Fugleperspektivet Interiørarkitekt AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Gamle Trysilveg 1, 2406 Elverum

Fugleperspektivet Interiørarkitekt AS

Bygge eller pusse opp? Jeg hjelper til med å utarbeide en funksjonell planløsning, forslag på farger, materialer og møbler etter dine ønsker og behov.Jeg er utdannet interiørarkitekt og holder til på Elverum. Jeg startet Fugleperspektivet Interiørarkitekt AS i 2017, fordi jeg ønsker å hjelpe andre til å skape en plass som de trives i både visuelt og praktisk sett. Jeg har også en bachelor innen ledelse, og har erfaring fra butikkleder stilling i flere interiørbutikker.

Jeg er meget opptatt av at boligen eller arbeidsplassen skal fungere optimalt for personene som bruker plassen. Jeg mener at funksjon og design bør gå hånd i hånd, slik at små irriterende faktorer ikke blir endel av en hektisk hverdag. Det er viktig for meg å bli kjent med deg som person, for å forstå dine ønsker og behov. God dialog med kunden gjennom et prosjekt er meget viktig for at resultatet skal bli best mulig.

Jeg mener at et hjem eller en arbeidsplass ikke kan masseproduserer fordi vi alle har forskjellige ønsker og behov.

I løpet den første tiden i firma har jeg fått mye erfaring med å endre planløsninger i eksisterende boliger, men også valg av farger, materialer og forslag til møbler og møblering. Jeg har også designet et nyåpnet yogastudio og jobbet i Farmenproduksjonen, hvor jeg var med på å pusse opp gården før innspilling av Farmen. I tillegg har jeg jobbet endel i BoligPartner, hvor jeg har vært innleid som interiøarakitekt.


Du kan lese mer om firmaet og tjenestene på www.fugleperspektivet.no. Her kan dere også finne referansebilder av tidligere prosjekt.?
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften