VIKEN FLYTTEBYRÅ AS

4.9 (127 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Oreveien 20, 3300 Hokksund
  • Åpent i dag til klokken 00
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

Viken Flyttebyrå AS

Kvalitet i de tjenester vi utfører er svært viktig for oss. Velger du Viken Flyttebyrå som din leverandør vil alt være forutsigbart, og du skal slå deg til ro med at du har valgt en seriøs aktør. Ta kontakt for pris tilbud i dag. Gratis Befaring!

Profesjonelt, erfarent og trent mannskap med spesialutstyr og verktøy er klar til å hjelpe deg med alle slags flytte- og transporttjenester.

Vi har også solid erfaring med - og kunnskap om - flytting av piano, safe og andre tunge gjenstander.

Vi har flyttebiler spesialtilpasset flytting fra 20 kubikk og over. Alle lastebilene er utstyrt med flyttetepper, traller, stropper og annet lastsikringsutstyr som er nødvendig for at flyttingen skal utføres trygt.

Her kan du finne våre referanser og mye mer informasjon om oss.
Facebook side: https://www.facebook.com/vikenflytte

Flytteforespørsel: Send oss gjerne en SMS eller e-post med følgende informasjon:


1. Adresse: fra og til.
2. Leilighet med etasjenummer eller enebolig.
3. Heis?
4. Hva som skal flyttes: ca antall kubikk eller antall flyttekasser, poser, hvitevarer og store møbler.
5. Dato for flytting.

Du får rask tilbakemelding med pris på flytte- eller transportoppdraget.

Våre tjenester:

- Flytting for private og bedrifter
- Full nedpakking av innbo og utpakking på ny adresse
- Bortkjøring av gamle eiendeler
- Flytteemballasje
- Profesjonell Flyttevask med skriftlig garanti
- Demontering, montering av møbler og annet
- Lagring
- Gratis råd og veiledning

Flytting
Viken Flyttebyrå er totalleverandør av alle typer flyttetjenester til private og bedrifter. Vi flytter internt i hele Oslo og Viken fylke og derfra til resten av landet. Vi har mye erfaring og bruker faste ansatte flyttekonsulenter som har god erfaring i flyttebransjen.

Kontorflytting
Vi er ledende på kvalitet i bransjen, samtidig som prosessen foregår på en kostnadseffektiv måte. Vi bistår bedrifter og organisasjoner i privat og offentlig sektor, uavhengig av størrelse og omfang.

Bortkjøring
Når man flytter, rydder eller pusser opp har man ofte behov for å kaste det man ikke bruker. Rydding og bortkjøring tar ofte mye tid og man har ikke muligheten til å fjerne dette selv. Viken Flyttebyrå er klare til å bistå deg med dette.

Montering
Viken Flyttebyrå utfører montering av møbler for bedrifter og privatkunder i hele Viken og Oslo. Med lang erfaring har vi blitt spesialister på montering av kontormøbler

Viken Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet i Hokksund - i hjertet av Viken.

Vi kvalitetsikrer alle våre oppdrag ved å bruke egne ansatte og egne flyttebiler. Å flytte med oss skal være en trygg og god opplevelse.

Vi har gjort viktige investeringer i biler og utstyr, men ikke minst er vi meget bevisste i forhold til å rekruttere vår viktigste ressurs - våre medarbeidere. Et viktig prinsipp hos oss er at vi kun benytter oss av våre egne faste ansatte, og flyttebiler som vi selv eier. Vi opererer ikke med underleverandører og innleide biler. Dette sikrer kontinuitet, og gjør oss i stand til å kvalitetssikre våre oppdrag på en meget god måte.

Alle våre flyttebiler har godsansvarsforsikring, og alle sjåfører er jevnlig oppdatert med yrkessjåførkurs fra Statens vegvesen. Dette er en trygghet for deg som kunde og et bevis på at du har valgt en seriøs aktør.

Vi fra Viken Flyttebyrå ser frem til å høre i fra deg!

Tlf. 40 70 99 30
Epost. ernis.berg@vikenflyttebyra.no

Evalueringer

Kvalifikasjoner

  • Åpent i dag til klokken 00

Kontakt bedriften