Siste evalueringer (10)

Beising av 7 bygninger med 4 boenheter i hver

Oppland Malerservice utførte arbeidet til avtalt tid og pris. Resultatet er vi veldig godt fornøyd med. Oppland Malerservice rettet også opp tidligere mangelfullt arbeide uten at dette var tatt med i grunnlaget for jobben. Hilsen Lemonsjøen Sørlia borettslag.

Rune Edvardsen, 8. juli 2015

Maling innvendig i bolig

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Vi er veldig godt fornøyd.

Mari Rønning, 2. des. 2014

Maling av 42 rekkehusboliger

Bra gjennomført iht. Avtale.

Randgård Borettslag Iii V/frode Røsvik, 30. sep. 2014

Maling av halv enebolig

Ulf er malær'n sin. Under meget hyggelig møte ble jobb besiktiget og pris fastslått. Firmaet møtte opp til avtalt tid noen dager senere. Jobben ble utført raskt og effektivt med meget bra resultat. Vi er Veldig fornøyde. Anbefales Med hilsen Geir.

Geir Djupdal, 8. sep. 2014

Maling av hus

Meget bra jobb, både maling av hus, reparasjon av grunnmuren og oppsett av ny terrasse. God pris, raskt utført. Kan absolutt anbefales!

Sissel Busch, 20. aug. 2014

Maling av enebolig

Svært godt fornøyd med arbeidet. Effektive, profesjonelle og god kommunikasjon gjennom prosessen. De ble ferdige over en uke før estimert tid, alt var skikkelig utført og pent ryddet etterpå. Anbefales!

Maria Lillemoen, 26. juni 2014

Utvending maling av 7 rekkehus i borettslag på lillehammer

Vårt borettslag på Lillehammer bestående av 28 leiligheter fordelt på 7 hus ble malt av Oppland Malerservice sommeren 2011. Vi er kjempefornøyd med arbeidet. Raskt og effektivt, billigst og flott utført arbeid. Anbefales. Stien Borettslag, styreleder Mette Elvland. Mobil; 99386310.

Sissel Edvardsen, 17. sep. 2013

Maling av borettslag med 48 leiligheter i linneav.2408 elverum

Strandmoen borettslag brukte Ulf og guttene sommeren 2012. 48 boenheter ble malt. De var effektive til tross for en regnfull sommer. Arbeidet ble nøye utført og de var på passelig med ikke å søle til terrasser og asfalt. Veldig hyggelig og høflige malere. Kan anbefales på det varmeste.

Aud Synnøve Bjølseth, 2. juni 2013

Maling i pynten 1 borettslag

Arbeidet ble lagt ut på Mittanbud.no og responsen var stor. Oppdraget gikk til Oppland malerservice v/Ulf Häggblad og ble utført til alles tilfredshet. Til tross for en meget fuktig sommer ble arbeidet utført effektivt og med meget bra resultat og til avtalt pris. Hele prosessen fra kontakten med Mittanbud og til avsluttet maling gikk knirkefritt og sparte styreleder for mye arbeid. Anbefales på det sterkeste.

Petter Bentzen/pynten 1 Borettslag, 29. mai 2013

Snekker

Er veldig fornøyd med den jobben disse gutta gjorde. Raske og effektive. Jobbet meget raskt og var meget dyktige i jobben de gjorde.

Edel Marie Olsen, 27. juni 2012
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Murmester Stian Svartbekk

4.9 23 evalueringer Gjøvik

Procon Gjøvik AS

4.7 57 evalueringer Hunndalen

Gjøvik Entreprenør AS

5.0 2 evalueringer Gjøvik