Siste evalueringer (6)

Rengjøring - 111 - annenhver uke

Seriøs, ryddig, pålitelig og høy profesjonalitet.

Per Guddal Michelsen, 4. feb. 2019

Rengjøring hver 14.dag enebolig bergen sør

R&B Bury Service leverer! Profesjonell i kundeforholdet, til å stole på og ikke minst svært god kvalitet i leveransene. Anbefales!

Wenche Teigland, 27. okt. 2018

Fast husvask hver 14.dag

Vi har leid R&B bury service for regelmessig renhold i privathjem. Vi er veldig fornøyd med både kvalitet på arbeidet som utføres og profesjonalitet i gjennomføringen. God pris, og ryddige forhold som også er viktig for totalinntrykket. Kan anbefales!

Ingvil Myklebust Skofteland, 1. okt. 2018

Cleaning of apartment in bergen

We engaged company R&BB Service for cleaning apartment in Nyhavn. We approached to them and from first contact everything goes smoothly. Cleaning was done on high level and all comunication is prompt and clear. We would deffinitely reccomend this company and Rafal as contact person to all who need fast and reliable cleaning service. Zeljko.

Zeljko Tomic, 27. juli 2018

Nedvask av leilighet

Jeg kan anbefale R&B BURY SERVICE på det varmeste! De tok utvask i min leilighet og jeg ble veldig fornøyd med jobben de gjorde. De er svært profesjonell, høflig og effektive! De er også interessert i å få jobben gjort skikkelig, det gav meg en stor trygghet.

Lise Johannesen, 20. juli 2018

Vask av 59 kvm leilighet før visning

Veldig raske på å svare på henvendelsen, ryddige i prosessen og utrolig imøtekommende når vi fikk behov for å framskynde oppdraget. Jobben ble gjennomført som avtalt og med høy kvalitet! Anbefales!

Lasse Kolbjørn Anke Hansen, 14. juli 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart