Siste evalueringer (7)

Lage en kort video

Bildeslide og video til konfirmasjon. God hjelp, tydelig og vennlig kommunikasjon, forutsigbar og pålitelig. Anbefales!

Nina, Heimdal, 29. mars 2020

Foto av hage

Jeg er godt fornøyd med kvalitet, pris, kommunikasjon og ellers leveransen som helhet. Jeg har fått flotte bilder av bolig utvendig samt hage, som skal brukes til eiendomssalg.

Mette, Røyken, 22. aug. 2019

Bilfotografering

Svært fornøyd med resultatet av fotografering til bruktbilaonnonse. Hyggelig, profesjonell og god kvalitet på arbeidet. Bruker gjerne igjen.

Ole, Askim, 13. aug. 2019

Redigering av en kort introfilm

Jeg benyttet meg av Stian til et bryllup, der jeg var toastmaster. Han bisto med redigering av en video, samt noe bilderedigering. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet hans. Han leverte på oversendt brief, kom med kreative innspill der det var ønskelig fra min side, og jobbet effektivt. Han var veldig lett å kommunisere med, og forsto raskt hva slags leveranse jeg var på jakt etter. Jeg kommer absolutt til å benytte meg av Stian igjen, og kan anbefale ham på det sterkeste.

Benedicte, Oslo, 3. juni 2019

Bryllupsfotograf

Vi var så heldige å ha Stian som fotograf i vårt bryllup. Han virket meget profesjonell fra første stund. Vi ga informasjon om hvordan type bilder vi ønsket oss. Han kom så med forslag og tips underveis- noe som viste seg å være meget vellykket. Vi er kjempefornøyde med sluttresultatet. Kvaliteten på arbeidet sto over all forventning i forhold til avtalt pris. Stian kan anbefales på det varmeste!

Morten, Sætre, 9. april 2019

Fotograf til konfirmasjon - nittedal - 12.5.2019

Stian Pendrup gjorde en fantastisk jobb fra start til slutt. God kommunikasjon, høflig, diskre og profesjonell behandling av gjester. Veldig bra bilder! Vi kan kort og godt anbefale Stian Pendrup som fotograf.

Atle, Fjellhamar, 15. mars 2019

Nyfødtfotografering

Veldig fornøyd med Stian som fotograf. Han var rask til å svare på meldinger i forkant og han er en ekstremt hyggelig og profesjonell fyr, samt en veldig dyktig fotograf. Vi er veldig fornøyd med bildene og jobben som ble gjort. Anbefaler han på det sterkeste!

Anette, Oslo, 9. okt. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Awey Media Stian Glomstad Pendrup

5.0 7 evalueringer Sellebakk

Black Film AS

  Fredrikstad

Kristian Ringen Media

  Fredrikstad