Siste evalueringer (85)

Kjøkkenvifte,reparasjon.

Jeg trengte hjelp til å reparere en kjøkkenvifte som ikke fungerte, uten at jeg visste hvorfor den ikke fungerte. Etter nærmere avtale skulle de også bytte ut en spot på badet og ordne en løs metallring/deksel rundt dørhåndtaket på ytterdøra. Jeg valgte Beekeeper fordi det i informasjonen på deres Facebook-side som de har lagt ut link til her inne står at de bl. A. Utfører elektrisk arbeid. Dette var småjobber, likevel sendte de to mann (jeg betalte til slutt bare for den ene). Ingen av dem var elektrikere, og ingen av dem kunne reparere noe av det jeg trengte hjelp til. Jeg betalte med andre ord 1075,- for ingenting. De signerte heller aldri avtalen jeg fylte ut her inne før jobbe startet.

Lise Mariann Heiskel Aas, 17. des. 2019

Montering av dusjdør

Fick hjälp med att montera duschdörrar. Plus för väl utfört arbete och god dialog hela vägen. /Elin.

Elin Kristina Blank, 28. nov. 2019

Reparatur av luftelyre og snøsperre

Det kom tre hyggelige håndverkere fra baltiske land. En stor del av tiden ble brukt for 'Trial & Error', før de klarte jobben. Ray og gjengen er godt egnet for oppdrag som trenger kreative løsninger. De kan gjerne jobbe for oss igjen.

Gitta Turowski/martin Henze, 2. nov. 2019

2 timer jobb maler jobb!

Pålitelige, kommer som avtalt, hyggelig og kvalitet på arbeidet.

Pontus Cappelen, 29. sep. 2019

Bytte eller reparere to takvinduer

Helt elendig. Håndverkerne som kom til oss kunne hverken norsk eller engelsk. De stjal våre reservenøkler inn til leiligheten. De ødela våre persienner, satt på nye, og lot oss betale for de nye persiennene. I tillegg til dette la de på alt for mye påslag for både materialer og arbeid. Når jeg prøver å få klarnet opp i situasjonen hos daglig leder, er han unnvikende, frekk og ekstremt uprofesjonell.

Patrik Czajkowski, 24. sep. 2019

Terskelramper til enebolig

Positivt: arbeidet de utførte OK Negativt: møtte ikke opp til avtalt tid, og flere avtaler ble omgjort kvelden før uten forutgående kommunikasjon. Avtalte en pris for jobben (arb. +materialer 20000kr), men fakturerte 33000kr. De opplyste at arbeidet tok 1-2 dager, men brukte over en uke pga rot med oppmøter og korte arb. Dager. Konfronterte de med dette, fikk til svar at dette går rett til inkasso. De påsto også at jeg hadde kommet med endringsønsker underveis som førte til dobbeltarbeid, noe som ikke stemmer. Arbeidet de utførte OK, men pga mye rot med avtaler og oppmøte, samt en faktura som var langt høyere enn pristilbudet, blir det én stjerne.

Ming Yu, 15. sep. 2019

Jobben ble profesjonelt utfør for en krevende kunde. Mye detaljarbeid, se vår facebook side for bilder https://www.facebook.com/Beekeeper-As-503377369742989/

BEEKEEPER AS 15. sep. 2019

Diverse tømreroppgaver

Jobben som ble gjort var i og for seg bra, men man skal ha god tid. Måtte også purre når de ikke dukket opp. Virket som om de som faktisk utfører jobben pålegges mange ulike oppdrag som egentlig burde vært gjort samtidig, og at de må sjonglere mellom disse. Da blir man som kunde sittende og vente. Benytter et annet firma neste gang.

Anders Berg Hovind, 12. sep. 2019

Bytt av en takstein ved møne øverst ytterst

På alle måter bra. VH Lars Harket.

Lars Harket, 6. sep. 2019

Demolish and remove fireplace | demontering og fjerning av peis

God kommunikasjon med firma. Pålitelig og raskt gjennomført.

Anders Lima Bjølgerud, 1. sep. 2019

Sette inn nytt vindu. haster

Kom som avtalt og fikk jobben gjort.

Heidi Hellvin, 17. juli 2019

Bygge platting og port

Generelt bra.

Thomas Hegerlund, 8. juli 2019

Smijernsdør av glass

Beekeeper gjorde en utmerket jobb, gjorde jobben rask og effektivt mens jeg var på ferie. Gjorde også flere mindre oppgaver hos meg.

Kyrre Haugen, 5. juli 2019

Montering av baderomsinteriør,silikon langs gulv på bad

Dukket ikke opp til avtalt tid for å utføre arbeidet. Sa ikke fra. Skulle egentlig komme senere på dagen, men endte opp med flere timer senere å kansellere og informere om at de kom en dag senere. Da de først møtte opp brukte de omtrent dobbelt så mange timer på arbeidet som de sa det skulle ta, og enn det skulle trenge å ta. Bruk helst noen andre hvis du får tilbud fra noen andre. Pluss: Møtte presis opp til befaring og kjøpte inn fine, billige dusjdører, som trekker dem opp fra én stjerne.

Petter Egede Hansen, 1. juli 2019

Med en feiltagelse hadde klart å dobbel booke noen dager. Kunden mente først at arbeidene hadde jukset med antall timer, men timesystmet som vi brukte som har GPS avslørte at timelisten han selv kom med ikke stemte. Etter det anklaget han arbeiderne for å ha sitte hjemme hos han uten å gjøre noe.

BEEKEEPER AS 1. juli 2019

Oppussing av gang/entre

Effektivt jobbet, ryddige og ordentlig. Kan anbefales.

Janne Marlene Gripheim, 24. juni 2019

Hengsle loftluke motsatt vei samt montere ny loftstige

Bortsett fra sist avtale, uteble arbeiderne eller kom ikke til avtalt tid. Fakturan var også dyrere en det som var avtalt hvor det var fakturert for en del annet en avtalt. Styr unna.

Torgeir Skaare, 18. juni 2019

Kunden kom med gale mål på gammel luke, medførte ekstra arbeid for oss. Opptrådte aggressivt og ufint.

BEEKEEPER AS 1. juli 2019

Justere en dør til en leilighet

Utførte arbeidet ila en dag. Hyggelige snekkere.

Anders Ballari, 17. juni 2019

Montering av blandebatteri kjøkken

Veldig fornøyd. Raskt svar og håndtering!

Celina Celand, 12. juni 2019

Montasje/oppsett av mindre lekeplass

God kommunikasjon, god gjennomføring.

Bendik Mjaaland, 8. mai 2019

Maling av verandatak

Kom presis og gjorde jobben bra og fagmessig. Litt utfordringer med kommunikasjon.

B. M. Krogdahl, 8. mai 2019

Gelender inngangsparti enebolig

Pent rekkverk - godt utført jobb. Til tross for mangelfull avstemming av forventninger på forkant.

Line Pedersen, 9. april 2019

Rørlegger fikse rennende sisterne

Hyggelige, raske, rimelig pris og godt håndverk.

Aksel Lindstad, 7. april 2019

Bytte flis på bad

Veldig flinke folk . . Syn de som styrer de ikke er så flinke. .

Christopher Strøm, 6. april 2019

Vannskade på en dørkarm i trappeoppgang

Takk for utført jobb.

Øyvind Sivertsen, 3. april 2019

Henge opp hylle/knagger på flis

Kom en mann innom, hadde ikke med riktig utstyr, skulle komme tilbake senere på dagen. Han ringte for å si det ble forsent og skulle komme dagen etter. Ingen kom. Tok kontakt med bedriften, avtalte ny tid, ingen kom. Har ikke hørt noe etter. Valgte annen bedrift.

Charlotte Sjom, 2. april 2019

Montering av bridge hylle fra bolia på betongvegg

Gjorde jobben raskt og effektivt!

Truls Petersen, 31. mars 2019

Demontering av gammel oppvaskmaskin og montering av ny oppvaskmaskin

Dyktige og hyggelige arbeidere.

Fredrik Hvaring, 29. mars 2019

Montering av skap/benkeplate for vaskemaskin

Godt fornøyd, de dukket opp til avtalt tid, forklarte og avklarte med meg, samt ryddet etter seg.

Torhild Saue, 28. mars 2019

Reparere to kraner som lekker

Reparatøren kom en time senere enn avtalt uten å gi beskjed. Jobben besto i å reparere to kraner som lakk. Han tok først en titt på kjøkkenkranen og sa at han ikke ville reparere den fordi det ville være billigere for oss å bytte den ut med en ny, men han tilbudte seg ikke å kjøpe en ny og gjøre den jobben. Deretter tok han en titt på utekranen, konkluderte med at den også måtte byttes ut og dro på Maxbo og kjøpte ny utekran og byttet denne for oss. Vi er fornøyd med jobben han gjorde på utekranen, men skulle selvsagt ønske at han hadde tilbudt seg å bytte kjøkkenkranen for oss også, siden han jo endte opp med å dra på en butikk for å handle utstyr uansett!

Ingeborg Homb, 27. mars 2019

Dette må ha vært en misforståelse, selvfølgelig kunne han ha byttet kjøkkenkranen også.

BEEKEEPER AS 10. april 2019

Bygge ny trapp

Kom til avtalt tid, holdt avtaler og gjorde en god jobb. Ekstra glad var jeg for at de også ryddet opp etter seg da de var ferdige.

Arnhild Aass Kristiansen, 26. mars 2019

Skifte fuger rundt badekar

Bra og ryddig firma.

Linn Blomfeldt, 18. mars 2019

Bytte fuge i dusjen

Jobben ble kjapt og greit utført. Oppdaget en mangel i etterkant, men dette ble raskt rettet opp i. Beekeeper får trekk fordi det tok svært lang tid å få spesifisert kvittering på utført arbeid. Jeg ba om dette samme dag som jobben ble utført, men jeg måtte purre fire-fem ganger og nærmest diskutere før kvitteringen kom, to og en halv uke senere.

Helle Stenkløv, 15. mars 2019

Det var snakk om et lite beløp som kunden betalte med kortterminal. Vi har mange oppdrag per dag og det kan være vanskelig å finne riktig betaling.

BEEKEEPER AS 7. april 2019

Reparere underlimt vask

Jobben ble raskt utført etter inngått avtale. Alle avtaler ble holdt, og kommunikasjonen om jobben underveis fungerte bra. Spesielt fornøyd var vi ved at håndverkeren faktisk forbedret rørtilkoblingene under vasken slik at vi fikk bedre plass i underskapet enn vi hadde fra før. God kvalitet til en god pris!

Einar Berg, 11. mars 2019

Installere vifte på bad

De kom på kort varsel og gennomførte jobben raskt.

Marthe Mjørud, 5. mars 2019

Fjerne bad og sette inn ett dusjkabinett

Gjorde en god jobb.

Frode Wessel, 4. feb. 2019

Sette inn en ytterdør

Fint utført jobb til ein grei pris. Firmaet satte inn en ny ytterdør på boligen vår. Helt grei kommunikasjon og ryddig avtale. Litt uenighet om noen ekstrautgifter, men det ble raskt ble avklart på en hyggelig måte. Anbefales!

Brynjar Lia, 1. feb. 2019

Flislegging ca 4 m2 gang over varmematte

Hadde Beekeeper til å legge fliser i gangen. Dyktig håndverker som løste utfordringer underveis. God kommunikasjon i forkant av oppdraget og leverte etter avtale både hva gjelder pris og tid.

Tora Kjølseth, 31. jan. 2019

Kappe til og montere benkeplater,utslagsvasker,sokkellister ev bytte ut alle fronter på kjøkken

Ble en reklamasjon på en detalj som ikke var pent utført, men stor vilje til å rette opp og bra oppfølging. Alt i alt godt fornøyd :-).

Jorunn Kristiansen, 31. jan. 2019

Fitting of shower door and dishwasher

Job was done on short notice although it took a little bit longer than expected. Thanks!

Adi Mehta, 30. jan. 2019

Montering av inspeksjonsluke.

Kan anbefales.

Knut-ewald Lundh, 29. jan. 2019

Sette inn ventilasjonsluke

Effektivt arbeid, litt dyr pris.

Emma Bonnerud, 23. jan. 2019

Sette opp gipsplater?

God service hvor de løste utfordringer underveis på en proff måte! Og godt fornøyd med resultatet!

Marius Wilhelmsen, 22. jan. 2019

Montering av trappegelendere

Beekeepers polske håndverkere gjorde en effektiv og god jobb med mine trappegelendere! De ryddet opp etter seg og var ferdige med jobben i rimelig tid. Kommunikasjonen i forkant av og dagen for arbeidet, var imidlertid mangelfull. At håndverkerne (som jeg ikke hadde noe nummer eller navn på) skulle komme og gjøre jobben mellom kl 08 og 10. 00, men i stedet kom først kl 10. 15 uten å gi beskjed om forsinkelsen, var en skuffelse.

Mai Elin Wehn, 22. jan. 2019

Hei, beklager det, men den elektronisk kjøreboken i bilen viser at de kom frem 09:59. Håndverkerne som var hos der er forresten fra Litauen ikke Polen.

BEEKEEPER AS 22. jan. 2019

Bytte av ødelagt overskap på kjøkken

Bra utført jobb. Kom til avtalt tid og jobbet kontinuerlig til jobben var gjort.

Tom Are Olsen, 22. jan. 2019

Heve ventilasjon på kjøkken.

Etter en rask befaring og handletur gikk to karer i gang med arbeidet. Jobben ble tilfredsstillende utført, så jeg er fornøyd med resultatet. De brukte litt lenger tid enn jeg trodde de ville gjøre, så reg ingen ble også litt hlyere.

Ove Emil Veibekk Sparengen, 21. jan. 2019

Demontering og montering av panelovn

Fin oppfølging trots litt manglende info fra min side. Kom til avtalt tide, utførte godt arbeide og hygglige folk. Anbefalles.

Carl Johan Danielsson, 20. jan. 2019

Fôringer høyskap kjøkken

Ble lovet en timespris og et anslag på antall timer som skulle brukes på jobben. I tillegg til dette ble jeg enig med bedriften om at de kun skulle sende en person, da min samboer skulle være hjemme og er fult kapabel til å hjelpe til med monteringsarbeid. De sendte to personer, som ikke var villige til å få hjelp da min samboer ikke snakket språket dems (litauisk/polsk). Dette dobler timesprisen. I tillegg til dette tok jobben adskillig lenger tid enn først antatt. Noe slingringsmonn er selvfølgelig greit, men her var det absolutt i overkant. Jobben er pent og ordentlig utført, men forholdene rundt er veldig rotete.

Gidske Vasshus Lilleengen, 19. jan. 2019

Arbeiderne var der i 4 timer. Kunden som er student i Oslo skrev denne tilbakemeldingen etter at hun ikke fikk rabatt. Samboer kunne ikke hjelpe og vi måtte bruke 2 arbeidere. De gjorde langt mer i leiligheten enn å fikse en foring på et høyskap.

BEEKEEPER AS 5. feb. 2019

Skifte tetningslist på buet dusjhjørne

Kom først på minibefaring og var borte i det som føltes som evigheter for å handle de to listene. Brukte deretter lang tid på å skifte de to tetningslistene, og de var til og med to mann en periode. Når de var ferdige sa de "nå er det tett". Ved første dusjing viste det seg at de nye listene var like lite tette som de gamle, om ikke enda værre. Endte til slutt opp med å bruke annen håndverker til å skifte ut hele dusjhjørnet (inkl list selvsagt) til en pris som kun var ca det dobbelte som det Beekeeper skulle ha for jobben med de to listene.

Erlend Gloppestad, 17. jan. 2019

Power connecting and plumbing for dish washer,in built oven and plate top

On time and good service.

Hemal Bandara, 15. jan. 2019

Fikse vannlås under vasken i badet

Bra jobba.

Majeed Hussain, 15. jan. 2019

Spylefunksjon i vanntanken på wc

Kom til avtalt tid. Gjennomførte oppgaven. Anbefales!

Navida, 27. des. 2018

Innskyvbare glassdører til dusj

God pris, hyggelig folk og god service!

Fredrik Helgesen, 25. des. 2018

Fuging av fliser på bad

Kom til avtalt tid og utførte jobben til punkt og prikke.

Richard Imerslund, 18. des. 2018

Henge opp og montere taklamper

Bra levert! Skal jeg pirke må det være at 2 mann brukte en liten evighet for å handle noen småting på Maxbo i nærområdet jeg trodde de allerede skulle være utstyrt med selv ved ankomst. Sparer en god sum på å gjøre disse innkøpene selv i forkant (selv om du antar at dette er noe de har, handle det for å være på sikre siden).

Siv Haram, 30. nov. 2018

Bytte ut gammel 2-sidig terrassedør med ny

Arbeidet ble utført meget bra,men hadde problemer med låssystemet på terrassedøren. Brukte for lang tid på dette. Ellers dyktige håndverkere og svært ryddige.

Leif Rønning, 25. nov. 2018

Rør til å henge klær.

Bra arbeid, fikk gjort tre jobber.

Andreas Martin Aanerud, 25. nov. 2018

Fjerne køyeseng

Veldig godt resultat.

Torstein Taksdal Skjeseth, 25. nov. 2018

Utbedring av utvendige trappetrinn og avsatser

Fungerte veldig bra fra start til slutt. God kvalitet, pålitelige og effektive.

Barbra Terjesen Berge, 23. nov. 2018

Borre hull i yttervegg

Dyrt i forhold til kvaliteten på arbeidet.

Sindre Aasen, 21. nov. 2018

Kunden klaget først på arbeidet etter gjentatte purringer på ubetalt faktura.

BEEKEEPER AS 21. nov. 2018

Innfesting stige murvegg

Rotete kommunikasjon.

Arild Kind Bryhn, 19. nov. 2018

Sprekk i tregulv

Resultat og pris var som forventet. Veldig fornøyd.

Ann-mari Rindarøy, 14. nov. 2018

Bytte underlimt kjøkkenvask.

De var presise, kostet ikke all verdens, og hyggelige folk som kom.

Merethe Grøstad, 14. nov. 2018

Koble vann til nytt blandebatteri

Helt topp! Billig raskt og enkelt :-).

Olav Apelthun, 13. nov. 2018

Montere gulvtoalett

Kom till rett tid og utførte arbeidet raskt og effektivt.

Ole Petter Prestaasen, 12. nov. 2018

Skifte benkeplater,ny vask,montere sokkel på kjøkkenskap

Håndverkerne burde vært bedre på å stille opo klokken 08. 00. Men de holdt på å jobbe til de ble ferdige. Veldig imøtekommende for mine innspill underveis.

Toril Anita Kjos, 8. nov. 2018

Fjerne stikkontakt fra vegg og sjekke baderom før montering av dusjkabinett

Jobben ble gjort. Fornøyd.

Andreas Brekke, 28. okt. 2018

Maling/snekring i utebod av betong/tre

Kommunikasjon på engelsk fungerte veldig greit.

Linda R Birkeland, 28. okt. 2018

Døråpning i lettvegg

Beekeeper kommer når de skal og gjør det de skal.

Maria Astrup Hjort, 24. okt. 2018

Montering av kjøkkenkomponenter fra ikea

Løsningsorientert, åpen og imøtekommende. Selv med kluss fra materialleverandør sin side gikk dette smertefritt for seg takket være fleksibilitet og pålitelighet fra BEEKEEPER sin side. Arbeidet ble utført raskt og effektivt med god kvalitet og en hyggelig pris. Diverse utfordringer vi støtte på underveis ble håndtert på en god måte.

Jarle Svendsrud, 22. okt. 2018

Bytte kjellerdør

Jobben ble gjort av 2 dyktige gutter på en dag. Meget bra jobbet. ! !

Majid Reza Mohebi, 23. sep. 2018

Riving og fjerning av koksbinge/sjakt

Godt utført jobb til avtalt pris og tid. Hyggelige og serviceinnstilte ansatte, benytter meg gjerne av disse igjen.

Jonas Axelsson, 21. sep. 2018

Dørkarmer snarest!!

Zilvinas fra Beekeeper AS møtte opp etter noen få dager etter jeg sendte han melding om hva som skulle gjøres. Han møtte opp til presis tid, tok nøklene til leiligheten og begynte med engang. Gjorde en utmerket jobb, og sluttresultatet ble veldig bra! Prisen ble veldig rimelig også! Kan anbefale dette firmaet, og kommer til å bruke de igjen hvis jeg skulle trenge hjelp med noe trearbeid! ;).

Levi Dutt, 9. sep. 2018

Bytte av takplate på baderom

Var raske på pletten og resultatet ble veldig fint.

Vilde Stuvøy Heggen, 5. sep. 2018

Henge opp ett speil,190cm x 90 cm på gipsvegg

Han var nøye og gjorde en bra jobb og kom til avtalt tid.

Rune Willem, 28. aug. 2018

Reparasjon av tung utgangsdør i gammel bygård (oslo)

Generelt fine å ha med å gjøre. Håndverker på stedet var hyggelig og gjorde en god jobb. Ingenting å utsette på verken firma eller håndverker.

Emil Finnerud, 23. aug. 2018

Kledning av ventilasjonsrør på kjøkken (ca. 3 m)

Jeg ville vært forsiktig med å bruke disse igjen. De nektet å skrive kontrakt, selv om jeg insisterte, kom for sent til avtalen og sendte regning som er på mange flere timer enn vår muntlige avtalt. Jeg anbefaler dessverre ikke dette firmaet til andre.

Kjetil Krosser Gjerberg, 16. aug. 2018

Avtale på mittanbud var timepris ikke pris på oppdraget. Kunden sendte meg 5 ulike kontrakter iløp av en knap time etter at arbeiderne hadde startet med jobben. Tok 15 timer fremfor 10 fordi da kunden forandret på hva som skulle gjøre og at skulle være perfekt.

BEEKEEPER AS 16. aug. 2018

Har en ville loftstrapp som ikke lukker seg mot taket

Godt arbeid. Dårlig info om tidspunkt for arbeidet.

Sørby Johan, 16. aug. 2018

Skifting av vindu

Arbeidet bra utført og hyggelige medarbeidere. Ryddet fint opp etter seg.

Fred Wenger, 13. aug. 2018

Fjerning av kjøkken benkeplate -helst i løpet av uke 33

Overveiende fornøyd med utført oppdrag.

Tove Marie Bjørnsen, 13. aug. 2018

Montere integrert ikea-kombiskap og kaste det gamle

Kom presis og utførte jobben raskt til en bra pris. Arbeiderne var litt uheldige og det kom en liten skade på kjøkkenbenken, men da fikk jeg avslag i prisen.

Nina Kausland, 30. juli 2018

Vifte på bad

Veldig bra, møtte opp til avtalt tid og gjorde det de skulle.

Jan-ole Veum, 15. juli 2018

Oppussing av liten leilighet

Veldig godt fornøyd med jobben som ble utført. De var nøye og ryddige. Utførte i. H. T. Til avtalt pris, og hadde gode ideer underveis som ble implementert. Kommer til å bruke dem igjen hvis anledning, og vil absolutt anbefale dem til andre.

Bjørn Askildsen, 9. juli 2018

Bytte og evnt kutte dør

Veldig bra.

Ellen Jacobsenen, 9. juli 2018

Nytt tak lekehus

Jobben ble raskt og effektivt utført! Etter noe korrigering underveis ble vi enige og, sluttresultatet er kjempefint! ! Enkel og tydelig kommunikasjon og god service.

Stabekktunet Barnehage, 28. juni 2018

Rive skap og feste treplater i tak,gulv og vegger i gang

Bra og effektivt arbeid. God kommunikasjon.

Anders Tangen, 3. juni 2018

Klipping av 2 grener

Kjapt og ryddig.

Sindre Gjelseth, 21. mai 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart