Siste evalueringer (14)

Felling av trær i maridalen

Hyggelig kar, og vi hadde fin kontakt. Men da det oppstod skader som følge av hans arbeid med å felle et stort tuntre, ble det umulig å få kontakt med ham på tross av at vi inngikk avtale om hvordan kostnadene for skadene skulle fordeles: Jeg skulle betale de direkte kostnadene, mens han skulle gjøre noen tilleggsarbeider. Jeg har prøvd å få kontakt med ham på alle måter, men han responderer ikke. På grunn av dette vil jeg fraråde folk å bruke ham.

Per, Oslo, 22. mai 2019

Felling av tre

Gjorde en god og effektiv jobb til en gunstig pris da han felte et stort tre for meg. Kan anbefales andre.

Christian, Oslo, 2. aug. 2018

Felling av 3 trær og 10 store greiner

Fellekonkurenten gjorde en god jobb med felling av mange trær på eiendommen. Noen av trærne sto vanskelig til mht bygninger, men Fellekonkurenten klarte fellingen uten at skade oppsto. Han kappet stamme og store greiner opp i 30 cm lengde og skal komme tilbake og gjøre resten av kapping samt gi tilbud på kløving og stabling til høsten. Vi er svært godt fornøyd med arbeidet han gjorde og han var en hyggelig mann å samarbeide med. Prisen var billig.

Ellen, Helgeroa, 22. juli 2018

Trefelling

Rask og effektiv!

Heidi, Asker, 18. juli 2018

Felling av tre

Fellekonkurenten v/ Håkon Johansen gjorde en flott jobb m felling av treet mitt til en helt grei pris. Han kan jeg absolutt anbefale til sånne jobber.

Svein, Hemnes, 8. juli 2018

Felle minimum 5 trær

Ryddet fint etter seg og samlet alt slik at kranbil bare kan komme å hente. Fellekonkurrenten er riktig navn for dette firmaet. For han slår alle andre pristilbud vi mottok med god margin.

Hans-Christian, Kløfta, 5. juli 2018

Trefelling

Veldig hyggelig kar med kjempe rask og effektiv service. Kan faget sitt, anbefales på det sterkeste. En annen ting som bør nevnes er at Felleskonkurrenten opererer med svært hyggelige priser.

Waseem, Oslo, 5. juli 2018

Felle og fjerne en furu

Takk til Håkon for godt utført jobb til avtalt tid og pris. Jeg kan absolutt anbefale Fellekonkurrenten.

Leif, Slattum, 4. juli 2018

Felle ca åtte store grantrær på fritidstomt i nannestad

Veldig fornøyd. Jobben ble gjort raskt og veldig rimelig. Kan anbefales.

Live, Åsgreina, 7. juni 2018

Felle to furuer

Håkon kom dagen etter at jeg hadde lagt ut jobben på mittanbud. Han felte to høye trær raskt og på en sikker måte. Alt til avtalt pris. Fellekonkurrenten kan absolutt anbefales.

Richard, Oslo, 2. juni 2018

Felling av to trær

Dyktig, samvittighetsfull oppfølging av alle ledd, veldig hyggelig - og til svært konkurransedyktig pris. Utfordrende hogst av et tre stående mellom to bygninger, to strømlinjer og et gjerde ble bl. A. Løst på eksemplarisk måte.

Janne, Oslo, 1. juni 2018

Felling og fjerning av grantre

Vi fikk fjernet et stort grantre på nærmere 25 meter av Fellekonkurrenten (Håkon). Arbeidene omfattet felling av treet, samt fjerning av kvist og granbar. Kubber og større grener beholdt vi selv for å lage ved av. Arbeidene ble utført sikkert til avtalt tid, og en konkurransedyktig pris. Fellekonkurrenten kan absolutt anbefales til slike arbeider!

Bjørn, Sørum, 30. mai 2018

Felling av trær

Hyggelig kar til hyggelig pris. Meget bra jobb utført! Kan absolutt anbefales.

Jan, Lørenskog, 27. mai 2018

Felling av grantrær

Punktlig, hyggelig, presis, effektiv og svært konkurransedyktig pris. Anbefales på det varmeste!

Espen, Ski, 8. mai 2018

Felle tre og hekk

Takk til Fellekonkurenten for godt utført arbeid. Alt gjort etter avtalen og faglig godt utført arbeide. Kom som avtalt og leverte så bra at vi vil gjerne anbefale han og håper vi kan bruke han igjen.

Torunn, Rasta, 7. mai 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Byström Steinlegging & Hagearbeid AS

4.8 21 evalueringer Porsgrunn

AR Bygg,verbickas

4.8 51 evalueringer Porsgrunn

Porsgrunn Bygg AS

4.7 9 evalueringer Porsgrunn