Firkløver Film ved Daniel Haugen

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Film & fotografi

Vi leverer alt innen videoproduksjon og i tillegg fotografi. De siste årene har vi arbeidet mye med TV, kortfilm, reklame og eventfilm. Med dette har vi opparbeidet mye erfaring og en sterk kompetanse på foto, video og kommunikasjon.Film er det beste verktøyet for å gjøre en påvirkning. Det blir sett. Det formidler, engasjerer og det skaper oppmerksomhet. Ved å fortelle gode historier som kommuniserer til både hjertet og hodet, er det få avgjørelser du ikke kan endre i din favør. Treffer du de riktige følelsene, kan du endre holdninger, adferd og beslutninger. Det er dette vi spesialiserer oss på, nemlig engasjerende og original film.

Vi er en ung og kreativ bedrift som utfører både store og små film- og foto-oppdrag. Vi holder til i Oslo og omegn, men tar oppdrag fra hele landet.

Som totalleverandør for film kan vi levere både enkelt-tjenester og komplette filmproduksjoner. Vi har særlig erfaring med animasjon, event-, reklame og drone-film og flerkamera-dokumentasjon.

Innen foto leverer vi alt fra bolig-, bryllup-, portrett-, familie-, ansatt-, produkt-, event-, og drone-fotografering. Vår fotograf, Arvid André Knutsen, har lang erfaring med fotografi. Enten det er å fange de viktige øyeblikkene, ta gode, oversiktelige og selgende bilder eller få frem det beste i personer som skal bli tatt bilde av, kan vår fotograf gjøre dette for deg.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften