Siste evalueringer (29)

Tapetsering

Tapetsering av vegg. Flott, nøyaktig og proff jobb. Ryddet særdeles god etter seg og var proff i gjennomføringen.

Steinar, Trondheim, 24. okt. 2022

Gipset gang trenger sparkling inkl tak ( ca 2x4 m2)

Meget profesjonell og godt utført jobb. Pålitelig, effektiv og meget godt sluttresultet. Vi var velig fornøyd. Anbefales på det varmeste. Mvh, Bjørn Tore Gran.

Bjørn, Trondheim, 20. okt. 2022

Legging av vinylgulv og sparkling av gipssøyle

Kjempefint arbeid med legging av vinylbelegg og sparkling av gipssøyle. Nøyaktig og godt arbeid til en hyggelig pris. Veldig fornøyd med resultatet 😊.

Amund, Trondheim, 8. okt. 2022

Maling av skråtak stue

Veldig fornøyd med både pris og arbeid. Kom til avtalt tid og var effektiv.

Kirstin, Stjørdal, 21. sep. 2022

Male vegg 2 soverom og umalt vegg trapp

Svært profesjonell maler, kvalitet og ordentlig firma til en god pris. Jobben utført til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd fra start til slutt. Kommer til å bruke firmaet igjen ved behov, dette var proft.

Mads, Tiller, 17. sep. 2022

Tapetsering av ca 3 meter vegg - vinyl

Veldig fornøyd med alt. En dyktig håndverker. Vil bruke han igjen neste gang.

Hanna, Trondheim, 14. sep. 2022

Male veranda

Jobben ble gjort innen den tiden (bare to dager) og til den prisen som var avtalt og resultatet ble helt fint. Vi er veldig fornøyde med firmaet og ville absolutt brukt dem igjen.

Annbjørg, Hell, 1. sep. 2022

Maleroppdrag pà bakklandet,trondheim beskrivelse hei. maling av stue. hvit,bare veggene og kun

Veldig profesjonell, pålitelig og tilgjengelig. Pierre er meget erfaren og effektiv og leverer arbeid i toppklasse. Han kom tilbake for en inspeksjon etter noen dager for å verifisere resultatet og sikre at jeg var helt fornøyd. Jeg anbefaler på det sterkeste.

Gabriel, Trondheim, 1. sep. 2022

Montering av plater på vegg og sparkling

Vi anbefaller ABSOLUTT ingen å gå i konktrat med Stjørdal servicebygg. Pierre har gitt oss masse utfordringer. Han lyver og er useriøst rett og slett. Han demontert alt i leiligheten slik at det ikke er mulig å bo i huset. Vi hørt ikke fra ham i 7 dager og når han kommer tilbake lyver ham. Han lover masse men gjøre ingenting. Det burde vært uakseptabel å la slik bedriften ta kontakt med kunder. Per dags dato er arbeidet ikke gjennomført og vi har betalt 25%. Vi prøver å ta kontakt med ham uten å få respons. Vi så en negativ tilbakemelding fra tidligere kunde men vi ønsket å gi ham andre sjanse. Dessverre, sitter vi igjen med ubebolig leilighet. Holde dere unna Stjørdal servicebygg.

Odette, Heimdal, 2. feb. 2022

Sparkle på ny gips

Pierre gjorde en veldig bra jobb hos oss. Sparklet gipsplatene, fikset veldig fine overganger mellom tak og vegg +++ Dette til en svært god pris. Kom også med kjekke tips underveis. Anbefales på det sterkeste!

Fredrik, Trondheim, 5. juli 2021

Maling av furu tak rundt 47m

Vi er veldig fornøyde med arbeidet av Stjørdal Byggeservice. Virkelig godt utført arbeid, god pris og stor fleksibilitet for å passe til timeplanen vår. We are very happy with the work of Stjørdal Byggeservice. Really well done work, good price and great flexibility to fit to our schedule.

Thomas, Trondheim, 12. juni 2021

Helsparkle vegg

Pierre var effektiv og flink med arbeidet med å helsparkle vegger. Han gav oss tips med oppussingen og hjalp til med mere enn avtalt på eget initiativ. Han har et litt for avslappet forhold til tid og kommer ikke alltid til avtalt klokkeslett. Kommunikasjon kan være noe utfordrende da engelsken hans var begrenset (han er fransk), men vi forstod det viktigste. Med god pris, godt arbeid, svært god service, fin personlighet og mye ekstra arbeid på eget initiativ blir totalen 5 stjerner. Anbefales.

Anne, Trondheim, 13. feb. 2021

Legging av teppeflis

Kjapt og effektivt gjennomført.

Tore, Trondheim, 25. jan. 2021

Pusse og evt sparkle skjøter i to gipsvegger,og sparkle av en vegg

Meget bra gjennomført arbeid. Pierre stilt opp alltid, jobbet rask og effektiv. Fikk gode og nyttige tips og god oppfølging fra han. Anbefales på det sterkeste!

Matias, Trondheim, 23. des. 2020

Sparkling gipstak

Sparkling og maling av gipstak på bad. Veldig bra gjennomført jobb, med bruk av riktig materialer. Et flott resultat og vi er veldig fornøyd. En faglig sterk håndtverker som kom med mange gode tips anbefalinger underveis. Vil bruke Stjørdal Byggeservice igjen. Anbefales på det sterkeste av oss.

Erdal, Trondheim, 24. okt. 2020

Helsparkling av tak

Jobben hos oss gikk ut på å helsparkle en himling i fermacellgips. Vi valgte Pierre fra Stjørdal Byggservice Parent fordi han hadde jobbet med materiale før, og ikke minst fordi tilbud hans var svært konkurransedyktig. Pierre var under hele jobben løsningsorientert, hyggelig og pålitelig. Vi kommer garantert til å benytte oss av Stjørdal Byggservice Parent igjen.

Christina, Trondheim, 22. okt. 2020

Hull og riper i gipsvegg (sparkling og maling)

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort! Stilte opp smilende og glad på veldig kort varsel og gjorde en kjempebra jobb 😁👍🏼.

Lena, Trondheim, 8. okt. 2020

Maling av tak

Malte taket vårt og vi er veldig fornøyde med jobben. God kvalitet på jobben, pålitlig og effektiv til en gunstig pris. Anbefales.

Eva, Stjørdal, 24. sep. 2020

Sparkling av 3 soverom + trappegang. klargjøring til maling

Pierre svarte raskt, og kom med et uslåelig tilbud. Han kom når han skulle og gjorde jobben godt. Sparklet 4 rom og klargjorde for maling.

Jone, Trondheim, 22. sep. 2020

Maling av husvegg og takmønet

Pierre malte en utvendig (høy! ) vegg og vindskier på huset. Han var effektiv og resultatet ble meget bra, til en god pris. Jeg kommer til å benytte meg av han senere også.

Christin, Trondheim, 16. sep. 2020

Maling av hus (utvendig)

Pierre malte utvendig kledning hos meg. Jobben ble utført meget bra og utrolig effektivt. Pålitelig, dyktig maler til god pris. Kommer til å bruke han igjen, når behovet er der. Anbefales på det sterkeste.

Kim, Sjetnemarka, 12. mai 2020

Sparkling og maling

🤩.

Kari, Trondheim, 23. april 2020

Maling og vask utv,av 4 mannsbolig i 2 etasjer i sigurd jarls vei 7500 stjørdal

Flink maler, men brukte veldig lang tid på jobben.

Åge, Stjørdal, 22. april 2020

Sparkling og sletting av vegg stue

Veldig greit å få hjelp til helsparkling av samtlige vegger på kjøkken og stue. Samt maling. Slapp heldigvis å gjøre det selv 😊. Greit å kommunisere med enten på norsk eller litt engelsk.

André, Trondheim, 16. april 2020

Innendørs maling i enebolig

God kvalitet på jobben. Kunne vært litt mer punktlig på oppmøte.

Stig, Trondheim, 8. april 2020

Sparkling av hybel. tak og vegger.

Pierre sparklet vegg og tak, samt malet tak. Veldig godt fornøyd fornøyd. Effektiv, pålitelig og dyktig. Anbefales absolutt.

Bjørnar, Ranheim, 5. april 2020

Spakle og pusse

Veldig bra, hyggelig og hjelper til ekstra.

Joachim, Trondheim, 24. mars 2020

Grunnarbeid og maling av soverom

Jeg benyttet Stjørdal Byggservice til å sparkle soverom og gang. De jobbet meget effektivt og resultatet ble kjempebra. De kom med anbefalinger som gjorde at ting ble sende mye bedre ut en det jeg ført hadde planlagt. God på pris også. Kommer til å benytte meg av han ved senere anledninger.

Martin, Trondheim, 24. mars 2020

Helsparkling og tapetsering

Punktlig og faglig fortreffelig.

Bjørn, Heimdal, 22. mars 2020
Vis flere evalueringer

Kart