Siste evalueringer (4)

Støping,legging av membran og flislegging av bad

Kommer ikke når han skal. Måtte pigge opp baderomsgulvet igjen da det var støpt feil. La membran feil. Noen andre måtte fullføre bad.

Ida Schlechter, 11. jan. 2019

Drenering rundt huset

Kjempe fornøyd,hadde aldri trodd at noen ville ta på seg dette oppdraget i fellesferien. Hadde hatt besøk av 2 andre,som vi aldri hørte noe mer ifra. Begynte å bli oppgitt,men så dukket dette opp på mittanbud.no Kom i kontakt en fredag. Søndag kom vedkommende på befaring og allerede mandag startet de med å drenere rundt huset. Vi hadde en utfordring pga ett utbygg. Men dette var ikke noe problem for de. Utførte jobben med glans. + litt til:) Tusen takk:.

Arild Mila Mørk, 31. juli 2018

Drenering

Fra befaring til jobben var ferdig har det vært betryggende ha disse karene til og utføre oppdraget. Alt ble utført innenfor avtalt pris og tid. Fikk mange gode råd og ideer til hvordan man skal gå videre i prosessen. Ser ikke på det som en umulighet at disse karene blir engasjert til og utføre flere av prosjektene som planlagdt framover.

Ronald Smistad, 9. juli 2018

Drenering

Veldig seriøs bedrift som jeg kan anbefale på det sterkeste. Kom til avtalt tid, og gjennomførte jobben til avtalt tid. Det var veldig god kvalitet over arbeidet de utførte. Både leder og mannskap var veldig hyggelige og lett å ha med å gjøre og ikke minst veldig hjelpsomme. Vi i Grenimåsan sameie sitter igjen med en god opplevelse og vil bruke dette firma til flere jobber i fremtiden.

Mustafa Özbek, 7. juni 2018
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2017

i enhetsregistret
Roller
Daglig leder
Ghenadie Sajin
Styrets leder
Ghenadie Sajin
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2017-09-05
Bransje
78.200 Utleie av arbeidskraft
Registrert i MVA-registeret
Nei
Sist oppdatert 10-09-2019 09:23:38
Se regnskapstall

RELATERTE BEDRIFTER

LØRENSKOG BETONGGULV AS

4.9 18 evalueringerBetalt Lørenskog

Bygg og Sjåførsentralen AS

4.0 4 evalueringer Rasta