Siste evalueringer (27)

Innkjørsel,trappeinngang og gjerde

Strålende jobb utført med integritet og kvalitet. Lett å kommunisere med og lydhør for behov, endringer og innspill. Pålitelig og profesjonell.

Morten, Stavanger, 9. juli 2020

Opparbeide hage og sette opp mur

Ryddig og god kommunikasjon før arbeidet ble påbegynt. Kom med gode forslag til løsninger under arbeidet. Vi er meget godt fornøyd med resultatet og kan anbefale bedriften til andre.

Rolf, Bryne, 22. april 2020

Rive hekk

Effektiv, god pris. Pålitelig.

Sindre, Sandnes, 6. april 2020

Fjene plen og masse for bygging av terasse

Vi er Kjempe fornøyde med kvaliteten og servicen på vårt oppdrag. Andrius er en hyggelig og service instillt person som virkelig leverer. Vi kan anbefale dette firmaet på det sterkeste. Kort oppsummert. Hyggelig, raskt levert/utført og god pris.

Atle, Stavanger, 25. mars 2020

Utgraving av kjeller,ca 60m2

Strålende fornøyd med arbeidet til AB Betong. Flinke og samarbeidsdyktige folk. Hadde ikke tvilt ett sekund på å gi ett nytt oppdrag til de. Har allerede anbefalt de til flere kjente, og det kommer jeg til å fortsette med.

Ragnvald, Bryne, 9. mars 2020

Utgraving av kjeller

Jobben som ble utført var utgraving av kjeller ca 80 kvm, sanering av eksisterende murer og støping av nye betongmurer. Arbeidet ble utført i henhold til avtalt tid og pris. Kvaliteten på arbeidet var meget god, og kommunikasjonen underveis var veldig bra. A. Bajoras Betong var også nøye med å varsle om ting som oppsto underveis, f. Eks. Råteskader i trekonstruksjoner, og forslag til utbedring av disse.

Pedersgata, Stavanger, 28. aug. 2019

13-15 tonn pukk/singel med god drenering til hage

Kjempe fornøyd. Andreas var på befaring samme kveld som anbudet ble lagt ut og fikk Fikk Stein levert lørdag morning som avtalt og fordelt i hagen, god kommunikasjon underveis som gjorde at vi fikk det slik vi ønsket. Endret antall tonn midt i oppdraget uten at dette var noe problem Vi ringer garantert tilbake om det skulle være behov for mer.

Benjamin, Hafrsfjord, 27. juni 2019

Fra heller til plen i hage - privatbolig

Vi fikk utført legging av plen, med en del forarbeid mht. Fjerning av trær jevne ut underlag o. L. Forarbeid ble gjort på høsten og legging av plen utsatt til våren. Var meget lydhøre for våre ønsker og fleksible mht. Endringer underveis. Blant annet mente de det ville være greit å legge plen på høsten, men godtok at vi ikke ønsket dette. De bygget også en mur når det oppsto nye behov etter fjerning av buskas. Var en del frem og tilbake fra vår side mht. Ekstraarbeid vi ønsket utført, ble møtt med tålmodighet og hadde god kommunikasjon om dette. Resultatet ble bra og opplevde underveis at de var opptatt av å gjøre skikkelig arbeid som de kunne stå inne for.

Iselin, Sandnes, 2. juni 2019

Grave ut kjeller

AB betong fikk i oppdrag og grave ut kjeller og støpe under grunnmuren samt senke drenering rundt eneboligen vår. De har vært svært effektive og profesjonelle igjennom hele prosjektet. Vi gjorde endringer underveis med tilleggsarbeid og AB betong kom med gode løsninger og priser. Vi anbefaler AB betong.

Andreas, Hafrsfjord, 26. jan. 2019

Graving til utetrapper

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Arnold, Stavanger, 25. jan. 2019

Støttemur,og fundament til terrasse samt ca.50km2 terrasse ferdig lagt

Veldig solid og fagmessig godt arbeid murer-/og snekkerarbeid ble gjort ved å sette opp en støttemur i big block, legge fundament, og bygge ny terrasse og trapper i vedlikeholdsfritt materiale, samt sette opp levegg, og plantevegg. Kommunikasjon med meg, kommunen og naboer var kjempegod fra start til slutt, og prosjektleder brukte mye ekstra tid på å finne gode løsninger og materiell. Justeringer ble gjort uten problemer underveis, og de holdt seg til avtalt pris og kontrakt. Anbefalest på det varmeste.

Synnøve, Sandnes, 18. jan. 2019

Riving av murtrapp og inngangsparti i mur,støpe nytt

A. Bajoras betong, med Andrius Bajoras og hans medarbeidere har gjort en perfekt jobb med meget høy kvalitet, de kommuniserer bra, er på lovet tid, til avtalt pris og er hyggelige å ha med å gjøre. Seriøs aktør i et rotet marked. Anbefales.

Kjell, Stavanger, 10. jan. 2019

Støpe utvendig trapp til kjeller

Gjennomførte arbeidet til avtalt tid og pris. Vi hadde god kommuniksjon med Andreas under hele prosessen. Han uførte også noe tilleggsarbeid til en pris vi var fornøyd med. Andreas har også alt nødvendig utstyr og maskiner til å utføre arbeidet på en effektiv måte. Etter å holdt på med en del byggeaktivitet de siste 10 år, er dette et av de beste firmaene jeg har brukt. Kan på det varmeste anbefale A. Bajoras Betong.

Trond, Stavanger, 25. nov. 2018

Jenve/flate ut hage,og rulle ut ny ferdig plen.. fikse på mur langs hage

Veldig profesjonel ,hyggelig og service innstilte kar må du leite lenge etter . . Kom med gode innspill underveis slik vi fekk det akkuratt som vi ville . Jobbet raskt ,og ryddet godt etter seg . Er veldig fornøyd og kommer til å bruke dem igjen . .

Ørjan, Jørpeland, 18. nov. 2018

Drenere 2 sider av hus

Disse gutta fikk til alt og mer til en fantastisk pris som så kjempebra ut på rekordtid. Vi er spesielt fornøyd med prisen, kommunikasjonen, ryddigheten, kvalitet, effektiviteten og hvor utrolig hjelpsom Andreas og gutta hans er! Absolutt en jeg har anbefalt til alle jeg kjenner og anbefaler på det sterkeste til alle som ønsker å få ting skikkelig gjort. Han fikset søknader med kommunen, betongarbeidet ble nydelig å se på og det å skifte trebærebjelken til stål var en smal sak for dette firmaet. AB Betong kom med mange gode tips som ble gjennomført og hadde ingen problem med å gjøre om de endringene som ble gjort underveis. Utrolig hyggelig å snakke med og alltid et godt smil.

Magnus, Stavanger, 20. okt. 2018

Støping av betonggjerde

Veldig fornøyd med arbeidet gjennomført av A. Bajoras Betong. Arbeidet ble hurtig gjennomført, det var ikke noe problem å gjøre justeringer i oppdraget underveis og pris var veldig konkurransedyktig.

Michel, Hafrsfjord, 14. okt. 2018

Lage trapp ute

Utetrapp i granitt ble raskt og grundig utført etter avtale. Ble veldig fornøyd med resultatet.

Maiken, Stavanger, 6. okt. 2018

Forskaling/muring av trapp

Veldig fornøyd. Veldig effektive, dyktige og gode på pris. Anbefales videre.

Brita, Nærbø, 4. okt. 2018

Betongarbeid inkl grunnmur,trapper og støttemurer for tilbygg på hus.

Vi brukte A. Bajoras til grunnmur på ett tilbygg på ca 45 kvm, i tillegg til støttemurer, trapper og fundament for en hagestue. Meget bra utført arbeid til avtalt tid og pris. Veldig løsnings-orienterte og flinke fagfolk med topp utstyr. Kan anbefales.

Helge, Tjelta, 23. sep. 2018

Forskaling,klargjøring og støping av ca. 30 kvm betong terrasse

Flott arbeid utført på kort tid og til en god pris :) vi er veldig fornøyde! Anbefales :).

Silje, Stavanger, 10. sep. 2018

Forskaling og støping av mur

AB Betong kan absolutt anbefales. Hos meg var det mye graving (fjerning av gammel masse og legging av ny), forskaling og støping, opparbeiding av bed (Inklusiv bark), legging av kubbesteins mur og legging av ferdigplen. AB Betong jobbet effektivt, men det viktigste for meg var kvaliteten på arbeidet. Fra et teknisk ståsted leverte AB Betong arbeid av meget god kvalitet. Dette er et firma jeg kommer til å bruke til fremtidige prosjekter.

Jarle, Sandnes, 5. sep. 2018

Ferdigplen med klippekant,ca120kvm

Ordnet alt fra bortkjøring av masse, sette oppe lav klippekant mur og fylle på med jord + ferdigplen. Jobber fort, effektivt og gjør en svært bra jobb. Anbefales. Se Ab-betong på Facebook for bilder av jobben.

Per, Orre, 21. aug. 2018

Legging av steinheller 10 m2

A. Bajoras Betong var veldig effektive og gjorde en bra jobb.

Tommy, Stavanger, 19. aug. 2018

Utgraving,forskalingsmur og planering

Hyggelige mennesker, veldig enkle å planlegge og sparre med og flinke til å kommunisere underveis. Tok endringer midtveis i prosjektet på strak arm med et smil. Visste nøyaktig i detalj hva som måtte gjøres ut fra en veldig enkel beskrivelse, og utførte graving, masseutskifting, betongarbeid og steinlegging med en imponerende effektivitet og kvalitet til en konkurransedyktig fastpris. Veldig fornøyd, kan varmt anbefale Andreas & Co!

Bjørn, Hundvåg, 18. aug. 2018

Planering av plen samt fylle i masse

Jeg brukte AB Betong på planere 127 kvm plen samt kjøre bort masse +++ Veldig effektivt og flott arbeid Er super fornøyd med Andreas og kan ABSOLUTT anbefale han til andre.

Tommy, Hundvåg, 4. juni 2018

Lage nytt ventilhull

Jobben ble gjort rask og til avtalt pris. Veldig god service. Kan trygt anbefales.

Richard, Stavanger, 4. juni 2018

Støpe betonggulv krypkjeller

Utført arbeid iht avtale. God kommunikasjon. Vi er godt fornøyd.

Åshild, Stavanger, 30. mai 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Sandnes Byggetjenester AS

4.9 77 evalueringer Sandnes

M.hage AS

4.9 60 evalueringer Sandnes

Herredsvela Maskin AS

4.9 60 evalueringer Hommersåk