Siste evalueringer (60)

Trappevask møllergata 53

Veldig god kundeservice, veldig løsningsorienterte og generell god kommunikasjon. Super pris og godt utført arbeid. Anbefaler :).

Calle, Oslo, 28. mai 2019

Rengjøring for borettslag inkl. matteleveranse. mva-attest kreves.

Det blir skinnende rent, og lukter godt. Litt dårlig på å låse dører etter at de har vært åpnet, eller bra.

Henrik, Lillestrøm, 17. feb. 2019

Rengjøring av fellesområdet

Smidig oppstart og god komminikasjon.

Geir, Strømmen, 10. des. 2018

Husvask hver 14. dag

Vi er veldig fornøyd med Renhold Senter AS. Huset vårt er stort, og det er veldig mange forskjellige flater, gulv - og utfordringer. Vi har renhold ca hver 14 dag. Og etter en kort innkjøringsperiode, må vi si at dette er den beste vaskingen vi har hatt. I det siste har arbeidet vært bedre enn vi hadde håpet på. Og alltid utført til riktig tid. Renhold Senter er lette å få tak i på telefon eller mail. Veldig serviceinnstilte.

Anders, Oslo, 27. nov. 2018

Vaske 2 oppganger på st.hanshsugen

Bra pris, hyggelig, gjør jobben som avtalt.

Else, Oslo, 22. nov. 2018

Renhold i boligsameie

Ryddig prosess. Kan ikke si noe om selve renholdet ennå. Det er først nå dette arbeidet starter.

Jofrid, Kjeller, 11. okt. 2018

Trappevask

Ryddig og greit!

Anne-Lise, Oslo, 9. okt. 2018

Rengjøring 90 kvm leilighet

Veldig fornøyd. Grundig arbeid.

Andreas, Oslo, 4. juli 2018

Rengjøring av kontor/resepsjon

Vi har hittil brukt Renhold Senter i 6 måneder og er svært fornøyd. Arbeidet som utføres er bra og til en fornuftig pris. Ledelsen yter god service er enkel å kommunisere med.

Scott, Fredrikstad, 11. april 2018

Renhold av bedrift 2ggr/ukke

Vi er veldig fornøyde, de jobbet effektivt og det var lett å kommunisere med sjefen.

Christoffer, Oslo, 12. feb. 2018

Ukentlig trappevask i lite borettslag

God kvalitet på arbeidet. Lett å samarbeide med.

Eli, Oslo, 19. april 2015

Trappevask i sameiet olaf ryes 5

Renhold Senter AS har hatt sin første dag med trappevask i vårt sameie og vi har aldri hatt så rene trapper. De gjør en meget god jobb, og vi gleder oss masse til videre samarbeid.

Geir, Oslo, 11. nov. 2013

Flytte-rengjøring av villa i oslo.

Firmaet,som heter Renhold Senter AS(renholdsenter.no),kom dagen etter og gjorde da en utmerket jobb,både jeg og kjøper av eiendommen var godt fornøyd.

Egil, Oslo, 16. aug. 2013

Flytting og flyttevask

Det var noen komplikasjoner, men Renhold Senter gjorde en så bra jobb at de berga dagen alikevel. De er billige og seriøse og leverer flyttevask med garanti. Det lille jeg hadde å utsette på vaskinga ble fikset på stedet og vi kan nå selge boligen videre med god samvittighet.

Trond, Son, 14. mai 2013

Flyttevask av bolig

Vi benyttet Renhold Center As og er fornøyde. De utførte vask av halvdel tomannsbolig. Vi fikk garanti på vask, og nye eiere ønsket noe bedre vask enkelte steder. Renhold Center kom tilbake og utbedret dette. Hyggelig service.

Anne, Oslo, 21. april 2013

Nedvasking av bolig på ca 160 kvm p-rom og 30 kvm boder.

Helt greit utført, og ble utført den dagen avtalen gjalt.

Svein, Ytre enebakk, 20. aug. 2012

Flyttevask- stabekk

Bedriften gjorde en bra jobb med flyttevasken av vår enebolig. Leietagerne og utleiemegler som inspiserte vasken hadde ingen anmerkninger. Det eneste som trekker litt ned var at de rotet noe med datoen.

Kathrine, Stabekk, 13. aug. 2012

Vask av leilighet 38 m2 ved flytting

Hadde utflyttingsvask av leilighet på ca 40 m2. Renhold senter var virkelig til å stole på og ved små forsinkelser ringte de og ga beskjed, da er det ikke noe problem å vente 5 min. Prisen var ikke den billigeste men også langt fra den dyreste. Innflytter ønsket utbedring av vask noen få steder og dette ble utført uten noen innvendelser. Har et godt inntrykk av bedriften og kan anbefale dem videre.

Frode, Oslo, 12. juli 2012

Flyttevask av 130m2 leilighet i asker.

Flinke og hyggelige, presise oppmøter ihht. Avtaler. Strøken vasking. Masse valuta for pengene.

Dag-Roar, Asker, 29. juni 2012

Flyttevask,57kvm på sagene/bjølsen

Rask og hyggelig kommunikasjon. God tilgjengelighet per email og tlf i forkant og for evt spørsmål. Møtte opp i tide, og leverte til forventninger. Anbefales! !

Tina, Oslo, 16. mai 2012

Utvasking av leilighet

RENHOLD SENTER AS tok jobben med å vaske ut en utleie leilighet hos en svært krevende utleier,og de nølte ikke med å komme tilbake og vaske over de tingene utleier var missfornøyd med,og selv om utleier var tilstede ved andre vask,og stilte urimelige krav,så gjorde de jobben med et smil. Det ble vasket meget godt begge gangene,og jeg kommer til å benytte meg av dem igjen ved en senere anledning.

Cato, Oslo, 19. mars 2012

Flyttevask av 62 m2 leilighet.

Mötte inte upp enligt avtalad tid. Vasken blev utført, men inte i utlovad tid o var litt slurvete. En del flekker som var godt synlig etter vasken, och kjökkenviften blev bara vaskad på utsidan. Lite dårlig kommunikation; ville i utgångspunkt ta ekstra for kjökkenvifte, trots att detta hade blivit godkänt som en del av pakken via mejl.

Marit, Oslo, 19. feb. 2012

Rehold privathus

Andrea og en medarbeider til har renhold hos oss hver 14 dag, ca 160 m2. Vi er 5 mennesker og 1 hund. De har kun rukket å være hos oss 1 gang, men hvis standaren står til denne første gangen, kommer vi til å være meget fornøyd med vårt valg av hjelp til å holde huset rent. Vi er en travel familie, så det er ikke mye vi rekker å gjøre av husarbeid i mellom de 14 dagene, men det har holdt seg utrolig bra. Kjempefornøyd så langt. Jane og Erik.

Jane, Oslo, 13. feb. 2012

Utvaskning og flyttevask - fredrikstad

Utført i forhold til beskrivelser, tidsrammer og forventninger:-) Anbefales!

Geir, Fredrikstad, 13. feb. 2012

Flyttevask

Veldig fornøyd!

Lise, Oslo, 17. jan. 2012

Flyttevask av tomannsbolig

Gjorde en pen jobb - kun noen småflekker på veggen på badet (oppdaget først i dagslys neste dag) og som kjøper så behov for å få ferdigstilt. Holdt telefonisk kontakt omkring ferdigstilling - som avtalt. Er for oss absolutt aktuelle også oppdrag seinere.

Bjørn, Oslo, 15. jan. 2012

Utvask av enebolig på 170 m2 (1 etg + u-etg). ønsker garanti på utført vask!

Flyttevask av vår enebolig i Ski på ca 180 m2. De var en av de billigste på anbudsrunden. To jenter m/sjefen kom noen minutter før tiden, og vi gikk gjennom huset sammen. Selve vasken tok ca 7 timer, og de ringte oss en stund før de var ferdige. Da vi skulle godkjenne vasken, fulgte den ene jenta oss rundt i huset, noe som fortalte oss at her var det ordentlig utført. Møkk vi trodde ikke gikk an å vaske bort, var skinnende rent Bra firma! Susan.

Susan, Ski, 9. jan. 2012

Flyttevask leilighet 67kvm 7. november.

Flyttevask leilighet 67kvm. Renhold Senter AS kan anbefales. Møtte til rett tid, hyggelige mennesker. Jobben ble gjort grundig og effektivt på under 5 timer, og til en god pris(3125,- som inkluderer rengjøring av kjøleskap, komfyr og peis til 200,- pr stk) Flyttevask ble godkjent av de som overtok leiligheten. En liten ting som ble glemt var tømming av oppsamlingsskuff for peisen, derfor bare 4 stjerner :) Men vi er godt fornøyde. Anbefales.

Kjell, Oslo, 9. nov. 2011

Flyttevask

Gjorde en bra jobb. Kom når de skulle. Kjøper var fornøyd! !

Odd, Rolvsøy, 7. nov. 2011

Flyttevask av to leiligheter på hhv 47 og 55 kvm,kveldstid eller dagtid

Brukte Renhold Senter når vi solgte begge våres leiligheter. Meget godt fornøyd: ringte på forhånd å bekreftet, kom når de skulle, gjorde jobben. Ryddig ift. Betaling. Kan absolutt anbefales, er tydeligvis seriøse og har holdt på en stund.

Arild, Oslo, 31. okt. 2011

Flyttevask

Firmaet vasket en 55 kvm leilighet inkludert kjøleskap, komfyr. Det var noen flekker igjen på veggen, men dette skal males. Hvitevarene var bra vasket. (jeg skulle gjerne likt å vite hva de vasket komfyren med da den så nesten ny ut igjen). Bra fornøyd med firmaet.

Reservert, Stabekk, 25. okt. 2011

Utvask av velholdt leilighet

God kommunikasjon med firma pr. Telefon og e-post i forkant. Effektiv og profesjonell utførelse av jobben. Bedriftens fremtreden var ryddig og rett på sak. Takk til Thomas og Nigara(? ) for verdifull hjelp! Godt levert og full score fra oss! :-).

June, Dal, 14. okt. 2011

Utvasking av hus

Befaring gikk fint og vaskingen bra, akkurat som etter avtale. Ny kjøper var også fornøyd med utførelsen. Har mottatt kvittering på betaling som skal være godkjent i henhold til regnskapssloven i flg Renhold Senter AS. Har inget problem med å anbefale dette firma til andre!

Sellæg, Oslo, 13. okt. 2011

Vaskejobb i privat hjem

.

Sissel, Oslo, 26. sep. 2011

Vask av enebolig i fredrikstad pga flytting

Jeg er meget godt fornøyd med nedvaskingen av mitt hus. De kom til avtalt tid, alt var rent og ordentlig gjort, hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere og prisen var meget akseptabel.

Anita, Kråkerøy, 29. aug. 2011

Innvendig flyttevask

Kom og kunne ta jobben på kort varsel, og til en hyggelig pris. Presis og nøye, bra oppfølging underveis. Kan anbefales!

Joakim, Fredrikstad, 14. aug. 2011

RENHOLD SENTER AS 14. aug. 2011

Trappevask i borettslag

Er fornøyd med vaskejobben som utføres. Hvis jeg har noe å utpeke på jobben så blir det fikset ved neste vask. Best på pris også. Fornøyd.

Kjetil, Oslo, 8. aug. 2011

Flyttevask av leilighet på 75kvm over et plan på nordstrand,oslo 7/8. juli

To hyggelige unge latviske jenter gjorde en kjempejobb med vasken. Lite minus at alle priser blir oppgitt uten moms også til privatpersoner.

Tor, Oslo, 10. juli 2011

Flyttevask

Greit utført vaskejobb. Mottok bare kontant betaling mot kvittering.

Frode, Oslo, 8. juli 2011

Flyttevask 29 el 30 juni

De hade glemt bestillingen tross bekreftelse via Mittanbud.no. Dette till tross var de veldig fleksible for å sikre att oppdraget blev gjennomfört samt betalning. Prisen var veldig rimelig og de hade gjennomfört en grundig vask av vår leilighet.

Per, Oslo, 7. juli 2011

Flyttevask

Kjapp og god service til avtalt pris. Ingen problemer.

Ørjan, Oslo, 5. juli 2011

Utvasking av leilighet

Kom til avtalt tid og gjorde en god jobb til en god pris. Kunne opplyst om de ekstra prisene de tar litt bedre.

Ole, Oslo, 29. juni 2011

Rengjøring ca 2 timer hver 14 dag i 2 roms leilighet på torshov i oslo.

Helt topp arbeid til en bra pris.

Hans, Oslo, 9. juni 2011

Flyttevask sentralt i oslo - utføres imorgen,ons. 25.05.11

Vasken måtte utføres allerede dagen etter at forespørselen ble lagt ut - Renhold Senter AS ga meg tilbud på 1 900,- ekskl. Mva for vask av leiligheten. Tilbudet var blant de billigste jeg mottok, men det koster selvfølgelig ekstra for hvitevarer, sofa osv(som er dårlig kommunisert i tilbudet) - derfor ble totalpris 2 500,- ekskl. Mva. Avtalen var 1000 neste dag, fikk sms klokken 1004 om forsinkelse - nytt møte 12. Traff Thomas kl. 1300 og fikk avlevert nøkler. Kom seg ned i leiligheten først klokka 1500. . Dette er surrete. Forsinkelser kan oppstå, men må være tydeligere og mer realistisk på når de kan starte. To damer med særs begrenset engelskkunnskap møtte opp og vasket. Konklusjon: Vasken er utført, men litt for slurvete. Noen flekker som var godt synlig etter vasken(mindre flekker, flere av disse skrapet jeg enkelt vekk med neglen min) - komfyren var ikke vasket til forventning. Thomas gikk gjennom leiligheten min etterpå og jeg godkjente vasken. Ikke fordi jeg syntes den var bra nok, men fordi jeg ikke gidder å stå og peke rundt på hva som ikke er bra nok. Dette er jobben deres, så det forventer jeg at de klarer selv. Jeg forventet et mer nøyaktig resultat - men da må man nok gå for tilbyderne som ligger noe over i pris. Har du hastverk og trenger en OK vask, samt er fleksibel i forhold til avtalt tid så funker Renhold Senter AS. Men ikke så mye mer. .

Benjamin, Oslo, 27. mai 2011

Rundvask av leilighet i forbindelse med salg

ADVARSEL! ! Dette er ikke firmaet man bør bruke dersom man ønsker en ren leilighet etterpå. Vi ønsket en rundvask av leiligheten før salg. Bedriften virket tilsynelatende profesjonelle. De leverte et anbud der de spesifiserte hva som var inkludert i tilbudet deres. De hadde fått gode evealueringer fra andre. De hadde en ordnet økonomi i forhold til de andre tilbyderne (jeg kredittsjekket dem på forhånd). Den dårlige følelsen begynte allerede da de kom for å vaske. De stilte med 1 person som skulle vaske, pluss en "Service leder". Lederen uttrykte overraskelse og skuffelse over at leiligheten var møblert til tross for at dette var uttrykkelig beskrevet i anbudet. De ringte tilbake etter 4,5 timer og ba oss komme da de mente de var ferdige (ikke veldig lang tid for 1 person å rundvaske en leilighet). Da vi kom hadde de ikke vasket taket. De hevdet de hadde tørrmoppet det, og at det var alt de hadde tenkt å gjøre. Jeg henviste da til at de i sitt tilbud hadde skrevet at taket skulle vaskes (noen av tilbyderne hadde spesifisert at deres tilbud kun inkluderte tørrmopping av tak, og at vask ville bli dyrere). Lederen ble da sur. De hadde ikke vasket veggene. De hevdet igjen at de hadde tørrmoppet veggene, og at det var alt de hadde tenkt å gjøre. Igjen henviste jeg til tilbudet der de hadde skrevet at veggene skulle vaskes. Etter å ha dratt hånden over veggen ble det dessuten klarft at vegnne heller ikke var tørrmoppet! ! Flekker på veggene var ikke forsøkt fjernet. De hadde ikke vasket dørlistene. De vasket kun fronten på frittstående hvitevarer (hva er da vitsen). De vasket ikke under/bak møblene (til tross for at det også var spesifisert i anbudet. De hadde ikke tørket støv på vinduslistene. De hadde ikke gjort forsøk på å vaske/støvsuge under dusjkabinettet. Renhold Senter fikk beskjed om at det ikke var bra nok. Da ble lederen synlig irritert. Vi forlot stedet, mens de skulle utbedre jobben. Etter 1 time blir vi ringt opp igjen og bedt om å komme. Vi ankommer leiligheten, og finner at de fremdeles ikke har gjort ordentlig rent. De har riktignok tørrmoppet deler av veggene, men skittflekker er ikke fjernet. Lederen (servicesjefen) sier da at de har forsøkt å fjerne flekkene med klut, men at det ikke lot seg gjøre. Vi hadde ikke med oss klut, og kunne ikke etterkontrollere dette. Renhold Senter forklarte også at de, med sin garanti, ville komme tilbake dersom "kjøper" ikke var fornøyd. Etter at Renhold Senter hadde dratt dro vi og hentet en klut og dro tilbake til leiligheten. Ved kun å dra en våt klut over flekkene på veggen begynte de å forsvinne. Det er med andre ord helt klart at Renhold Senter ikke har gjort forsøk på å gjøre ordentlig rent. Renhold Senter skyldte på at de hadde måttet bruke en vikar. Som om det skal gå ut over kunden. Nå lurer dere kanskje på hvorfor vi ikke benytter oss av garantien. Vel, hva er vitsen med det. De har tydelig vist at de ikke ønsker å stå ved sitt tilbud. De har, til tross for klage, ikke vist vilje til å levere en vesentlig bedre vask. En garanti blir jo dermed helt latterlig. Den vil innebære at man må stå og peke på alle de skitne stedene, for så og stå og se på mens de utfører jobben, for så sikre seg at de ikke prøver å snike seg unna jobben nok en gang. Jeg anbefaler alle å styre unna dette firmaet.

Trond, Oslo, 27. mai 2011

Hei. Beklager, men vi har ikke vært hos Dere en gang, på grunn av at flyttevasken måtte utføres på lørdag så leide vi et underleverandør, og Dere aksepterte det. Vi har sluttet å samarbeide med den underleverandøren, så vi beklager at De har ikke gjørt jobben sin ordentlig, og ikke minst vi har ikke hørt noe klage fra nye eiere etter overtakelsen! Mvh. Renhold Senter As.

RENHOLD SENTER AS 29. aug. 2011

Flyttevask av kjeller på 85kvm ønskes snarest

Kom 20 min. Sent. Brukte kun 1 person for flyttevask av leilighet på 85kvm. Hun var der fra 0920-16. Det sier seg selv at det ikke ble gjort grundig vask. Betalte 3. 000kr inkl. Moms og bortkjøring av søppel. Misforståelse med at ovn skulle vaskes. 200kr ekstra. Terningkast 3.

Thomas, Lillestrøm, 18. mai 2011

RENHOLD SENTER AS 22. mai 2011

Ukentlig rengjøring av enebolig på vinterbro

Veldig bra!

Trine, Vinterbro, 16. mai 2011

Flyttevask 31 m2 leilighet,haugenstua.

Veldig bra vasket, gjorde underverker med komfyren. Men, betalte kr 200,- ekstra for vask av kjøkkenvifte, forventet at de tok ned og vasket i hvert fall dekslet på innsiden. Det gjorde de ikke. Ble heller ikke informert om på forhånd at det avtalte beløpet måtte betales kontant før de forlot leiligheten om ettermiddagen.

Elin, Oslo, 11. mai 2011

Ønsker tilbud på vask

De hadde glemt å føre opp avtalen og kom litt forsinket til adressen, men var på plass etter 15min når jeg ringte de. Vasken så grei ut og vi fikk med et garantikort dersom de nye eierne ikke var fornøyd så kommer de tilbake og vasker kostnadsfritt.

Kenneth, Oslo, 5. mai 2011

Flyttevask

Den Greske damen som vasket gjorde en god jobb, unntatt at hun glemte å vaske vinduer utvendig. Når det gjelder arbeidsleder, og dennes oppførsel vil jeg gi strykkarakter. Det samme gjelder den vage teksten i tilbudet, som ble så mye mer konkretisert når bedriften etter ankomst til arbeidsplassen presenterte dokumentasjon om hva som er inkludert og ikke. I denne bedriften betyr ikke med mer det vi andre legger i det, alt er tillegg.

Jan, Skedsmokorset, 3. mai 2011

Nedvask av leilighet 50 m2

.

Reidar, Oslo, 28. april 2011

Flytte rengjøring/rundvask av enebolig

Kom presis og gjorde en kjempe bra jobb. Nøyaktig og effektivt til en bra pris. Vi kommer til å benytte dette firmaet flere ganger ved behov!

Ann-Kristin, Drøbak, 27. april 2011

Flyttevask - leilighet 97 kvm - 31. mars

Gjorde en super jobb. Møtte opp presis (noen minutter før faktisk! ), og var ferdig til avtalt tid. Veldig fornøyd! ! ! ! !

Stian, Oslo, 25. april 2011

Vask av leilighet på 50 kvm i oslo hver 14. dag.

Bra kvalitet over vaskingen, til en bra pris. Opptrer ryddig og greit, og holder avtaler.

Anders, Oslo, 24. april 2011

Vask av rekkehusleilighet pga flytting

Kom til avtalt tid og holdt på i nesten 8 timer på min 100 kvm leilighet. Bra resultat og vask av vinduer. Overleverte nøkkelen samme dag. Rask og billig.

Henrik, Klavestadhaugen, 24. april 2011

Flyttevask,oslo

Klassearbeid. De kom til avtalt tid men pga sykdom kom det bare 1 person. Men det holdt i massevis. Personen vasket i nærmere 7 timer og leiligheten var skinnende ren etterpå. Har null problemer med å anbefale disse videre. Pluss for at de ringte dagen før og sa de ville bli forsinket pga sykdom, da endret vi bare oppmøtetiden.

Ragnar, Oslo, 19. april 2011

Flyttevask

Forventinger om skinnende ren leilighet ble 100% innfridd. Raskt, greit og rimelig. Anbefales!

Torill, Oslo, 2. mars 2011

RENHOLD SENTER AS 2. mars 2011

Trappevask

.

Mick, Oslo, 28. jan. 2011

Flyttevask av leilighet

Firmaet vasket en 50 kvm leilighet inkludert kjøleskap, komfyr og vifte. Det var noen flekker igjen på veggen ved kjøkkenvinduet og ved siden av et skap i tillegg til noen flekker på de trehvite dørene, men ikke noe mer enn at vi kunne fjerne det selv. Hvitevarene var MEGET bra vasket i tillegg til at vi kun betalte 400 kroner for det (jeg skulle gjerne likt å vite hva de vasket komfyren med da den så nesten ny ut igjen) Allikevel blir det ingen toppscore da jobben var ferdig først 2 timer etter avtalt tid (men vi fikk redusert pris).

Anonym, 20. jan. 2011

Rengjøring innvending før oppussing,ca 50 m2. tak,vegger,listverk. 3. eller 4.januar???

Alt fungerte bra. Fra tilbud, holde avtale, jobben i seg selv. Kan anbefales.

Anonym, 5. jan. 2011
Vis flere evalueringer

Kart