BILXTRA AUTOGÅRDEN KONGSBERG AS

5.0 (2 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Kobberbergsveien 8, 3615 Kongsberg
 • Åpent i dag til klokken 16
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

BILXTRA AUTOGÅRDEN KONGSBERG AS

Autogården er et BilXtra verksted som er en del av konsernet AS Sørensen og Balchen.
Vi hos Autogården utfører service på alle bilmodeller og er ekstra gode på Ford og "gamle biler".Autogården ble stiftet i 2009 av tidligere ansatte hos Autopark (Ford) i samme lokalene i Kobberbergsveien 8 i Kongsberg. Sørensen og Balchen overtok eierforholdet i starten av 2015 og har inkludert verkstedet i sitt konsern med de rammeavtaler og standarder som inngår der.

Pr. 31.12.2015 er det seks fulltidsansatte hos Autogården i tillegg til noen deltidsansatte. Verkstedet tilbyr reparasjoner, service og deler til kjøretøy i gruppen opptil 3500 kg.Sørensen og Balchen har i senere tid bygget ut distribusjonsnettet i et høyt tempo. Gjennom oppkjøp og etablering av BilXtra-avdelinger har konsernet forsterket sin posisjon som Norges ledende distributør mot rekvisita- og verkstedsbransjen og BilXtra er i dag et av de mest kjente varemerker.

BilXtra verkstedkjede ble etablert våren 2009 og har på få år vokst seg til en av bransjens største kjeder med over 220 verksteder ved inngangen til 2012. Fremgangen kommer av helhetlige konsepter med presise systemer, god varetilgjengelighet, effektiv logistikk og leveranse, samt kursing og omfattende markedsføring.

For å oppnå effektiv varestrøm og dermed gi kundene størst mulig konkurranseevne er det satset mye tid og ressurser på å utvikle integrerte bransjeløsninger for logistikk og verkstedsystemer. Vi har nylig lansert vår egen elektroniske bildelkatalog, BilXtra-katalogen. Den skal i fremtiden være et førstevalg når våre kunder skal orientere seg og bestille bildeler


Kvalitetsvarer
Sørensen og Balchen importerer og selger anerkjente kvalitetsprodukter produsert av de sterkeste leverandørene til bilindustrien. Vi operer utelukkende med OE-kvalitet eller Matching Quality. Dette er universelt aksepterte begrep som sier at våre deler er av minst like god kvalitet som originalmontert. Deler fra Sørensen og Balchen montert på ett av våre BilXtra-verksteder har 5 års garanti.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpent i dag til klokken 16
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften