Siste evalueringer (15)

Flytte kjøkken vegg-i-vegg med stue til åpen kjøkkenløsning og frigi til nytt soverom

VJZ Kvalitet company gets my absolute topscore, moving my existing kitchen to other room to an open kitchen solution, providing one extra bedroom. Quality work, good price and break-down quotation on costs upfront, professional team & project management. Advices on practical solutions and know-how expertise saved me money as well. Communication reliable and smooth all the way. Every day on time, working so efficient when on site. They cleaned up every day during the 1,5 - 2 weeks the job took, made it easy for me to live there same time. I highly recommend VJZ Kvalitet if you want peace in mind and quality work. I will gladly be using VJZ again. Feel free to contact me as reference.

Eilen, Oslo, 2. jan. 2020

Oppretting av gulv og legging av ny parkett

Veldig fornøyd med utført arbeid. Gode løsninger ble utviklet i dialog. Jurgis er veldig grundig, har lang erfaring og kommer med gode løsningsforslag. Seriøst firma med gode håndverkere. Profesjonell gjennomføring. Ferdig levert på kortere tid enn forventet. Ikke blant de billigste, men kvalitet koster. Anbefales absolutt.

Bjørn, Oslo, 20. okt. 2019

Legge laminat gulv i et soverom og en liten gang.

Meget bra. Kom til avtalt tid. Avtalt pris. Meget profesjonelt gjennomført. Kreative detaljer.

Gro, Oslo, 10. okt. 2019

Innredning i bod/rom over trapp

God kommunikasjon og kom med gode løsninger underveis. Resultatet ble meget bra. Med utgangspunktet vårt i en litt løs jobbeskrivelse der det var behov for vurderinger underveis, så er vi godt fornøyd med arbeidet som ble utført. VJZ gikk også gjennom alle detaljer på materialbruk og timebruk før vi fikk faktura. Ryddig.

Ole, Oslo, 25. mars 2019

Bygge benker til arbeidsstasjoner

Liten jobb, bygge en "benk". Tok kontakt på ettermiddagen og dagen etter var jobben ferdig. Oppleves som flinke og til å stole på :-).

Kenneth, Oslo, 22. mars 2019

New thresholds and renovation sauna

Veldig fornøyd. VJZ var også professionel i gjennomføring.

Astrid, Oslo, 22. feb. 2019

Montering av to langlo skyvedørsfronter

VJZ Kvalitet ble leid inn for å montere to Langlo-garderober og for å ordne en skyvedør som et annet firma hadde montert og bygget feil. De kom med gode løsninger som fungerer veldig bra. De er hyggelige, profesjonelle og serviceinnstilte. Før de sendte faktura ringte de for å høre om vi var fornøyde. Vi har allerede bestilt et nytt oppdrag som de skal gjennomføre i neste uke. Anbefales!

Truls, Oslo, 14. jan. 2019

Lage og montere skyvedør

Anbefales! VJZ Kvalitet AS lagde og hang opp en vegghengt skyvedør. Lett å kommunisere med og gjør jobben til avtalt tid. Kommer til å bruke dem igjen senere.

Nicolay, Oslo, 5. jan. 2019

Montering av ikea hybelkjøkken

VJZ Kvalitet AS bidro til å øke kvaliteten på hybelkjøkkenet som skulle bygges på rekordtid. Konstruktive forslag, ekstrainnsats og nydelig gjennomført arbeid. Anbefales varmt!

Cecilie, Oslo, 16. des. 2018

Møbelsnekker til skrivebord og hyller

Fornøyd på alle punkter.

Trine-Lise, Oslo, 8. nov. 2018

Planering,garasje bygging,trapp montering,maling og legge parkett

De skiftet parkett i hele huset. I tillegg renoverte de en gammel trapp. Istedenfor å bytte trappen foreslo de å bare bytte selve trinnene. Og det er jeg veldig glad for. Ble veldig fornøyd. De er pålitelige og pliktoppfyllende. De er nøye og grundige. Anbefales på det sterkeste.

Hege, Oslo, 1. okt. 2018

Oppussing av leilighet - vegger

Anbefales! ! ! Ryddige og pålitelige, leverer i henhold til avtalt tid og pris. Positive til ekstra-arbeide og de spør før de utfører (hvis det er uklart spesifisert). Alt i alt en meget positiv kunde-opplevelse.

Kjell, Stabekk, 29. aug. 2018

Skifte vinduer

Vi har fått bytt 3 stora vinduer och 2 terassdörrar. Fantastiskt bra utfört jobb, effektivt och till ett bra pris. Vi hade god kommunikation hela vägen. Otroligt serviceinställda och gjorde allt som var avtalt. Vi är supernöjda med valet av firma och slutresultatet. Vi rekommenderar starkt denna firma och kommer själva att använda oss av de vid kommande tillfällen :).

Linda, Nesbru, 25. juni 2018

Arbeid med bærekonstruksjoner i hus

Veldig fornøyd! Punktlige, imøtekommende, rimelige priser, høy arbeidskapasitet! Fleksible i oppdragsutførelse. Kommer til å bruke det firma fremover.

Sabit, Oslo, 10. mai 2018

Legge takstein

Ærlige og nøyaktige. Topp jobb.

Thomas, Oslo, 28. april 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Arud Bygg

4.5 43 evalueringer Notodden

Bygdesnikkaren Notodden

  Morgedal

Norsk-bygg AS

4.6 8 evalueringer Notodden