BIL OG BOBIL ØSTERHUS AS

4.7 (11 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

BIL OG BOBIL ØSTERHUS AS

Bil og Bobil Sør AS er et bilverksted som ble etablert i 2010 og holder til i Østerhus industriveien 25 i Grimstad. Vi tilbyr EU-kontroll, service, montering av utstyr og alt av reparasjoner på alle merker opptil 7,5 tonn.Til sammen har våre mekanikere flere tiårs erfaring innen yrket, og hos oss gjør vi alt for at kunden skal bli fornøyd og føle seg trygg på valget av verksted.

I løpet av en måned blir mange timer tilbragt i bilen. Godt vedlikehold er derfor viktig for å sikre at bilen er trafikksikker og i god stand. Uansett om det er en liten personbil, bobil eller lastebil, så tilbyr vi alle tjenester på kjøretøy opptil 7,5 tonn.
Alt av arbeid på bobil utføres av oss også montering av ekstrautstyr og fuktreprasjoner.
Har du behov for verkstedstjenester bør du ta kontakt med oss først.
Vi er svært konkurransedyktige på kvalitet og pris.
Vi hjelper også med salg av din bobil, og vi påtar oss alt av ansvar og risiko ved salg.
Vi hjelper med gunstig finansiering og ordner garanti på din bobil ved salg.


Vi starter snart med salg av et bredt utvalg av El biler og dere som ønsker overgang til El bil kan allerede nå kontakte oss for avtale og valg av bil.

Vi er en del av BilXtra Verksted-kjeden og gir alle kunder 12 måneders mobilitetsgaranti med på kjøpet dersom du bestiller BilXtra-service med mobilitetsgaranti eller service ut fra bilens servicehefte.


Veibeskrivelse:
Fra E 18 tar du avkjørsel til Homborsund/Østerhus. Ta første avkjørsel fra 420 til venstre og følg veien til du kommer til rundkjøring. Ta første avkjørsel og kjør ca 300 meter. Da finner du oss i første bygg på høyre side merket Bilxtra.

Har du problemer ringer du oss på tlf: 908 04 924, og vi hjelper deg.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften