Siste evalueringer (7)

Bryllupsfotografering 9. august 2019

Dyktig fotograf, veldig hyggelig, han var med oss hele bryllupsdagen, han var høyt og lavt og gav alt hele dagen! Masse flotte bilder og hyggelige minner. Anbefales på det sterkeste!

Siril Thomsvik, 13. sep. 2019

Bryllupsfotograf

Veldig flink og profesjonell fotograf! Vi ble veldig fornøyde med bildene fra dagen vår. Han fikk oss til å føle oss komfortable og guidet oss fint igjennom fotoseansen. Gjestene kommenterte hans tilstedeværelse og engasjement, og det synes også på bildene vi har fått fra alle delene av dagen. Vi kan virkelig anbefale han videre!

Marina Aanonsen, 8. sep. 2019

Fotograf og filming til bryllup

Supert utført bryllups fotografering. ALLE gjester bemerket hvor energisk og profesjonell fotografen var. Du var alltid på riktig sted til riktig tid. Å vi kommer til å anbefale deg til alle vi kjenner. Stor takk for en godt utført jobb og kjempe fine bilder og minner for livet. Stooor klem fra Beate og Tommy.

Tommy Langrind, 27. juli 2019

Fotograf til bryllup

Fantastisk flink fotograf! Veldig profesjonell og opptatt av hva vi som brudepar var ute etter. Vi hadde heldagsfotografering. Og en ting er selve bryllupsbildene som er knall fine, men alle øyeblikkene vi ikke fikk med oss under middagen rundt bordene er fanget på en fantastisk måte. Kan varmt anbefale han videre.

Julie Nordvik Markussen, 16. juli 2019

Bryllupsfoto 15/6.19

Veldig fornøyd med fotograferingen til vårt bryllup. God kommunikasjon, punktlig, serviceinnstilt og en særdeles dyktig fotograf. Kan virkelig anbefales på det varmeste!

Stine Nordgård, 24. juni 2019

Selskapsfotografering

Fotografen var punktlig, utadvendt og jordnær. Han fikk gjestene til å slappe av og fikk tatt mange fine naturlige bilder.

Cam Nguyen, 17. juni 2019

Bilder av barn

Vi ble kjempefornøyde med jobben som ble gjort. Walo var fleksibel, rimelig og dyktig. Fotografen gav klare instrukser på en trivelig måte. Bildene vi fikk var av høy kvalitet og oppløsning. Vi er strålende fornøyde med hans innsats og anbefaler han på det aller sterkeste.

Helene Christoffersen, 11. mars 2019
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Ecfoto Cortes

5.0 7 evalueringer Sandvika

Ospix Tanya S Wallin

5.0 21 evalueringer Stabekk

Redd Filmen AS

  Bærums verk