Siste evalueringer (17)

Vannskade i tak og vegg

Rask respons og fint utført arbeid.

Tobias, Oslo, 3. aug. 2021

Bygge 2 soverom på eksisterende terrasse

Vel utført arbeide med påbygg av 2 soverom og forskyving av taket. Pris som avtalt og hyggelig og god kommunikasjon underveis.

Tor, Oslo, 24. april 2021

Skal pusse opp stue og soverom.

PRM BYGG AS, gjennomførte en fantastisk god jobb for oss. Oppdrag: Bytte ut helt nytt rør to rør for bad vannrør, innstallere vask og avløpsrør fra hoved avløp til bad, flislegge bad og maling stua sove rom og ingang, gjøre alle vegger slette, male tak og vegger. PRM fikset også godkjent Rørlegger og EL firma for arbeidet på bad Montering av nye møbler etc. Gangen skulle pusses opp totalt. Alt ble utført helt suverent,. De gjør også jobben når det gjelder levering av materialer. Kommunikasjonen med PRM bygg var meget god, var det ting vi lurte på fikk vi svar med en gang. Vi er utrolig glad for at valget falt på PRM.

Furqan, Oslo, 7. april 2021

Totalt opp pussing

Vi har brukt PRM bygg AS for å totaloppusset en hel enebolig/rekkehus på ca 160 kvadrat. Veldig fornøyd og takk til Resul som er en god, behjelpelig, ansvarsfull prosjektleder og teamet hans. Vi har pusset opp 2 bad,som ser helt fantastisk ut. I tillegg 2 ny kjøkken. Full elektrisk arbeid og rørlegger arbeid fra godkjente og sertifiserte bedrifter på anbefaling fra PRM bygg. Her fikk vi gode rabatter og hjelp på materiell og utstyr gjennom bedriften som har gode avtaler med leverandører. Vi har fått boligen tilbake rett før ny året og trives veldig godt i vår nye hjem. Alt dette tok ca 3 måneder og den totale arbeidskostnader var ekstrem bra. Vi kommer til å bruke PRM igjen. Anbefales.

Shadi, Oslo, 16. sep. 2020

Maling vegger,tak og gulv i 69 m2 leilighet

Etter tre ukers arbeid var leiligheten min rasert. Gulvet var lagt rett på gruset underlag, så man kjente hver eneste ujevnhet. Det var alt begynt å sprekke opp, og ikke lagt inntil vegg flere steder. Listverk var delt horisontalt, og hang ut fra vegg flere steder. Malingen av lister var elendig utført. "Malingen rant av" var unnskyldningen. Flere fargetoner på samme vegg. Et av mine håndklær var tatt i bruk som malingsfille, en av kaffekoppene mine var brukt til penselvask. Akrylfugemasse overalt. Heldigvis var firmaet de hyret inn for å redde boligen da jeg truet med sak høyst kompetente. Nye lister ble kostbart, og jeg var uten bolig i over to mnd. Alt er dokumentert. Styr unna.

Ingrid, Oslo, 18. juli 2020

Skjeller oppusing

Hei, Mange ansatte som jobber hos PRM Bygg AS er ufaglig og mange vett ikke hvordan de bruke en vanlig skru . De har ikke lært ærlighet , men de er kjempe flink for å jukse. Mvh Seyed Shah Alavi.

Seyed, Strømmen, 20. mai 2020

Pusse opp 3,5 - 4 kvadrats meter bade

Pålitelige,flinke og snille folk. Noe feil kan oppstå grunnet kommunikasjon men de retter alle feilene opp (ved anmerkning) med smil og uten stress. Jeg opplevde det selv at hvis kunde har rett de ikke prøver å finne "dårlige unnskyldninger" mens de fikser dette med en gang. En strålende og anbefalende gjeng.

Nikola, Oslo, 28. jan. 2020

Legge lister

Hyggelige og ordentlige folk som møtte opp når de skulle og gjorde en flott jobb! Resultatet ble veldig fint.

Homan, Oslo, 25. jan. 2020

Stue-kjøkken-løsning/fra 2-roms til 3-roms

Prm tok hele jobben for oss! Så utrolig deilig å slippe å styre med organisering av de ulike håndverkerne. Rasul har vært en fantastisk kontakt, svart på Mail, SMS, telefon og virkelig strukket seg langt for å virkeliggjøre drømmen vår om et ekstra soverom, nytt bad og kjøkken, og resultatet ble helt fantastisk, vi elsker den nye leiligheten vår! Arbeidet er godt utført, vi kommer til å bruke PRM Bygg igjen - hver gang vi trenger håndverkere.

Tomas, Oslo, 29. sep. 2019

Haster: sjekk og evt. fiks av løse fliser

Jobben ble gjort raskt og på en fin måte.

Anders, Oslo, 22. april 2019

Flislegging av 7 kvm badegulv. ønsker slette vegger. (26 kvm)

PRM BYGG AS, gjennomførte en fantastisk god jobb for oss. Oppdrag: Bytte ut samtlige vannrør, innstallere vask og avløpsrør fra toalett til bad, flislegge bad og toalettgulv, gjøre alle vegger slette, male tak og vegger. Montering av nye møbler etc. Gangen skulle pusses opp totalt. Alt ble utført helt suverent,. De gjør også jobben når det gjelder levering av materialer. Kommunikasjonen med PRM bygg var meget god, var det ting vi lurte på fikk vi svar med en gang. Vi er utrolig glad for at valget falt på PRM. Om noen ønsker å kontakte meg for å høre mer om jobben er det bare å ringe Sven-Erik Levin på 93459400. Vi anbefaler dem på det sterkeste.

Sven-Erik, Oslo, 21. april 2019

Legging av parkett og teppe,samt bytte benkeplate på bad

Alt gjennomført som avtalt og raskere enn antatt. Golam følger opp utrolig bra i forkant og gjennom hele prosessen. Hyggelige folk som utførte jobben. Jeg kommer til å benytte PRM Bygg igjen.

Ørjan, Oslo, 17. april 2019

Fikse kjeller

Hei og takk for utrolig god arbeid dere har gjennomført hos meg, flinke ansatte og fantastisk sjef som heter Rasul for jobben. PRM bygg AS er en utrolig god, fleksibel, ærlig, og rimlig firma som jeg anbefaller med den sterkeste. Kommer til å bruke dem på neste prosjekt også. De har alt innen firma, flislegger,maling,snekker,og elektrikere, rørlegger osv. De har fikset bad,pigget kjeller og byttet panel,rør og downlight også mye mer for meg. Er veldig fornøyd, hyggelige ansatte som kommer hver dag med smil og hei. Vi har blitt gode venner så hadde jeg glemt at de jobber for meg. Er det noen vil lurer på angående denne firma spør gjerne meg. Mvh: Malmal Khoshdil Tel: 96858085.

Malmal, Lillestrøm, 14. april 2019

Bytting av 1 parkett panel. haste jobb

Bra jobb, fornøyd med jobben gjort.

Magnus, Oslo, 25. mars 2019

Renovering av bad

PRM Bygg utførte en utrolig bra jobb. De var veldig profesjonelle, og hadde god kommunikasjon underveis arbeidet. Var veldig åpne om endringer i forhold til mine ønsker. De var raske, men grundig og samtidig passet på å holde det ryddig. Alt i alt, så er jeg kjempe fornøyd med det nye badet. Jeg kommer til å bruke dem i fremtiden. Anbefaler på det sterkeste.

Kousar, Oslo, 10. mars 2019

Rehabilitering mellom fliser

PRM Bygg AS var fleksible og tilgjengelige ift når jobben skulle gjennomføres. De svarte på sms, e-post og tlf. Dette var positivt. Når det gjelder kvalitet på arbeidet, var det denne gangen ikke mer enn middels bra gjennomført. Også noe utfordrende ift kommunikasjon, engelsk var noe bedre.

Magnus, Oslo, 8. mars 2019

Nye gulvlister på kjøkken

Veldig fornøyd. Fint arbeide . . . ,presis på tid. Hyggelige folk.

Aud, Oslo, 23. feb. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Svein Løkenflaen Rørleggerservice AS

4.9 714 evalueringer Oslo

Proff Rørlegger AS

4.5 653 evalueringer Oslo

Oslo Rørservice AS

4.9 336 evalueringer Oslo