Siste evalueringer (5)

Maling kjøkken

Daniel Lion anbefales til malerarbeid og oppussing ! Jeg kan krysse av i alle punkter for "Hva er du spesielt fornøyd med ? ". Pen og ryddig jobb til en god pris. Kommer alltid til avtalte tidspunkt. Ikke en malingflekk eller søl på golvet. Har god kontakt med andre fagfolk som kan ordne små og store saker som dukker opp underveis. Forstår norske forklaringer/spørsmål på faglige saker, snakker godt engelsk. Anbefales ! Øystein Andersen, St. Hanshaugen.

Øystein, Oslo, 20. okt. 2018

Rive og montere

Veldig fornøyd Daniel Lion! Det som måtte gjøres var fjerning av vegg, legge lister, fliser, kjøkkenskap og andre små oppgaver. Dette gjennomførte de veldig fint og ikke minst ryddig! ! ! Jeg krysser av i alle punkter for "Hva er du spesielt fornøyd med ? ". Jeg har noen små ting til som skal gjøres litt senere og det vil være denne bedriften jeg kommer til å bruke. Anbefales på det sterkeste.

Oslo, Oslo, 18. okt. 2018

Skifte ut gipsvegg + hjelp til å henge opp hylle

Fikk hjelp til å sette opp gipsvegg, maling, ny list og henge opp en hylle. Veldig fornøyd med jobben som Daniel har utført, og det var lett å kommunisere med han.

Live, Oslo, 3. okt. 2018

Sliping/lakking av gulv +utvidelse av døråpning til bod

Jobben var variert og besto av sliping/oljing/lakking av gulv, maling og sparkling av vegger i gang, sparkling/maling av en vinduskarm og ombygging/maling/sparkling av en liten innvendig bod. Alle oppgavene ble utført skikkelig og resultatet ble meget bra.

Kristian, Oslo, 24. juli 2018

Maling av fremside av hus

Excellent jobb.

Rune, Oslo, 4. juli 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.5 653 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 559 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo