Siste evalueringer (7)

Legge laminatgulv stue og kjøkken

Veldig fornøyd med SM Byggtjenester Makowski. De kom til avtalt tid, jobbet raskt og effektivt og utførte arbeidet på en særs profesjonell måte. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger.

Katrine, Gjettum, 30. jan. 2019

Oppusning. male og legge parkett.

Jeg kom i kontakt med SM byggtjenester på mittanbud.no På befaring møtte jeg Stanislaw som leverte meg et tilbud for å male og legge parkett i en 80 kvm leilighet. Han var god på pris og kunne gjøre jobben når jeg ønsket. Jobben er nå utført og jeg er fornøyd Noen utfordringer blir det alltid underveis og dette løste han utmerket og tok på egen kappe. Jeg kommer til å bruke han igjen og kommer til å anbefale han til venner og kjente Richard.

Richard, Oslo, 4. okt. 2018

Male leilighet 45 kvm og sette opp en vegg

SM Byggtjenester Makowski utførte en super jobb i min leilighet. Arbeidet er svært pent gjennomført og de møtte presis og jobbet effektivt. Prisen var også svært konkurransedyktig.

Anna, Oslo, 10. sep. 2018

Vasking og maling av 200 kvm enebolig i oslo

Makowski utførte vask og maling av et hus i Oslo på en særdeles utmerket måte. Rask til å kommunisere (på engelsk), pålitelig ift oppmøtetid og kontrakt, effektiv og ryddet ordentlig etter at jobben var utført. Makowski ga også en av de mest konkurransedyktige prisene av totalt 10 innhentede anbud. Anbefales på det sterkeste og jeg bruker gjerne Makowski igjen.

Charles, Oslo, 26. aug. 2018

Maling av tomannsbolig

Veldig fornøyd med utført arbeid. Alt ble utført til full tilfredshet, punktlig og veldig service innstilt. Når jeg har nytt behov i framtiden kommer jeg å bruke gjerne samme firma igjen. Anbefales sterk.

Silke, Oppegård, 3. aug. 2018

Beising av hus

Mr Makowsky var ryddig,fleksibel og ordentlig å forholde seg til. Grunnarbeidet og malerjobben ble gjort raskt og effektivt. Småting jeg tok opp underveis ble justert med en gang slik at resultatet ble meget bra , og rimelig.

Lars, Dal, 2. aug. 2018

Maling av 45 m2 leiligheit i gamlebyen.

Mr. Makowski og hans team gjorde en kjempefin jobb. De var lette å kommunisere med, hadde godt humør og var god på pris. De var veldig behjelpelige med anskaffelse av all maling og ryddet fint etter seg etter endt arbeid. Anbefales på det sterkeste!

Cecilie, Oslo, 29. april 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 217 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 152 evalueringer Oslo