Siste evalueringer (4)

Sparkle og male tak på bad

Viktor er en effektiv og faglig dyktig kar. Han er lett å snakke med og kommer med gode anbefalinger. Han er også rettferdig på pris. Jeg kommer så absolutt til å benytte meg av han ved neste oppussing.

Tommy, Kongshavn, 4. feb. 2021

Sparkle gips

Sinusas er rimelige og jobber fort kjempe bra kvalitet.

Andreas, Arendal, 8. nov. 2020

Sparkle tak og nisje

Sinusas bygg & vedlikehold AS var fantastiske å samarbeide med. De kom til avtalt tid for befaring, og kommunikasjonen var meget god. Da jobben som ble utført inneholdt en stor sparklejobb og malejobb strakk den seg over flere dager. Kommunikasjonen gjennom hele arbeidet var meget god, og jeg fikk hele tiden oppdateringer hva de hadde gjort og hva de skulle til med neste dag. De var fleksible og tok ekstra arbeid som jeg ble oppmerksom på underveis i oppdraget. Kvaliteten på jobben var enestående, og til en meget hyggelig pris. Jeg har allerede flere prosjekter jeg kommer til å bruke Sinusas til, og anbefaler firmaet på det sterkeste. Topp kvalitet, hyggelig pris, fleksible og proffe.

Aleksander, His, 31. aug. 2020

Sparkling og maling

Victor var effektiv, rask, nøye og billig. En god perfekt kombinasjon! Vi er bare fornøyd og har ikke noe problemer med å anbefale han videre! 👍.

Regine, Fevik, 6. aug. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

MTJ Bygg AS

4.9 36 evalueringer Saltrød

Bjarne Tveit Tømrer AS

4.7 16 evalueringer Saltrød

Sinusas Bygg & Vedlikehold AS

5.0 4 evalueringer Saltrød