Siste evalueringer (6)

Pussing av mur

Veldig fornøyd med murpussen. Effektiv og profesjonelt utført.

Cathrine Rave, 20. sep. 2020

Pussing av pipe

Kan anbefales.

Rolf Finstad, 14. sep. 2020

Fjerning av betongtrapp

Rydding, gjør jobben som avtalt, god kommunikasjon når det ble en liten uforutsett forsinkelse underveis.

Trygve Lorentzen, 14. sep. 2020

Male,murstein stopler

Anbefaler mister Burdziuk på det sterkeste. Piotr var veldig ryddig og profesjonell, og detaljorientert. Topp kommunikasjon. Viktigst av alt var resultatet av arbeidet. Det ble som vi ønsket og ba om. Han er veldig flink, og hyggelig! Ingen problemer med tidspunkt eller pris. Ser fram til å benytte firmaet hans igjen👍🏼.

Raman Bero, 4. sep. 2020

Noe resterende håndgraving samt støping av 4 pilarer til terasse - oppstart umiddelbart

Kom som avtalt og gjennomførte profesjonelt.

Terje Olsen, 9. aug. 2020

Flislegge vegger på 8 kvm bad

Vi lagde en avtale på tidsrom og pris som han ikke overholdt. Han spurte stadig etter mer penger for ting vi var enige i skulle inngå i total prisen. Som lister mer fugemasse og borr til fliser etc. Han ødela de fleste flisene han borret i. Han jobbet til 21/22. 00 på kvelden og kom og gikk som han ville. Han holdt ikke avtaler så vi ventet ofte flere timer på han. Han visste vi skulle på ferie uken etter at han skulle være ferdig. Denne ferien fikk vi aldri fordi jobben ikke var gjort. Han jobber helt ufattelig sakte. Men når vi har fått dekket til feilene han gjorde ser badet bra ut til slutt. Hanne og Kay.

Hanne Mørkeseth/ Kay Roger Harlem, 10. juni 2020

Hei , på pris har bare flis flislim fugemase og silikon fuge ikke lister og ikke andre mer jobb som du trur og jeg fikse på uten betaling. Neste gang hvis du skrive referanse på meg du må skrive alt riktik OK!

OPPUSSING SPESIALISTEN PIOTR BURDZIUK 31. juli 2020

Vis flere evalueringer

Kart