Siste evalueringer (5)

Golvlegging kjøkken ca 8-9 kvm

Jobben ser pen ut. Firmaet er ustrukturert, skapte språkproblemer og manglet det meste, Kjøpte verktøy for min regning. Skulle ha kontantoppgjør for innkjøpte materialer. Hvis du ikke selv har alt som skal til, frarådes bedriften.

Atle Johan Helgesen, 10. juli 2018

Sett opp lettvegg

Kom presis til både erfaring og dagene med jobb, noe jeg har erfart er langt fra normalen i håndverkbransjen. Satte opp lettvegg og sparklet. Resultatet ble bra. Det kunne vært litt mer fokus på tildekking og opprydding etter pussing av det som var sparklet. De hadde ikke med seg noe utstyr egnet for dette. Mulig dette er noe jeg burde avtalt på forhånd, men jeg tok det som en selvfølge at det hørte med. Vet ikke hva som er normalen.

Trond Blomholm Kvamme, 4. juli 2018

Takk for tilbakemelding, vi skal skjerpe oss og jobbe hardt for å bli bedre på det.

ELICONSTRUCTION AS 4. juli 2018

Fjerne gammelt ventilasjonssystem

Håndverker hadde kuttet en strømledning under utførsel av oppdraget. Når tiden kom for å betale regningen nekter håndverker for at skadene skyldes han og etter litt fram og tilbake sitter jeg igjen med inntrykket at jeg aldri kommer til å se noen penger uten bruk av advokat. Derfor vil jeg på det sterkest anbefale at alle holder seg borte fra dette selskapet. Firmaet kan ikke stoles på. Firmaet framstår som ustrukturert, det er ofte språkproblemer og de bryr seg ikke om din sikkerhet.

Kim Jacobsen, 21. juni 2018

Bygge platting - markterrasse på pukk

Jeg hadde Eliconstruction på befaring bare timer etter at jeg la jobben ut på mittanbud.no. Tre dager senere var vel 50 kvadratmeter med solid og stødig terrasse ferdig bygget, nøyaktig etter mine spesifikasjoner.

Ørjan Nilsen, 16. juni 2018

Trenger hjelp til å beise huset

Pålitelig og nøyaktig i utførelse. Jobber rolig og meget effektivt.

Hartvig Stafseth, 13. juni 2018
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

West Elektro Team AS

4.6 77 evalueringer Bergen

Drømmehuset AS

4.9 48 evalueringer Nesttun

J. Skru Montasje AS

4.9 75 evalueringer Nesttun