Siste evalueringer (4)

Bygge garderobeskap

Styr unna - Han som er på befaring kjenner ikke til snekkerferdighetene til de som utfører arbeidet! Dette endte med at de installerte en benkeplate på badet uten å feste den godt nok og skjærte feil i benkeplaten. Videre sa han på befaring at det skulle gå fint å gjøre tilpasninger på Pax-skap fra IKEA og derfor bestilte jeg 6 skap fra skap, men når de faktisk skulle utføre jobben var det plutselig ikke mulig lenger. Dårlig/ingen kommunikasjon og det lille arbeider de faktisk utførte var veldig dårlig.

Thea, Oslo, 4. okt. 2019

Oppussing kjøkken

Blaalid Riv & Bygg er et seriøst firma som gjorde en meget god jobb med installering av nytt kjøkken, inkl. Legging av gulv mv. Dette prosjektet var heller ikke helt A4 mht. Løsninger. Dette er fagfolk som vet hva de driver med, og resultatet ble meget bra. Særlig snekkeren, som gjorde mesteparten av jobben, var helt topp. Eneste grunn til at de ikke får topp score er at de ble noe over en uke forsinket ihht. Kontrakt og kommunikasjon underveis kunne nok vært enda bedre (f. Eks. Når det gjaldt forsinkelsen). Dog, så presset de seriøse byggefirmaene er mht. Frister, når rørlegger/elektriker er tilgjengelig osv. Så skal det veldig lite til før ikke alt går helt som planlagt.

Jan, Oslo, 21. sep. 2019

Mur / puss av peis.

Profesjonell og topp kvalitet på utført arbeid. Jeg trengte hjelpe til å pusse og male peisen min. Peisen ble pusset og sparklet helt glatt og deretter malt. Den ble super fin. Siden jeg var så fornøyd med arbeidet som var gjort spurte jeg Ove om han kunne slipe tre gulvet mitt ( 80 kvm) og sparke og male veggene i leiligheten min. Gulvet ble slipt ned og lakket tre ganger. Man ser ikke at det er lakkert og gulvet ser helt naturlig og ekte ut. Det ble helt enormt fint. Kunne ikke blitt mere fornøyd. Veggene ble også super fine. De ble sparklet og deretter malt. Leiligheten så ut som et hotell etter at arbeidet var utført. Jeg kan ikke få rost Ove nok for den jobben som er gjort. Jeg kan på det varmeste anbefale Ove til andre og jeg vil bruke ham til mere arbeid senere.

Haakon, Oslo, 2. sep. 2019

Legging av fiskebenslaminat i stue 23m2

Fra befaring til oppstart gikk alt raskt og effektivt, profesjonelle arbeidere med høy arbeidsmoral (møtte før tiden de dagene arbeidet pågikk). En solid kontrakt med forsikring og fleksibelt overslag, og et meget godt håndverk. Hyggelig personell som jeg kan tenke meg å bruke igjen.

Idun, Oslo, 24. aug. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kuel Nordic

4.9 15 evalueringer Oslo

AD Oppussing AS

4.3 11 evalueringer Oslo