Høydeskrekk Trefelling Øyvind Snibsøer

4.9 (44 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

Høydeskrekk Trefelling Øyvind Snibsøer

Har du et tre som tar solen eller utsikten? Er det blitt for stort for hagen? Er du bekymret for at det skal falle over i stormen, eller tar krattet overhånd? Trær er fantastiske, men det kan bli for mye. Og i et varmere klima vokser de hurtigere enn noen gang. Høydeskrekk Trefelling vil gjerne få lov til hjelpe deg med trærne dine.


TREFELLING
I hager og urbane miljø er det ofte ikke plass til å felle treet på vanlig måte, på grunn av bygninger, ledninger og annet. Da må gjerne treet tas ned bit for bit med seksjonsfelling. Hvis det kreves blir stammedelene også firt forsiktig ned for å unngå skade på omgivelsene.


Hvis det er plass, så legges treet ned i sin fulle lengde. Men i trange omgivelser er det viktig at treet faller kontrollert. Høydeskrekk har utstyret for å sikre og 'jekke over' trær slik at de går der de skal.


Ofte ønsker man ikke å fjerne et tre som har vokst "ut av sin plass", men kanskje bare beskjære det for å få mer sol og utsikt, eller få vekk grener som kommer i konflikt med hus og ledninger. Å "løfte" kronen ved å fjerne lave grener kan også være et effektivt virkemiddel for å få mer lys og trivsel rundt seg.? I denne sammenheng bør det også nevnes at topping* av trær som regel er en dårlig løsning.


STUBBEFRESING
Når treet er borte står stubben igjen - ofte til irritasjon og hinder. Å grave opp en stor stubbe kan være en omfattende operasjon som gjerne krever tungt maskineri og fører til skader på plen og så videre. Høydeskrekk har stubbefres som effektivt gnager vekk stubben og reduserer den til flis, som er smidig og smal nok til å komme gjennom hageporter og som ikke fører til skader på resten av hagen. Hvis stubben ligger vanskelig til så har vi også bærbar stubbefres som kan bæres opp trapper, og sågar gjennom huset om nødvendig. Mange hager i Bergen har kun tilkomst via trapper. Høydeskrekk har utstyret for å hjelpe deg!


PLANTEVERN OG BEKJEMPELSE AV KRATT OG UGRESS
Det er en kjent sak for mange hageeiere at mange løvtrær skyter rotskudd når treet felles. Krattrydding blir en evig kamp mot stadig nye skudd. Den mest effektive måten å hindre dette på er å behandle stubben med ugressmiddel umiddelbart etter at treet er felt. Da vil middelet trenge ned i roten og drepe den, og dermed hindre at det kommer nye skudd. Ungkratt bekjempes mest effektivt med sprøyting på bladene. Når middelet har fått virke kan det døde krattet fjernes.??


Planmessig og riktig sprøyting med glyofosat (Roundup) er det eneste virkemiddelet som har vitenskapelig dokumentert virkning mot hageeierens skrekk - parkslirekne.


?Høydeskrekk Trefelling har autorisasjonsbevis for bruk av plantevernmidler fra Mattilsynet og kan derfor benytte ugressmiddel med "full styrke" for effektiv bekjempelse av kratt og ugress.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften