Siste evalueringer (5)

Riving og bortkjøring av uthus på rauland

Arbeid utført på tid og på en utmerket måte. Hyggelige var de også.

Jan-Olav, Oslo, 17. aug. 2018

Betongsaging

Etter å ha fullført kanskje 15 prosent av arbeidet kom de ikke mer. Daglig leder mente at det var en jobb som ikke var god butikk for dem, da de hadde feilberegnet pris. Sa at de var et nyoppstartet firma, så de kunne ikke ta jobber hvor de gikk i minus. Mye frem og tilbake angående kommunikasjon og oppmøte, og dårlig/ingen respons med prosjektleder. Hadde heller ikke riktig arb. Klær for denne jobben, så jeg lånte bort dette. Useriøst firma.

Inge, Skien, 13. aug. 2018

Lage døråpning i betongvegg

Jobben ble utført av hyggelige karer til noe lengre tid enn forespeilet. Dessverre var opplevelsen for oss at arbeiderne ikke hadde helt den korrekte erfaring fra slike arbeid og dermed fremsto litt uprofesjonelle til tider. Men etter kontakt med sjefen for arbeidet ble ting raskt korrigert og også kompensert.

Linn, Skien, 20. juli 2018

Skjære topp av betongkummer

Presis og rask utførelse av oppdrag til avtalt tid og pris :D.

Stian, Skien, 26. mai 2018

Pigge kjeller og fjerne stein..

Kjempeservice! Flinke, effektive og hyggelige folk. Står på for kunden, er engasjerte og ikke minst tilgjengelige. Utførte jobben med å pigge opp kjellergulv, betongsage ut en dør samt fjerne stein og masse iht. Avtalen og innenfor tidsfristen! Dette er et solid og trygt firma med erfarne folk som absolutt kan anbefales. .

Martin, Drammen, 13. mai 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Telebygg AS

4.7 9 evalueringer Notodden

Vaisvilas Snekring og Steinlegging

4.5 8 evalueringer Notodden