Siste evalueringer (3)

Montering av kattedør

We are very unhappy with the work this tradesman did for us. He was meant to install a cat door for us with a sensor in it. He didn’t read the instructions how to install it in our metal door, so the cat door didnt work but he refused to come back to fix his mistake. He also cut the hole lower than the manufacture recommends, which can compromise the structural integrity of the door. We will never use this tradesman again.

Martina Boldt, 28. juni 2018

Usaklig løgn. Vi fulgte monterings anvisningen ! Ikke bruksanvisningen. Det er kundes eller selgers ansvar om bruken av katte døren. Vårt ansvar er om monteringen. Vi lagde hull i døren innenfor rammen i døren der det er isolasjon. dette for å ikke svekke konstruksjonen. Døren kan ikke brukes i dører med metall, metallet stopper sensor signal i luken. Samtlige dører i Norge har stålplate. Dette er selgers og kundes feil. Usaklig av mittannbud

INVETARUM AS 19. sep. 2018

Bytte en hylleplate til baderoms skap

Ikke fornøyd med servicen. Jobben ble halveis utført som gjorde at vi var uten vann i dager, og lekasje i ettertid. Firma ikke villig til å ta ansvaret eller konsekvensene for utført arbeid. Ikke profesjonelt av dem i det hele tatt.

Shanze Khawaja, 25. juni 2018

Usaklig løgn ! Vi fikk bestilling om demontere og montere nytt servant skap m/ krane. Gamle krane passet ikke nye servant skap. Nye krane passet heller ikke nye servant skap. Vi kjører ikke rundt med servant batterier og div. rør deler i bilen. Vi tar med alle deler og utstyr når det bestilles av kunde i våres bil. Det er ikke våres ansvar at kunde ikke har alle deler og utstyr når vi blir bestilt inn. Usaklig av mittanbud å legge slikt ut.

INVETARUM AS 19. sep. 2018

Skjæring av plate til induksjonstopp

Veldig bra utført jobb. Hyggelig og proffesjonell.

Sindre Egeland, 9. april 2018

Kart

Kart