Siste evalueringer (26)

Legging av belegningsstein på ca. 100kvm innkjørsel/oppstillingsplass

Godt utført arbeid med steinlegging av innkjørsel.

Olav, Oslo, 16. okt. 2020

Utetrapp i stein eller mur.

Steintrapp er ikke skikkelig fundamentert og holder på å gli ut. Har forsøkt å kontakte selskapet men de svarer ikke på henvendelser. Hvis noen er i kontakt med dem så be dem ta kontakt.

Arnt, Nesbru, 6. mai 2020

Bygge steinmur

Positivt er: Skriftlig kontrakt på forhånd. Arbeidet utført på en uke. Resultatet ble veldig greit av folk som så ut til å kunne jobben sin. Derfor tildeles fem stjerner. Men: Regningen ble mottatt via et eksternt regningsutsendelsesfirma. Her var det plutselig lagt til ny moms, til tross for at det i kontrakten var oppgitt totalpris inkludert moms. Dette ble raskt ryddet opp i etter en kort samtale med Hocas sjef, med påfølgende kreditnota og ny og korrigert regning. Jeg betalte bare det totalbeløpet jeg skulle. Men som alltid gjelder det generelt å passe godt på hva som er avtalt som totalpris inkl. Moms og andre detaljer når det gjelder kontrakter og regninger.

Roar, Langhus, 11. okt. 2018

Legging av belegningsstein (50 kvm+)

Jobben ble utført mesterlig og effektivt på kun 1 dag etter avtalt pris. Kan absolutt anbefales.

Kim, Oslo, 9. okt. 2018

Legge beleggningstein i oppkjørsel+garasje,65 kvadrat.

Gutta som legger stein virker vrikelig til å vite hva de holder på med, og resultatet med fiskebeinmønster ser veldig bra ut. En del misforståelser rundt hva som er inkludert i jobben og ikke (som drar totalpris opp), men jobben som er gjort er såpass bra at det blir fem stjerner på meg!

Svein, Kolbotn, 7. okt. 2018

Steinlegging av ca 50m^2 gårdsplass

Bra resultat og hurtig utført jobb.

Maja, Oslo, 2. okt. 2018

Belegningsstein på stor,flat gårdsplass

Steinlegging samt legging av kantstein på 230kvm stor gårdsplass. Meget pent arbeid utført raskt og ryddig av lydhøre og løsningsorienterte fagfolk! Kan absolutt anbefales!

Kristin, Oslo, 19. sep. 2018

Vasking og maling av hus

Malingsarbeidet er bra utført. De tok ikke sikkerhet på alvor og monterte ikke stillas når de skulle male vår 3 etasjer høye bolig. I tillegg har det tatt 1,5 mnd før de kom å ryddet opp etter utført jobb.

Karianne, Skedsmokorset, 18. sep. 2018

Steinlegging av gårdsplass

Gartnertjenester Hoca la belegningsstein på to sider av huset, tilsammen ca 80 kvm. I tillegg laget de to trapper, et blomsterbed i granitt og en støttemur. Arbeiderne er raske og effektive og gjør godt håndverk. De fjernet busker og trær før arbeidet startet og fjernet all søppel. Noen misforståelser oppsto underveis, men vi kom frem til alternative løsninger på en ok måte. Et pluss at det ble laget skriftlig avtale før arbeidet startet.

Ola, Tranby, 13. aug. 2018

Male tak hus- stålplater

Gartnertjenester Hoca har vasket, staket opp, reparert og malt tak og takrenner, malt huset, opparbeidet, planert, drenert og gruslagt uteområder, bygget en fantastisk terrasse og lagt belegningstein over et større område (ca 180 m2). De har fikset hele huset vårt og prosessen og sluttresultatet er helt perfekt! Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd og kan anbefale firmaet på det sterkeste! Svært dyktige, rådgivende, engasjerte og effektive ansatte.

Maria, Oppegård, 6. aug. 2018

Beising av hus og garasje

Jeg ikke hadde trodd jeg ville komme dit hvor jeg ville overlate jobben med å beise ut og garasje til andre, men når helsa svikter var det en lur ting. Avtalt start uke 29 og ferdige senest uke 31. Jobben ble gjort på under en uke, to strøk, og uten søl,og med høy kvalitet. Det eneste som trekker ned er at alt det dyrkjøpte malerutstyret som pensler, ruller, bøtter ble "borte". Så kjøp billig og ikke som meg. Det blir borte.

Rolf, Oppegård, 24. juli 2018

Utvendig maling,1,5 etg enebolig

Maling av 1,5 etg hus; vask og to strøk maling. Jobben ble gjort i løpet av en ukes tid. Grundig vask og effektiv maling. Fint om Hoca kan sørge for litt bedre orden og opprydning rundt huset mens arbeidet pågår. Forøvrig hyggelige folk og lett å gjøre avtaler med. Godt fornøyd med arbeidet som er gjort. Kan anbefales.

Ragnhild, Spikkestad, 12. juli 2018

Maling av ca. 110 m2 tak utvendig og skifte noen skruer.

Meget bra jobb som avtalt. Hadde litt uflaks med det ene strøket med maling. Måtte ta alt på nytt uten protester og holt prisen som var avtalt er veldig fornøyd me jobben.

Ingar, Vestby, 8. juli 2018

Maling av enebolig

Bedriften gjorde en glimrende jobb og utførte jobben slik jeg ønsket, selv om dette medførte ekstra arbeid. Flott utført malerjobb, grundig arbeid uten søl av maling.

Kristian, Heggedal, 5. juli 2018

Beising av enebolig

Godt fornøyd med jobben, grundig vask i forkant og rask og effektiv maling.

Trond, Jar, 29. juni 2018

Trenger hjelp til å reparere ca 200m2 dårlig plen

Vi benyttet Alex Hoca ifbm med legging av ferdigplen. Han stilte raskt opp på befaring og ga pristilbud og umiddelbart oppstarttidspunkt på befaringen. 4d senere var avretting, utrulling av ny jord samt gress gjort. Nå, snart 3 uker senere, er vi meget godt fornøyde med resultatet. Vi oppfatter Alex som en som skjønner kundenens behov og om er rask, flink, fleksibel og serviceinnstilt så fort oppdraget er vunnet. Vi anbefaler han varmt.

Ståle, Vettre, 26. juni 2018

Maling av enebolig 133 kvm + garasje

Hus og garasje var allerede vasket av noen andre. Alex og gutta dukket opp til avtalt tid, og ble ferdige med malejobben i rekordfart. God kundeservice, hyggelige folk, og et kjempestort pluss for at de ble ferdige før avtalt tid! Ingen skjulte kostnader, arbeidet ble gjort til fast pris, og de malte også et gjerde og noen takrenner gratis. Vi ønsker Alex&co lykke til videre!

Maren, Jar, 20. juni 2018

Legge belegningsstein ingangsparti ca 40m2

Veldig fornøyd med arbeidet og sluttresultatet. Oppdraget gikk ut på å legge belegningsstein i oppkjørsel, lage en liten forhøyning/trapp inn opp til hovedinngang og å bygge opp støttemur i granitt rundt bed. Arbeidet ble gjort på to dager noe vi syns var veldig raskt og de kunne begynne å jobbe et par dager etter bestilling. De leverte det som var lovet til pris som avtalt. Generelt veldig fornøyd og kan anbefales videre.

Thomas, Asker, 14. juni 2018

Legging av belegningsstein

Effektivt og pent arbeid til avtalt tid og pris.

Jannicke, Drammen, 12. juni 2018

Steinblegging på inngangspartiet ca 30 til 35 kvm

Steinblegging av inngangspartiet Hyggelig kar viste hva han gjorde godt under befaring, slik at vi følte at vi kunne stole på ham. Jobben skulle være ferdig innen en uke men helt forbausende var de helt ferdig over 2/5 dager. De var høflig, dyktig, raskt, effektiv og ryddig fagfolk. Det var en skeiv murvegg, som var ikke inkludert i jobben men de var snille og rettet veggen for oss uten ekstra kostnad. Anbefaler de på det sterkeste. Five stars.

Touraj, Asker, 7. juni 2018

Legge belegningsstein inngangsparti rekkehus ca. 25 kvm

Fikk en god pris på befaring som vi anbefalte videre til 4 andre naboer som utførte tilsvarende arbeid, med totalt ca. 100 - 130 kvm areal med steinlegging. Teamet på 4-5 mann var effektive så fort de kom i gang. Ordnet alt som hørte til jobben. Vi hadde god dialog underveis og er veldig fornøyd med sluttresultatet. For naboene har firmaet bygd mange fine granittblomsterbed og lagd trappetrinn hvor det var utfordrende med skråning. Anbefales! !

Phong, Strømmen, 5. juni 2018

Legge steinplatting i hage med grunnarbeid

Vi er veldig fornøyde med Carol Hoca og teamet hans. Vi har lagt en platting på 45kvm med teglsten i fiskebensmønster i hagen. De kom mandag morgen etter avtale, og innen tirsdag kveld hadde vi ny platting. Tilsammen ble alt av gravearbeider i forkant og legging gjort unna på ca 3 dager. De er erfarne, effektive, og lydhøre til ønsker og evt endringer underveis, og spør om det er noe de lurer på. God oppfølging! Vi kan trygt anbefale Hoca videre.

Tine, Oslo, 31. mai 2018

Beleggningsstein og bed ca 60m2

Kan anbefales! Gratis befaring, skriftlig kontraktsingåelse og svært rask oppstart. De jobbet effektivt, har brukt ca 2 uker på å legge 60 m2 med belegningsstein, kantstein, bygd 3 flotte granittblomsterbed og lagd tre trapper. Generelt sett godt og nøyaktig utført, fra grunnarbeid til ferdig produkt. God dialog med arbeidere og kontaktperson. Vi har i samarbeid kommet fram til gode justeringer/tilpasning underveis.

Camilla, Oslo, 29. mai 2018

Legging av stein utenfor huset

Firmaet har lagt stein utenfor huset vårt. Det måtte også kappes til ift asfalt på vei som skrådde inntil tomten. De ordnet alt det praktiske med innkjøp av stein, sand mm. Anbudet, befaring og arbeidet ble raskt levert med god dialog underveis. Arbeidet ble svært nøyaktig og profesjonelt utført og vi er veldig fornøyd. Kan trygt anbefales videre!

Greta, Sandvika, 15. mai 2018

Vaske og male utvendig villa

Dette har vært en positiv opplevelse. De har malt en stor enebolig og garasje utvendig. Det ble grundig vasket og fjernet alt av sopp, malt og dekket godt til slik at det ble minimalt søl, de hadde egne stillaser og arbeidsutstyr. De var ryddige, stille, hyggelige, kom med anbefaling som vi takket ja til og avtalte pris på forhånd. De fikset takrenne med hull i, kom til avtalt tid og avsluttet til avtalt tid og pris. Anbefales absolutt!

Eva, Oslo, 12. mai 2018

Utvendig vask og maling av 1,5 etasjes enebolig

Veldig fornøyd med jobben som ble uført av denne bedriften. - De startet og avsluttet jobben til avtalt tid og pris. - Jobben ble utført fagmessig veldig bra. - Hyggelige og effektive håndverkere. - Dekket godt til slik at det ble minimalt med søl og det lille som ble fjernet de. - De vasket og ryddet opp etter seg. - Utfordringer underveis ble løst på en god måte. Kan derfor anbefale Gartnertjenester Hoca.

Odd, Bjørnemyr, 3. mai 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

HUATORPET HÅNDVERKERTJENESTER

4.9 69 evalueringerBetalt Granli

Lien Skog og Trepleie AS

4.8 156 evalueringer Nesbru

HTH Proff Otvos

4.6 32 evalueringer Nesbru