Siste evalueringer (9)

Stue-kjøkken-løsning/fra 2-roms til 3-roms

Prm tok hele jobben for oss! Så utrolig deilig å slippe å styre med organisering av de ulike håndverkerne. Rasul har vært en fantastisk kontakt, svart på Mail, SMS, telefon og virkelig strukket seg langt for å virkeliggjøre drømmen vår om et ekstra soverom, nytt bad og kjøkken, og resultatet ble helt fantastisk, vi elsker den nye leiligheten vår! Arbeidet er godt utført, vi kommer til å bruke PRM Bygg igjen - hver gang vi trenger håndverkere.

Tomas Andersen Reinsborg, 29. sep. 2019

Haster: sjekk og evt. fiks av løse fliser

Jobben ble gjort raskt og på en fin måte.

Anders Halfdansen, 22. april 2019

Flislegging av 7 kvm badegulv. ønsker slette vegger. (26 kvm)

PRM BYGG AS, gjennomførte en fantastisk god jobb for oss. Oppdrag: Bytte ut samtlige vannrør, innstallere vask og avløpsrør fra toalett til bad, flislegge bad og toalettgulv, gjøre alle vegger slette, male tak og vegger. Montering av nye møbler etc. Gangen skulle pusses opp totalt. Alt ble utført helt suverent,. De gjør også jobben når det gjelder levering av materialer. Kommunikasjonen med PRM bygg var meget god, var det ting vi lurte på fikk vi svar med en gang. Vi er utrolig glad for at valget falt på PRM. Om noen ønsker å kontakte meg for å høre mer om jobben er det bare å ringe Sven-Erik Levin på 93459400. Vi anbefaler dem på det sterkeste.

Sven-erik Levin, 21. april 2019

Legging av parkett og teppe,samt bytte benkeplate på bad

Alt gjennomført som avtalt og raskere enn antatt. Golam følger opp utrolig bra i forkant og gjennom hele prosessen. Hyggelige folk som utførte jobben. Jeg kommer til å benytte PRM Bygg igjen.

Ørjan Bagn, 17. april 2019

Fikse kjeller

Hei og takk for utrolig god arbeid dere har gjennomført hos meg, flinke ansatte og fantastisk sjef som heter Rasul for jobben. PRM bygg AS er en utrolig god, fleksibel, ærlig, og rimlig firma som jeg anbefaller med den sterkeste. Kommer til å bruke dem på neste prosjekt også. De har alt innen firma, flislegger,maling,snekker,og elektrikere, rørlegger osv. De har fikset bad,pigget kjeller og byttet panel,rør og downlight også mye mer for meg. Er veldig fornøyd, hyggelige ansatte som kommer hver dag med smil og hei. Vi har blitt gode venner så hadde jeg glemt at de jobber for meg. Er det noen vil lurer på angående denne firma spør gjerne meg. Mvh: Malmal Khoshdil Tel: 96858085.

Malmal Khoshdil, 14. april 2019

Bytting av 1 parkett panel. haste jobb

Bra jobb, fornøyd med jobben gjort.

Magnus Sagerup, 25. mars 2019

Renovering av bad

PRM Bygg utførte en utrolig bra jobb. De var veldig profesjonelle, og hadde god kommunikasjon underveis arbeidet. Var veldig åpne om endringer i forhold til mine ønsker. De var raske, men grundig og samtidig passet på å holde det ryddig. Alt i alt, så er jeg kjempe fornøyd med det nye badet. Jeg kommer til å bruke dem i fremtiden. Anbefaler på det sterkeste.

Kousar Perveen, 10. mars 2019

Rehabilitering mellom fliser

PRM Bygg AS var fleksible og tilgjengelige ift når jobben skulle gjennomføres. De svarte på sms, e-post og tlf. Dette var positivt. Når det gjelder kvalitet på arbeidet, var det denne gangen ikke mer enn middels bra gjennomført. Også noe utfordrende ift kommunikasjon, engelsk var noe bedre.

Magnus Landaas Skjervold, 8. mars 2019

Nye gulvlister på kjøkken

Veldig fornøyd. Fint arbeide . . . ,presis på tid. Hyggelige folk.

Aud Bråten Lien, 23. feb. 2019
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2018

i enhetsregistret
Omsetning

1.3

Millioner kroner
 • Ansatte
  7
 • Egenkapital (%)
  -40.3%
 • Likviditet
  0.51%
 • Driftsmargin
  -23.1%
 • Gjeldsgrad
  -3.5%
 • Lønnsomhet
  -42.6%
Regnskapstall (i 1000)
 
2018
Sum driftsinntekter
1256
Driftsresultat
-290
Resultat før skatt
-298
Årsresultat
-298
Roller
Daglig leder
Md Golam Rasul
Styrets leder
Md Golam Rasul
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2018-05-29
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 06-09-2019 07:49:14
Se regnskapstall

Kart

Kart