Siste evalueringer (4)

Kle ein vegg

Nydelig arbeid, profesjonelt!

Magnus, Os, 17. mars 2019

Litex,membran og flislegging av bad.

Jobben som ble gjort er bra, men prisen og tiden som ble brukt er altfor høy. Etter befaring ble jeg rådet til å gå for arbeid pr. Time istedetfor fastpris, det gjør jeg ikke igjen. Kommunikasjonen med firmaet i etterkant er helt ulik den jeg hadde med tømrer i forkant og underveis, og dette er skuffende. Den skiftet fra hyggelig til lite løsningsorientert, negativ og anklagende. Er man uenig om prisen, bør man forvente en løsningsorientert diskusjon rundt dette.

Kenneth, Nordstrøno, 13. des. 2018

Bytte stuevindu

Veldig fornøyd. De byttet et stort stuevindu på 3 x 1. 5 m og byttet kledning på en vegg. Pålitelige og effektive. Anbefales!

Aud, Søfteland, 2. nov. 2018

Bygge platting

Hei. Vi brukte Tveit og Askvik Bygg AS for å bygge platting utenfor inngangspartiet vårt og er super fornøyde. Erik Askvik kom når han skulle komme, gav gode svar på alle spørsmål og gode råd. Håndverket er upåklagelig, eller rettere sagt helt fantastisk flott gjort. Vi er veldig fornøyde kunder og anbefaler med glede dette selskapet videre. Hilsen fra fornøyde kunder Elisabet og Bjørgolfur.

Elisabet, Ulset, 19. okt. 2018

Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding! Det var et artig prosjekt, og vi er veldig fornøyd med at dere som kunder er fornøyde. Takk for tilliten!

TVEIT OG ASKVIK BYGG AS 20. okt. 2018

Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Byggbaronen AS

5.0 36 evalueringer Søfteland

Roman Ideal Concept AS

4.6 25 evalueringer Søfteland

Byggteknisk AS

4.8 10 evalueringer Os