Siste evalueringer (19)

Legge belegningsstein

Kom i tide og bra kommunikasjon i forkant. Effektive folk, men kvaliteten kunne vært bedre. Kom og rettet på ting i etterkant så prosjektet ble noe bedre. Men man burde forvente mer av et slikt firma. Virket som de var mer opptatt av mersalg enn kvalitet på tjeneste.

Lars Joakim Hanssen, 22. okt. 2019

Asfaltering

Professional.

Jaswant Singh Bains, 9. okt. 2019

Legge belegningsstein

Jobben ble utført som avtalt og til riktig tid.

Kine Wagtskjold Drange, 11. sep. 2019

Asfaltering av 25 kvm. mellom 2 biloppstillingsplasser

Etter en del slurv og oppretting av mangler ble resultatet bra. Kommunikasjonen kunne vært bedre, da arbeid startet opp på ugunstige tider uten å få beskjed.

Espen Langnes, 30. aug. 2019

Legge belegningsstein på ca 13kvm

Veldig hyggelige og effektive arbeidere. Tok litt lang tid før oppstart, men det var vi forberedt på. Vil absolutt anbefale firma videre.

Karolina Søderholm, 28. aug. 2019

Kantstein i hage foran skråning

Kom til avtalt tid, gjorde jobben smidig og ryddig. Noen av kantsteinene de satte inn hadde hull i seg, av ukjent grunn, det var ikke spesielt pent med kantstein med store hull. Derfor ba vi om at disse granittsteinene skulle byttes ut. De byttet da til hele og fine steiner. Til avtalt tid.

Trine Nyhus, 27. aug. 2019

Legge hageheller ca 55 m2 + event legge singel mellom grønnsakskasser

God kvalitet på arbeidet. God kommunikasjon . Arbeidet ble utført etter planen og jeg er godt fornøyd. Jeg ville ikke ha noe imot å bruke firmaet til annet arbeid for meg en annen gang og kan anbefale det videre.

Elisabeth Bjørge, 12. aug. 2019

Asfaltering for parkeringsplass ca 22kvm

Det ble lagt asfalt på ca 25kvm. Både kommunikasjon og tilrettelegging for effektivt arbeid underveis var upåklagelig. Med grundig forarbeid og hele tiden fokus på dokumentere/forklare kvaliteten. Anbefales.

Poul Vedal, 12. aug. 2019

Fjerne gressplen og legge belegningsstein ca 20 m2

Jobben ble gjort til avtalt tid og det var fin kommunikasjon underveis.

Eirik Edvardsen, 10. aug. 2019

Steinlegging

Flinke og pålitelige folk.

Gry Elstad, 3. juli 2019

Legge belegningsstein i hage ca 31 m2

Vi opplevde hele prosjektet som meget bra. Helt fra befaring og kontraktsinngåelse til oppstartsdato, material leveranser samt gjennomføring. Alt etter avtale og kvalitet. Veldig hyggelige og dyktige arbeidere som jobbet effektivt og med høy kvalitet. Veldig bra med Isak som tok alle avklaringer med oss og forklarte arbeiderne detaljert hvordan vi ønsket det. Vi anbefaler absolutt denne bedriften.

Geir Torgersen, 2. juli 2019

Asfaltering av ca 40kvm gårdsplass

Veldig fornøyd med kommunikasjon underveis, pålitelighet, og ikke minst arbeidet som ble gjort. Jobben ble gjort nøye og effektivt. Kan anbefales!

Cecilie Kjendlie, 6. juni 2019

Stein/hellelegging ca 30-40 kvm

Veldig god oppfølging fra befaring til sluttprodukt. Hørte på kundens ønsker og kom med gode innspill underveis. Hyggelig arbeidere som gjorde en god jobb.

Endre Thoresen, 30. mai 2019

Legge heller i hagen

Jobben ble gjort raskt og til avtalt tid. Det var god kommunikasjon underveis.

Anne Naas Strømsnes, 18. mai 2019

Belegningsstein/asfaltering

Isak var misfornøyd med prisen han selv ga oss. . . Startet 1 uke for sent, ferdig 1,5 uke for sentt i hht kontrakt! Fikk ingen beskjed om forsinkelser, fikk kjeft på tlf når jeg purret på de. Møtte opp sporadisk og jobbet et par timer før de forsvant. Deler av jobben måtte gjøres på nytt. Kantstein er skjev med glippe til belegningsstein. Ikke lagt stein på hele avtalt område. Ikke lagt duk helt ut til kantene så ugress vil nok dukke opp. Lite gehør når vi påpekte mangler. Effektive arbeidere - når de møtte opp. Jobben kunne vært gjort på en uke hvis de jobbet hele dager hver dag fra oppstart! Hadde ikke valgt de igjen.

Tove Perryman, 15. mai 2019

Asfaltering og steinlegging av gårdsplass

Ferdig før tid, pålitelige og ryddige. Bra kvalitet på arbeidet som ble gjort. Alle naboer rundt har kommentert det gode arbeidet og hvor raskt de jobbet. Vi fikk lagt asfalt og beleggningstein og er super fornøyde.

Michal Eigner, 14. mai 2019

Muring / drenering av inngangsparti

Jobben ble gjort til avtalt tid og med bra kvalitet. Veldig god kommunikasjon underveis. Anbefales!

Martin Gulbrandsen, 24. april 2019

Vask og maling av en vegg

Husets Nordvegg og 4 vinduer trengte sårt en grundig vask og maling, som ble utført raskt og bra. Ikke noe søl eller sig og gutta rydda alt på plass når de var ferdige. Kan varmt anbefales.

Lasse Lindhphaintner, 17. april 2019

Utvide steinsatt gårdsplass med ca 30- 35 m2

Vi skulle utvide gårdsplassen med 35 m2 med beleggningstein og fikk flere tilbud. Vi valgte Isak Bygg&renovering som følge av: Rask og proffesjonell befaring og gjennomgang av arbeidet vo ønsket utført. Oppstart på ønsket tidspunkt for gjennomføring Rask gjennomføring Vi angrer ikke på valget av Isak Bygg og Renovering, de leverte doe avtalt og sluttresultetet ble akkurar som forventet. Anbefaler firmaet på det varmeste.

Harald Harangen, 11. april 2019
Vis flere evalueringer

Kart