Siste evalueringer (5)

Oppussing av kjøkken rom. haster

Vi gjorde etter vår mening et varp når vi valgte Reco Bygg og skadeteknikk as. Vi hadde behov for en rask utførelse av arbeidet med å pusse opp et kjøkkenrom, da vi skulle motta kjøkken bare noen dager etter at vi hadde kontakt. Reco v/Tommy viste profesjonalitet og fleksibilitet allerede fra første telefonsamtale. De kom raskt på befaring og ga meg et godt pristilbud. De har gjennomført jobben raskt og kvalitetsbevisst. Mangler bare at de gjør ferdig noen vinduer som ankommer etter jul. Skal vi gjøre noen flere forandringer i vårt hjem vil vi garantert ta kontakt med Reco først for nye oppdrag.

Tommy, Aurskog, 4. des. 2020

Skifte ytterdør

Veldig bra jobb og pris.

Bente, Skedsmokorset, 20. juni 2020

Skifte av yttervegg med vinduer

Fantastisk! Vi fikk mange henvendelser, men RECO skilte seg positivt ut. Rask og grundig befaring, et raskt tilbud og svært god dialog med Jørn. Tilbudet var detaljert, godt gjennomtenkt og lett å forholde seg til. Veldig seriøst hele prosessen. Arbeidet startet som forutsatt, og ble avsluttet som avtalt. Veldig hensynsfull gjennomføring. Håndverkeren (Stian) var svært positiv, hyggelig og flink. Han sto på som bare det og var svært hjelpsom når vi måtte gjøre noen endringer. Prosjektet fikk også besøk av ledelsen (Jørn) i løpet av byggetiden. Resultatet ble kjempebra. Regningen var som forventet, ingen ting uklart. Jeg og min kone kan på det sterkeste anbefale RECO.

Håvard, Jessheim, 11. juni 2020

Terrasse

Godt fornøyd med ny terrasse. Den ble raskt og effektivt bygget, og ble som jeg ønsket.

Jannicke, Minnesund, 1. mai 2020

Snekre platting ca 50kvm

Brukte Reco for å bygge platting i hagen og kan virkelig anbefale andre å gjøre det samme. Raske og effektive, men også profesjonelle og nøyaktig. Avtalte fastpris og antall timer på forhånd siden prisen var avgjørende for oss. Veldig god kommunikasjon underveis. Ryddig og ordentlig med kontrakt på mail. Fleksible, fant gode løsninger når det dukket opp uforutsette ting underveis. Veldig løsningsorienterte og serviceinstilte. Anbefales på det sterkeste.

Marit, Lillestrøm, 30. mars 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER