Siste evalueringer (10)

Bygge terrasse/platting 66 m2

Veldig godt fornøyd med jobben. Utført i forhold til avtale.

Vidar Fålun, 2. sep. 2019

Oppføring av 33,6 m2 platting

Bra utført arbeid. Fin pris. God kommunikasjon. Hyggelige håndverkere. Anbefales.

Thomas Brøndum, 14. aug. 2019

Bygge terrasse,samt litt steinlegging

Ion leverte arbeidet til avtalt pris og med høy kvalitet. Vi fikk bygget terrasse på 50m2 med belegningsstein utenfor. Ion leverte en trygg og fin prosess, og holdt oss informert underveis. Vi er svært fornøyd og anbefaler absolutt Ion og hans team til alle tilsvarende prosjekter.

Pål Vedal, 10. aug. 2019

Bygge platting på ca 35 kvm

Veldig fornøyd med vår nye terrasse. Arbeidet gikk fort, og resultatet ble veldig fint. Pålitelige og hyggelige. Bruker de gjerne igjen.

Tea Linge, 3. aug. 2019

Bygge platting

Svært god kvalitet på arbeidet! Bedriften utførte arbeidet til avtalt pris og tid, og hadde god kommunikasjon med oss hele tiden. Kan absolutt anbefales, og vi bruker firmaet fjerne igjen.

Marianne Unelsrød, 24. juli 2019

Lage platting ca 35 kvadrat

Obreja og hans team utførte arbeidet på meget få dager, før tiden og med veldig god kvalitet. Jeg er kjempefornøyd med resultatet. De bekjempet dessuten 40+ graders varme en av dagene og fjernet uten å mukke et vepsebol. Jeg kan sterkt anbefale de til andre og vil benytte de igjen til senere prosjekter.

Elisabeth Danielsen, 17. juli 2019

Bygge veranda

Effektiv, god dialog. God pris! Meget fornøyd.

Cathrine Madsen Braathen, 15. juli 2019

Bygge terrasse

Terrassen ble bygget til avtalt pris og arbeidet er veldig fint utført. Den ble ferdig med 4 dagers forsinkelse. Byggeleder og snekker var hyggelige og kunnskapsrike, og tilbød seg til og med å hente stein til dekorasjon, som var for tung for bilen vår. Utrolig hyggelig gjort! De svarer alltid på telefon, noe vi også anser som er stort pluss. Vi er kjempefornøyd med terrassen vår, den ble flott! Vi anbefaler gjerne dette firmaet til andre. Victoria Hellstad.

Victoria Hellstad, 5. juli 2019

Bygge veranda og gjerder

Litt forsinkelser, men ryddig kontrakt og ingen diskusjoner om dagbøter som følge av forsinkelsene. Dette var trukket på siste faktura.

Maria K. Lyngstad, 4. juli 2019

Platting / markterrasse 70 kvm

Topp på kvalitet, kommunikasjon, pålitelighet og profesjonalitet. Anbefales!

Frode Lauvås, 2. juli 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart