Siste evalueringer (27)

Etterisolering og bytting av kledning

Snekker var nøyaktig og flink , sluttresultatet ble jeg veldig godt fornøyd med . Grei kommunikasjon stort sett hele veien så det skulle bli slik jeg ønsket . Jobben tok en del mer tid en muntlig antydet , men overskredet noen få dager i henhold til tidsfrist på kontrakten . Fikk en kompensasjon for det . Totalt sett godt fornøyd når jobben er gjort , minus for at det tok lang tid . Kan anbefales.

Knut, Ålesund, 26. mai 2022

Bygging av nytt bad og vaskerom

Fikk pusset opp en kjeller med nytt soverom, kjellerstue, gang og nytt bad. Alt ble håndtert etter avtale. Meget detaljerte i arbeidet, punktlige og hyggelig. Vil sterkt anbefale å bruke disse!

Bernt, Ålesund, 1. feb. 2021

Montering av kvikk kjøkken

Hyggelig og kjekke karer. Utførte nøyaktig arbeid innenfor planlagt tid Kan absolutt anbefales Hadde vert positivt om dei snakket norsk.

Lilliann, Fiskarstrand, 11. okt. 2020

Montere ikea kjøkken.

Flinke karer,brukte dem til å montere ikea kjøkken å sparkle en vegg samt legge nytt laminatgulv på stue/kjøkken,han karen som monterte kjøkken imponerte meg virkelig! Kjapp og meget nøyaktig i sitt arbeidet,gulvet på stue hadde krympet noe etter noen dager,de kom som avtalt å ordnet opp. God kommunikasjon underveis og pris ble som avtalt,bruker dem gjerne en gang til.

Odd, Ålesund, 14. mai 2020

Støpe plate,vaskeromsgulv og baderomsgulv i kjeller

Gjorde en god jobb. Rask og effektiv. Punktlig.

Henning, Ålesund, 21. april 2020

Legge membran og flis på to baderom

Utførte jobben som avtalt, til avtalt tid og avtalt pris. Veldig fornøyd med kommunikasjon, kvalitet på arbeidet og yttligere hjelp fra de når jeg trengte det. Var fornøyd nok til at jeg brukte de videre på fullføring av en totalrenovering.

Espen, Ålesund, 5. mars 2020

Sparkling og maling tak og vegg 180 m2

Kom til avtalt tid og brukte fornuftig lang tid. Resultatet var kjempebra. Sparkling og maling av to soverom og stue, listefritt mellom tak og vegg. Hadde noen småting som måtte utbedres, men disse ble raskt tatt tak i. Anbefales videre!

Christoffer, Ålesund, 11. okt. 2019

Gulvbelegg og takplater

De skiftet tak og la nytt gulv. Arbeidet med taket var av god kvalitet (gips, sparkling og maling). Gulvet var greit lagt. Listingen holder ikke samme kvaliet og kunne ha vært gjort bedre. I taket la de andre lister enn vi hadde bedt om. De la nye, men forlangte ekstra betaling for dette. Verre var det at de bygde inn to elektriske (fordelings) bokser. Dette er ikke lov. I tillegg var strømmen vekke da vi kom tilbake. Vi måtte få inn elektrikere til å feilsøke. I tillegg måtte vi legge inn en ny boks, da de hadde ødelagt den gamle. Dette opplyste de heller ikke om, de lot ledningene ligge åpent og ubeskyttet dekt bak gipsplatene. To ledninger var byttet om, derfor hadde vi bare 110 volt.

Bjarne, Ålesund, 2. juli 2019

Sparkling av soverom

Gjorde en meget bra jobb i henhold til avtale, meget pålitelige og effektive.

Marius, Ålesund, 17. juni 2019

Legge takplater og maling

Veldig godt utført jobb. De jobbet raskt og effektivt. Kan anbefales.

Ask, Ålesund, 9. mai 2019

Flislegge bad på 8 kvm.

Gjorde en glimrende jobb til avtalt pris og til avtalt tid.

Joseph, Ellingsøy, 24. april 2019

Støp,membran og flislegger til lite bad

De la fliser på gulv og vegger på et lite bad, i tillegg fullførte de noe platearbeid på et lekerom. Jobben ble gjennomført på en god måte. Flisene ble lagt gjevnt og arbeidet ser bra ut.

Morten, Ålesund, 16. april 2019

Gips og sparkling av tak - kjøkken

Flinke og hyggelige folk, anbefales.

Henrik, Ålesund, 9. april 2019

Bad og vaskerom

Litt over et år siden jobben ble ferdig nå. Totalrenovering av rekkehus. Veldig fornøyd med alt som ble gjort. Flislegging, påbygg til soverom, ny isolasjon mm. God kommunikasjon underveis, og de ga alltid beskjed om det ble forandring I planer. Raske og effektive.

Caroline, Ålesund, 28. nov. 2018

Pusse opp bad på 5 kvadratmeter

Pålitelige og effektive, svarte alltid raskt på henvendelser. De ga beskjed hvis de måtte flytte avtaler eller det måtte endringer til. De var på tilbudssiden. Et par tips: Det er viktig å avklare i forkant, alle ting som skal gjøres og hvordan du vil ha det. Også lurt å henge opp plast mot de andre rommene, slik at man slipper støvpuss på alt i resten av leiligheten. Jeg kan anbefale dette firmaet og ville brukt de igjen til lignende oppdrag.

Angelika, Ålesund, 19. okt. 2018

Sparkling og maling av gips tak 20m2

Godt fornøgd med arbeidet som vart utført. Jobbet kjapt og effektivt. Det vart ein reaksjon i malingen eit par plasser på siste strøket maling, men dette kom dei dagen etter og fikset opp i. Kan anbefales.

Tor-Arve, Ellingsøy, 11. okt. 2018

Oppussing av bad

Vi er veldig fornøgde med arbeidet som vart gjort. Dei kom presis, var effektive og grundige.

Oddveig, Ålesund, 7. okt. 2018

Skifte tak baderom. ca 12-15m2.

Alt innvendig arbeid utført tilfredsstillende. Det utvendige gjenstår grunnet vær.

Robert, Ålesund, 7. okt. 2018

Montere gipsplater

Brukte Scandinavian Interør til å montere gipsplater, sparkling og pålegging av fiberduk. Meget fornøyd med resultatet.

André, Ulsteinvik, 3. okt. 2018

Oppussing av bad,1. etasje

Flinke, pliktoppfyllende og serviceinnstilt.

Svein, Ålesund, 28. sep. 2018

Flislegging

Jobben ble utført som planlagt og avtalt, kjappt og enkelt. Ikke så veldig billig arbeid, men utført som avtalt :).

Espen, Ålesund, 21. sep. 2018

Sparkling

Møtte til avtalt tid, gjor fin jobb. Hadde litt eg pirka på og kom kjapt å fikset dette. Så kan anbefale desse til sparkling.

Eirik, Ålesund, 5. aug. 2018

Maling av 30 kvm stue

Vi skulle male stua med 5,5 meter opp til taket. Effektive arbeidsfolk som fekk jobben raskt gjort. Enkle og ryddige å kommunisere med. Godt resultat!

Eli, Ålesund, 1. aug. 2018

Laminat i hus trenger svar raskt!

Vi fikk utført jobb i hus når vi selv oppholdt oss 60 mil unna. Scandinavian interiør fjernet gammelt gulv og la nytt, malte trapp med mange detaljer samt listet. Firmaet var 100% pliktoppfyllende, dialogen underveis var optimal hele veien og arbeidet som ble utført var veldig flott. Vi vil absolutt bruke dette firmaet igjen og vil på det sterkeste anbefale de videre til andre. Takk!

Hanne, Ålesund, 2. juli 2018

Oppussing av leilighet 79kvm

De rehabiliterte leiligheten min raskt og billig og resultatet er meget tilfredsstillende. Vil nok bruke dette firmaet til andre jobber også.

Hermod, Ålesund, 30. juni 2018

Sparkling og maling tak innvendig

Svært fornøyd. Punktlig og dyktig.

Svein, Ålesund, 22. juni 2018

Flislegging

Arbeid gjennomført som avtalt.

Kay, Godøya, 10. mai 2018
Vis flere evalueringer

Kart