enda finere enn hva jeg hadde forestilt meg. Rimelig pris, arbeidsfolkene jobbet meget effektivt og servicen har vært fenomenal fra første dag. Jeg kan trygt anbefale dette firmaet og vil definitivt bruke dem neste gang jeg skal pusse opp. Rebekka Wathne.

Rebekka Wathne, 17. mars 2012

Renovering av bad

Godt samarbeid fra dag en! Eier tegnet en skisse mens jeg fortalte hvordan drømmebadet mitt ville være. Slik ble det! Arbeidsfolk som sto på fra dag èn. Flinke og nøyaktige. Trivelige folk! Fikk et veldig godt inntrykk på alle måter. Kan anbefales! ! Badet ble akkurat slik jeg hadde drømt om :).

Torhild Enoksen, 15. des. 2011

Oppussing av bad

Meget fornøyd med resultatet. Helge er genuint interessert i å gjøre den best mulige jobben. Krever oppfølging underveis, men dette skulle egentlig bare mangle. Ferdig til avtalt tid.

Nick Ashton, 27. sep. 2011

Trenger nytt bad

Veldig fornøyd med arbeid - særlig flislegging. Absolutt å anbefale!

Seth Ueland Chancy, 6. juli 2011

Elektrisk arbeid på nytt bad

Vi vil sterkt anbefale Kverme rør. De har utført elektrisk arbeid på badet vårt. Vel utført arbeid til avtalt tid og pris. Effektiv og rimelig. Hyggelig firma som jeg gjerne anbefaler videre. Ewa fra Kverneland.

Ewa Alstveit, 30. juni 2011

Dusj

.

Brit Elisabeth Warland, 13. juni 2011

Bad

Vi er meget fornøyd med jobben og løsningene som dette firma presenterte for oss. De kom med løsninger som vi ikke hadde tenkt på selv.

Per Johan Eliassen, 7. des. 2010
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Kverme Rør AS

4.5 41 evalueringer Klepp stasjon

DNF AS

  Klepp stasjon