PK BYGGSERVICE AS

4.8 (6 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Velkommen til PK BYGGSERVICE AS

PK Byggservice AS er en fleksibel og pålitelige samarbeidspartner for alle som trenger en solid og erfaren partner til å realisere sine vedlikeholds- og rehabiliteringsplaner.

I PK Byggservice AS legger vi vekt på å ha dyktige håndverkere. Det gjelder både våre egne ansatte og de samarbeidspartnerne vi velger. Best mulig sluttresultat for kunden har høyeste prioritet.

For oss er det et mål å gi våre kunder en positiv totalopplevelse av prosjektet. Vi legger vekt på god og personlig kontakt og oppfølging av våre kunder. Vi er behjelpelig med å utforme forslag til utforming og løsninger i samarbeid med deg som kunde.

Vi har kunnskap og kompetanse til å ta stresset ut av ditt oppussings-, rehabiliterings- eller vedlikeholdsprosjekt. Velger du oss til oppdrag tar vi hele ansvaret og du kun ett kontaktpunkt og en faktura, selv om mange er involvert. Fleksible, selvstendige og erfarne håndverkere vil løse alt det praktiske på byggeplassen.

Vi er et lite allsidig firma som legger vår ære i å utøve godt håndverk på alle nivåer, og å følge etiske, så vel som lovbestemte retningslinjer i alt det vi gjør. Vi tar helse, miljø og sikkerhetsarbeidet på alvor, og har en nullvisjon om skader og ulykker på arbeidsstedet.

Vi leverer bygg- og håndverkstjenester av høy kvalitet i tråd med det som kan forventes av et solid og seriøst byggefirma.

Høy kompetanse gjennom hele organisasjonen gjør oss til en pålitelig leverandør og gir deg som kunde den trygghet og kvalitet du forventer. Dyktige fagfolk på byggeplassene er avgjørende for et godt resultat, og vi har mange svært erfarne håndverkere med på laget.

Hos PK Byggservice kan vi hjelpe deg enten du har planer om oppussing, vedlikehold eller rehabilitering av bygg og bolig. Om du trenger snekker, elektriker, rørlegger, maler, en handyman, blikkenslager, murer, kjøkken- eller baderomsinstallatør, så har vi knyttet til oss erfarne fagfolk som er klare til å hjelpe deg.

[](http://www.pkbyggservice.no/kontakt/)

[](http://www.pkbyggservice.no/kontakt/)

Ta for gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Telefon:?[950 40 411](tel:95040411)


Eller besøk vår hjemmeside:?http://www.pkbyggservice.no/

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften