SCANDINAVIAN INTERIØR AS

4.5 (28 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Elvemyrvegen, 6013 Ålesund

SCANDINAVIAN INTERIØR AS 

http://www.scandinterior.no

-Vi pusser opp, eller bygger nytt, i Ålesund og omegn. Med kundens glede som vår motivasjon stiller vi opp og finner den rette løsningen for dine utfordringer.


-For å kunne tilby deg den beste oppussing -, interiørdesign - og bygge - opplevelsen har vi et godt samarbeid med flere ledende aktører, slik som Optimera, ByggTorget, Mall proff, Flisekompaniet og andre. Slik får vi de rette materialer til den gode prisen for ditt prosjekt og behov.


Vi tilbyr deg en rekke tjenester for både hjem og kontorlokaler i Ålesund og omegn.


Være seg om det er behov for å bygge nytt hus, eller gjennomføre en god renovering i hjemmet stiller vi opp med den fagkunnskap som behøves, og full motivasjon for å hjelpe deg. Alt med et utvalg og levering av materialer til de beste prisene vi kan oppdrive.

-----------------------------------------------------------------


Nybygg:

Vi fører opp et nytt bygg, og hus, kanskje du ønsker et sommerhus på drømmetomten?


---------------------------------------------------------------


Tilbygg

Få en bedre plass og struktur i hus og hjem. Der vi utvider grunnarealet i bygget. Være seg om det er for integrert garasje, eller nytt soverom.


----------------------------------------------------------------


Oppussing og renoverings - arbeide:


Vi hjelper deg å realisere drømmen om et vakrere hjem, eller et mer imøtekommende kontorlokale.


Vi har en helt egen kompetanse på oppussing og renoveringsarbeid i Ålesund og omliggende områder. Der den rette sansen for interiør og materiale frembringer det beste i hus og lokale.


Noe av det vi utfører er:


Innvendige renoveringer:


En renovering er en dyptgående prosess. Her kan vi skape et nytt layout, sette opp nye vegg eller takkonstruksjoner, isolere lokalet og alt annet som må til for å sette det innvendige opp i helt ny og frisk stand.Utendørs renoveringer:


Her er det snakk om den samme grundige utførelsen som på innsiden av huset. Vi kan skifte ut tak og fasade, installere regnvannsanlegg, eller utføre malerarbeid, samt mye mer.Glem heller ikke montering og installering av slik som:-Tilpassing og installering av ventilasjonsanlegg

-Komplett bad

-Gulvmontering og montering av trapper

-Eller, bare så godt som montering av kjøkkenmøbler tilpasset din interiørstilSist, så hjelper vi med individuelle bestillinger på byggematerialer, vinduer og dører til de beste prisene.
Husk at din glede er vår motivasjon!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften