ARAZ AUTO AS

5.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

ARAZ AUTO AS

Vi har alltid kunden i fokus!Hos oss kan du forvente god service, godt arbeid og pristilbud skreddersydd dine behov.Komplett bilverksted!


Araz Auto AS er et verksted for de aller fleste. Vi tar på oss det meste av mekaniske jobber - dette gjør vi for alle bilmerker!
Kunden i fokus!

Det er veldig viktig for oss at du som kunde skal være fornøyd når du har utført arbeid hos oss. Derfor bruker vi mye tid på hver enkelt kunde som ønsker å bruke oss for å fikse bilen. Dette innebærer personlig service, det å alltid bruke ekstra tid å skreddersy et tilbud som passer for deg, samt det å være flink å informere om noe skulle endre seg i forhold til arbeid underveis. Her får du aldri noen uhyggelige overraskelser!
Bilopphuggeri - Billigere deler om du ønsker det!


Vi har drevet bilopphuggeri i over 40 år, og har samlet oss mye relevant erfaring gjennom dette. Om du som kunde er ute etter å bruke minst mulig penger på f.eks. en eldre bil, kan vi tilby billigere deler fra huggeriet. Det er også enkelt for oss feilsøke bilen din med bruk av deler fra huggeriet, uten at du må kjøpe inn delene selv for å så finne ut at det ikke fungerer. Det sparer du mye penger på!
Kom innom!


Vi har et koselig venterom med god plass i sofaen, kaffe, kjeks og kaker. Her kan du sitte å se på TV menst du slapper av og venter på bilen er klar. Om du ønsker leiebil, har vi dette tilgjengelig for de som skal utføre større jobber.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften