DOBRA PRACA SP. Z.O.O.

4.5 (21 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

DOBRA PRACA

Dobra Praca er offentlig godkjent renholdsbedrift og bemanningsforetak med ca 80 ansatte. Vi har siden oppstart malt flere hundre bygninger i Rogaland. Siden 2004 har vi malt eneboliger, boligblokker, industribygg, driftsbygninger osv., de fleste i Rogaland. Vi har godt kvalifiserte malere og er nøye på tildekking og rydding. I løpet av 2019 malte vi ca 6.000 timer og i 2020 nesten 12.000 timer da vi bl. a. vant et offentlig anbud for Time kommune.

Vi er relativt nye på mittanbud.no, og har derfor få evalueringer her. Vi vedlegger derfor en liste over noen av våre mange gode referanser under fanen Bilder, ellers sender vi gjerne referanser både på utendørs og innendørs prosjekter.

Vi driver i tillegg offentlig godkjent renholdsvirksomhet og har ca 600 privatkunder mellom Randaberg og Vigrestad, i tillegg til en rekke bedriftskunder. Vi har ca 20 hyggelige og erfarne renholdsmedarbeidere. Besøk også gjerne vår Facebookside Dobra Renhold!

Vi er registrert som et NUF og er offentlig godkjent bemanningsforetak, og viktige bedriftskunder for oss er bl. a. Prima Jæren AS, Fatland Jæren AS, Sandnes Garn AS, Hå Element AS, PTH Services AS, Q-Meieriet AS, Hoff Jæren AS, A. Idsøe AS, Schibsted Distribusjon AS, Goman-bakeriet m. fl.

Vi har siden 2009 hatt en rekke uanmeldte tilsyn fra Arbeidstilsynet, som har gransket våre kontrakter, lønnsforhold, arbeidstider, boforhold m.m. Sluttrapporter fra Arbeidstilsynet har vist at vi har forskriftsmessige og gode arbeidsforhold for våre ansatte. Vi har også hatt flere bokettersyn fra Skatt Vest, som også viser at vi har forskriftsmessige rutiner mht rapportering av kontrakter, lønn, skatt osv. Vi har ansvarsforsikring i Gjensidige som dekker tingskade opp til 10 mill NOK.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften