Siste evalueringer (5)

Drenering rundt halv bolig i sentrum

Disse skal jeg definitivt bruke igjen flere ganger! Et par andre firmaer som var på befaring som ikke var i nærheten på pris også. Kvaliteten og effektiviteten er det ingenting å si på. God kommunikasjon med sjef hele veien. Sitter igjen med en fantastisk følelse, og vil anbefale disse videre til absolutt alle!

Thomas Nilsen, 24. okt. 2018

Grunnarbeid og oppføring av dobbel carport

Bygging av carport. Arbeidet er fullført med et ok resultat. Brukt timevis på å rydde sneiper etter byggearbeiderne. Har måttet være "på" hele tiden for å få fullført. Skulle vært ferdigstilt 10. Desember 2018, ble ferdig 29. Mai 2019.

Espen Sørensen, 21. okt. 2018

Fjerning av glassfiber oljetank

Advarsel! Styr langt unna dette firmaet! ! ! De forårsaket massive oljelekkasjer under fjerning av nedgravd oljetank som har ført til store skader. Etter de ble kjent med skaden, har ikke forsøkt å rydde opp i oljesølet. Resultat ble at eier ble politianmeldt og at det måtte inn et annet firma for å rydde opp i skader påført av dette selskapet. Meget useriøst firma som gjør jobber de ikke innehar kompetanse til å utføre.

Kurt Jacobsen, 7. sep. 2018

Utvidelse av innkjøring til bolig

Vi er svært godt fornøyd med arbeidet som ble utført av Velafini Invest AS i forbindelse med utvidelse av innkjøring til vår bolig.

Steinar Randby, 19. juli 2018

Grunnarbeid og støp av garasjegulv

Anbefales! Jobben ble gjennomført til avtalt pris og ferdig innen avtalt tid. Dyktige arbeidere, meget god oppfølging og kommunikasjon med firmaet underveis i prosessen. -Christian Forsmo, Bodø.

Christian Høydal Forsmo, 2. juli 2018
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Nilsson AS

4.4 12 evalueringer Bodø

GK Rør AS Avd Bodø

4.9 15 evalueringer Bodø

Amundsen Rør AS

4.5 4 evalueringer Bodø