Siste evalueringer (8)

Fotograf til bryllup

Eduardo var fotograf i bryllupet vårt, og gjorde en veldig god jobb! Vi er veldig fornøyde med hvordan han planla og gjennomførte bildetakningen. Da vi måtte endre sted for planlagt fotografering kun dager før bryllupet dro Eduardo til det nye stedet og fant flotte lokasjoner for bilder. Da vi skulle ta bildene var han effektiv og profesjonell. Da vi fikk bildene var vi veldig godt fornøyde med resultatet.

Bjørn, Fornebu, 23. feb. 2020

Bryllupsfotografering 9. august 2019

Dyktig fotograf, veldig hyggelig, han var med oss hele bryllupsdagen, han var høyt og lavt og gav alt hele dagen! Masse flotte bilder og hyggelige minner. Anbefales på det sterkeste!

Siril, Loddefjord, 13. sep. 2019

Bryllupsfotograf

Veldig flink og profesjonell fotograf! Vi ble veldig fornøyde med bildene fra dagen vår. Han fikk oss til å føle oss komfortable og guidet oss fint igjennom fotoseansen. Gjestene kommenterte hans tilstedeværelse og engasjement, og det synes også på bildene vi har fått fra alle delene av dagen. Vi kan virkelig anbefale han videre!

Marina, Snertingdal, 8. sep. 2019

Fotograf og filming til bryllup

Supert utført bryllups fotografering. ALLE gjester bemerket hvor energisk og profesjonell fotografen var. Du var alltid på riktig sted til riktig tid. Å vi kommer til å anbefale deg til alle vi kjenner. Stor takk for en godt utført jobb og kjempe fine bilder og minner for livet. Stooor klem fra Beate og Tommy.

Tommy, Moss, 27. juli 2019

Fotograf til bryllup

Fantastisk flink fotograf! Veldig profesjonell og opptatt av hva vi som brudepar var ute etter. Vi hadde heldagsfotografering. Og en ting er selve bryllupsbildene som er knall fine, men alle øyeblikkene vi ikke fikk med oss under middagen rundt bordene er fanget på en fantastisk måte. Kan varmt anbefale han videre.

Julie, Nøtterøy, 16. juli 2019

Bryllupsfoto 15/6.19

Veldig fornøyd med fotograferingen til vårt bryllup. God kommunikasjon, punktlig, serviceinnstilt og en særdeles dyktig fotograf. Kan virkelig anbefales på det varmeste!

Stine, Oslo, 24. juni 2019

Selskapsfotografering

Fotografen var punktlig, utadvendt og jordnær. Han fikk gjestene til å slappe av og fikk tatt mange fine naturlige bilder.

Cam, Oslo, 17. juni 2019

Bilder av barn

Vi ble kjempefornøyde med jobben som ble gjort. Walo var fleksibel, rimelig og dyktig. Fotografen gav klare instrukser på en trivelig måte. Bildene vi fikk var av høy kvalitet og oppløsning. Vi er strålende fornøyde med hans innsats og anbefaler han på det aller sterkeste.

Helene, Sandvika, 11. mars 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Ecfoto Cortes

5.0 8 evalueringer Sandvika

Ospix Tanya S Wallin

5.0 21 evalueringer Stabekk

Redd Filmen AS

  Bærums verk