Trond Husø

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Trond Husø

IT-konsulentselskap som har laget forskjellige IT-løsninger for kunder siden slutten av 1990-tallet. Vi spesialiserer oss innenfor webutvikling.Siden slutten av 1990-tallet har Trond Husø utviklet forskjellige IT-løsninger for kunder. Dette strekker seg fra enkle statiske web-sider til avanserte IT-løsninger hvor hastighet og stabilitet er kritisk.
Trond Husø bruker kjente verktøy som GIT, Plan.io/JIRA og utviklingsverktøy som Visual Studio og PHP Storm. Mitt selskap kan programmere i enten .Net (C# eller Visual Basic) og PHP.
Vi kan sette din nettside i enten Drupal eller Wordpress. Eller vi kan lage din nettside helt fra bunnen av i enten PHP eller .Net.
Trond Husø har utviklet nettløsninger for Nyhetsgrafikk.no AS, Norske Sportsjournalisters Forbund og NTBs sportsdata-satsing (www.sportsdata.no).
Vi er en profesjonell aktør som er opptatt av å ivareta kundens behov og ønsker. Vårt mål er at alle kunder hos oss skal være fornøyde med arbeidet vi utfører.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

1995

i enhetsregistret
Roller
Daglig leder
Trond Husø
Innehaver
Trond Husø
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
1995-03-12
Bransje
62.020 Konsulentvirksomhet tilknyttet informasjonsteknologi
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 11-09-2019 09:57:19
Se regnskapstall

Kontakt bedriften