Siste evalueringer (9)

Legge undergolv på betongdekke. 43,5 kvm leillighet

Bra jobb👍🏻.

Odin, Ytre arna, 13. april 2022

Male vegger og lister - 2 rom

Effektiv og god kvalitet på arbeidet.

Ingrid, Søreidgrend, 27. feb. 2022

Bytte vindu og kledning på en veggen

Vi setter inn nye vinduer og skyvedører. Kledning ble skiftet, isolasjon forbedret og terrasser ble festet. Arbeidet ble utført profesjonelt, effektivt, rent ! ! ! Og viktigst av alt, i tide. Ytterligere arbeider ble opprettet under prosjektet, som Vasile ikke økte den tidligere avtalte prisen for. Vasile er flink til å planlegge arbeid og løse problemer som oppstår underveis i prosjektet. Vi er veldig glade for at vi valgte dette selskapet og anbefaler det til andre.

Grzegorz, Mathopen, 7. des. 2021

Riving av vegger,gulv og tak innendørs i leilighet

Fantastisk bra arbeid og ryddighet i alt. Anbefaler Global bygg på det sterkeste.

Ole, Bergen, 19. nov. 2021

Gulvlegging

Vi fikk byttet gulv i hele huset og er kjempefornøyd med jobben som er gjort. Jobben ble gjort effektivt og ryddig. Kvaliteten på arbeidet er prima. Vasile er løsningsorientert når det trengs og kommuniserer eventuelle problemer før de blir løst/fikset. Punktlig og pålitelig. Vi vil definitivt bruke hans tjenester igjen om vi trenger det!

Siri, Rådal, 16. juli 2020

Beising og noe utskiftning av kledning

Globall Bygg har skiftet deler av kledningen og beiset hos meg. Arbeidet var kjapt og pent utført og til avtalt tidspunkt. Veldig fornøyd.

Trine, Fyllingsdalen, 1. juli 2020

Taktekking

Bedre og raskere enn forventet. Kom som avtalt første gangen men vi ble enige å utsette jobben på grunn av vær. Kom som avtalt andre gangen og gjørde en imponerende nøyaktig jobb og noe ekstra og hadde løsninger for alle utfordringene.

Raul, Kalandseidet, 26. juni 2020

Maling av huset og vinduer

Vi er kjempe fornøyde. De var presis, veldig nøyaktig og samtidig rask og effektiv. Anbefale de på det varmeste og vil ikke nøle å bruke de igjen.

Susana, Salhus, 26. mai 2020

Totalrenovering av kjellerleilighet.

Jobben var å lage leilighet i en grovkjeller. Globall Bygg utførte alt fra utgraving/meisling, betongkutting, monterte vinduer, støpe gulv, flislegging, tømrerarbeid, elektro og kjøkkenmontering. Jobben ble utført som avtalt i kontrakt, og kommunikasjonen underveis var utmerket. Vasile var utrolig opptatt av å gjøre meg som kunde fornøyd. Kan anbefales på det sterkeste.

Anders, Ytre arna, 12. feb. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Globall Bygg V/vasile Romica Raileanu

5.0 9 evalueringer Loddefjord

Boicu Eiendom & Renovering

5.0 3 evalueringer Loddefjord

Thomas & Thomas Bolig AS

5.0 1 evalueringer Loddefjord