Siste evalueringer (27)

Reparasjon av utgangsdør

Blid og hyggelig fyr som utførte det vi hadde behov for til en pris som stod til forventningene. Anbefales☺️.

Maren, Finstadjordet, 29. jan. 2021

Inne dør,180x80.

Veldig bra jobb, raskt og til en god pris.

Lars, Lillestrøm, 21. juni 2020

Sette inn større kjellervindu

Sette inn større og rømningsvennlig kjellervindu/fjerne hundgammel og enorm murt peis/bytte loftsluke og stige: Øystein utførte oppdragene eksemplarisk, med høy kvalitet på både arbeid og materiell, samt til avtalt tid. Han støtte på noen utfordringer underveis som også ble løst smidig, effektivt og på strak arm. Vi er svært fornøyd, og har av den grunn valgt å benytte ham til ytterligere oppdrag i oppussingsøyemed. Øystein er kvalitetsbevisst, effektiv og løsningsorientert. Det faktum at han samtidig er opptatt av et pent resultat, gjør ham til en trygg og sikker investering!

Finn, Kurland, 5. feb. 2020

Montering av yale doorman

Fikk montert en Yale Doorman. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Jeg er godt fornøyd med arbeidet. Vi hadde en god dialog underveis.

Jan, Frogner, 5. feb. 2020

Installere brannvindu i underetasje + isolasjon av trapp.

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Øystein var veldig profesjonell og ryddig under hele prosessen. Han holdt oss oppdatert hele veien og kom med gode løsninger. Anbefaler han absolutt videre.

Linn, Rasta, 28. okt. 2019

Tette hull i gipsvegg og sette inn inspeksjonsluke

God kommunikasjon og jobb godt utført.

Nils, Fjellhamar, 11. aug. 2019

Skifte list

Vi ble veldig fornøyd med resultatet. Vi hadde også god kommunikasjon underveis. Kan anbefales!

Alexander, Jessheim, 5. aug. 2019

Sage ut større åpning til vindu i kjeller.

Fleksibel og litt tidsoptimist. Ryddig kommunikasjon og godt utført arbeid. Hyggelig person å ha med å gjøre.

Øyvind, Skjetten, 3. aug. 2019

Skifte kjellervinduer

Leverte akkurat som avtalt, selv om jobben nok ble noe tyngre enn ventet. Kommer til å benytte meg av han igjen.

Bjørn, Fjellhamar, 6. juni 2019

Montere ny dør med ca. 35 db demping innvendig mot utleiedel (fetsund)

Veldig bra utført jobb! God pris, bra kommunikasjon underveis, bra kvalitet på utførelsen!

Gaute, Fetsund, 5. mai 2019

Fjerne boblebad og fikse platting

Denne bedriften og mannen er verdt å velge av mange grunner. Øystein er veldig hyggelig, effektiv og har en unik arbeidsvilje som vi ikke har vært borti i vår tidligere erfaring med håndverkere. Vi satte spesielt pris på at han var selvgående og kommunikasjonen underveis var ypperlig. Til syvende og sist står vi igjen med et arbeid som er eksepsjonelt utført til tross for skjevheter i eksisterende platting. Bedriften er allerede påtenkt i kommende prosjekter for vår del, vi er ekstremt fornøyde!

Daria, Jessheim, 3. mai 2019

Montering av lister og dørstokk

Jeg er veldig fornøyd med Øystein sitt arbeid. Han skulle sette opp noen lister og en karm rundt en døråpning + noen småting. 2 dager ble estimert, men det tok 3 dager fordi det dukket opp flere ting underveis som måtte gjøres. Dette ble mottatt med godt humør og gode løsninger på sparket. Arbeidet ble pent og jeg er også fornøyd med prisen. Jeg vil bruke dette firmaet igjen og kan trygt anbefale andre å gjøre det samme! Helene Funderud.

Helene, Fetsund, 24. april 2019

Skifte 4 vinduer i kjeller

Veldig fornøyd.

Linda, Rånåsfoss, 23. april 2019

Skifte vindu

Meget fornøyd med skifte av vindu til en konkurransedyktig pris. Spesielt fornøyd med ryddig og god kommunikasjon når problemstillinger måtte avklares. Tok også på seg en uanmeldt spontanjobb på slutten av det egentlige avtalte oppdraget. Kan trygt anbefales og har allerede bedt om kostnadsoverslag for nye prosjekter.

Anders, Jessheim, 15. april 2019

Skifte vindu

Kort og greit alt fra start til slutt, oppmøte, kommunikasjon, tidsbruk og ryddighet:).

Tom, Skjetten, 5. april 2019

Forstørring av vindu/lysgrav

Øystein har gjort en helt strålende jobb, til avtalt pris og tid. Han har vært hyggelig i all kommunikasjon, og funnet gode løsninger på mine ønsker. Jeg kommer til å bruke Øystein igjen og kan varmt anbefale ham til andre.

Johanna, Rasta, 4. april 2019

Bytte ut ett lite vindu til ett større

Utrolig hyggelig og flink, Veldig rask fra start til slutt. Prisen var bra. Resultatet ble kjempe bra! Veldig fornøyd.

Alexander, Rasta, 3. april 2019

Montere lufteluke på soverom

Veldig fornøyd med hele prosessen! God dialog, kjapt utført og fleksibel når det kommer til avtale om tidspunkt for gjennomføring. Ville absolutt valgt samme bedrift igjen!

André, Skjetten, 30. mars 2019

Sette opp vegg

Meget bra håndverker som vi kommer til å bruke til større jobber utover våren.

Dag, Lørenskog, 28. mars 2019

Montere ytterdør

Øystein gjorde en fremragende jobb! Meget hyggelig, og med god dialog. En stor fordel er forhåndsavtalt pris, at han er løsnings orientert, nøyaktig, og ganske rimelig. Han er som poteten, og kan brukes til det meste. Anbefales på det varmeste! ! !

Yvonne, Fenstad, 25. mars 2019

Sette inn større vindu i kjeller

Hyggelig kar som gjorde en veldig god jobb. Meget bra kommunikasjon underveis og resultatet ble veldig bra. Anbefales.

Svend, Fetsund, 11. mars 2019

Skillevegg

Jobben ble gjort rask og effektiv til en rimelig pris.

Ole, Kløfta, 5. mars 2019

Reparere hull i gipsvegg.

Vi er veldig fornøyde med jobben Øystein Hjalmarsen utførte. Vi hadde en god dialog underveis og han kom til avtalt tid. Vi kommer til å kontakte han igjen dersom vi har behov for det, og anbefaler han gjerne videre!

Lone, Strømmen, 28. feb. 2019

Reparere skyvedør,(innerdør)

Kan trygt anbefale Ø. Hjalmarsen! Meget rask tilbakemelding på "Mitt Anbud" og tok jobben på strak arm sammen med befaring. Hadde en "umulig" skyvedør som jeg kanskje ville vurdert byttet, men han reparerte denne på en smart måte, døra ble som ny. Hans trivelige fremferd, humør og løsningsfokus trekker opp. Ut fra tidsbruken ble dette utført til en hyggelig og forhåndsavtalt pris. Han var også klar på at dersom han ikke løste utfordringen skulle han ikke ta betalt. Jeg er svært fornøyd og nøler ikke med å engasjere han igjen.

Tor, Frogner, 28. feb. 2019

Montering av kjøkkenventilator

Øystein kom til avtalt tid, blid og hyggelig. Utførte en rask evaluering av oppdraget og kom med et rimelig pristilbud. Han gjorde en svært god jobb og var i tillegg veldig hyggelig å ha besøk av. Vi kommer til å benytte oss av Øystein til flere oppdrag og anbefaler han på det varmeste!

Harald, Lillestrøm, 26. feb. 2019

Bytte vindu

Vi er kjempefornøyd fra A til Å. Kan trykt anbefales.

Bjørn, Skedsmokorset, 21. feb. 2019

Sette opp vegg

Øystein anbefales til alle store og små oppdrag. Han er veldig nøyaktig og gjør arbeidet ordentlig. Han yter god service, og er fleksibel ift tid. Hos meg satte han opp lettvegg og skjærte ut hull i veggen til dør, i tillegg gjorde han flere småting som ikke var avtalt på forhånd. Det var veldig fint å ha Øystein på besøk noen dager, han er en hyggelig type. Jobben ble gjort til avtalt pris og tid, og kvaliteten på arbeidet var enda bedre enn jeg forventet.

Thomas, Kjeller, 18. feb. 2019

Tette en dør

Super fornøyd med arbeidet. Flink til å kommuniserer underveis og utrolig nøye. Kommer garantert til å bruke han fremover om vi trenger hjelp.

Tonje, Jessheim, 17. feb. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER